Τι παραγγείλαμε σήμερα

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Θα συμφωνησω κι εγω με τους προηγουμενους (το σετ μοιαζει ολοιδιο με ενα που εχω παρει 2-3 φορες απο ebay).
Οι συρματοβουρτσες ειναι επικινδυνες. Μονο σε εξωτερικο σωρο και μετα τα ρουχα θελουν...πεταμα. Δεν ξερω, βεβαια, και ποσο περισσοτερο αντεχουν του dremel.
Τα υπολοιπα ειναι σχετικα επαρκη. Εμενα δισκακια δεν μου εχουν σπασει πανω απο 1-2 φορες (και εχω "φαει" καμια 30αρια), αλλα οπωαδηποτε ειναι πολυ λεπτεπιλεπτα. Πιο πιθανο ειναι να σπασουν την ωρα που τα βαζεις/βγαζεις.
Προσωπικα, παντως, θεωρω οτι αξιζει το σετ.

Δεν ξερω αν αξιζει Αγγελε, αλλα οταν ενα εργαλειο γυριζει με δεκαδες χιλιαδες στροφες, τα αναλωσιμα του καλυτερα να μην ειναι κινεζικα...

Ναι, την εχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα :)
Δεν ειναι οτι διαφωνω (αν και το ιδιο μπορεις να πεις για παρα πολλα εργαλεια, που ειναι επισης κινεζικα, π.χ. τροχο, αλυσοπριονο κ.α. κ.α.), απλως νομιζω οτι ρεαλιστικα, αν υπαρχει καποιος μικρος κινδυνος, ειναι για τα ματια και μονο. Και βεβαια, φοραω παντα παχια γυαλια οταν δουλευω το dremel, ετσι κι αλλιως.

Οπωσδηποτε, δεν θα κατηγορησω καποιον που παιρνει επωνυμα για λογους ασφαλειας.

Last edited by a moderator:
Για να δούμε τι θα δούμε...
fc29d4c9e15267c6ac24e54c8dd1aa0e.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιο πραμα Παυλο απο τα καλυτερα και νεοτερα πριντερακια, μπολικη ισχυς για laser engraver και μεγαλο πεδιο εργασιας 30χ40εκ.!

Απο που το πηρες σε τοσο καλη τιμη?

Τζάμπα πράμα...
Από aliexpress και αποστολή από Τσεχία

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Τζάμπα πράμα...
Από aliexpress και αποστολή από Τσεχία

Με το καλό Mr Παύλο.
φαντάζομαι δεν υπάρχει κίνδυνος τελωνείου έτσι ;

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Με το καλό Mr Παύλο.
φαντάζομαι δεν υπάρχει κίνδυνος τελωνείου έτσι ;
Ευχαριστώ Γιώργο. Λογικά αφού είναι από Τσεχία δεν θα έχει.

30*40 δε το λες και μινι.
Βαλε ρε Παυλιτο το λινκ του προιοντος.
Στο έστειλα στο messenger, δεν μπορώ να το βάλω. Βάλτο εσύ για να υπάρχει

108,03 33%OFF | 30*40cm Mini 2500MW CNC Laser Engraving Machine 2Axis DIY Engraver Desktop Wood Router/Cutter/Printer + Laser Goggles
https://s.click.aliexpress.com/e/Daz4sNCU
Το κατάφερα μάλλον

Ειναι πολυ καλη περιπτωση, και απο πλευρας ποιοτητας/κατασκευης απο οτι φαινεται, συγκρινομενο με παρομοιους εκτυπωτες που ξερω, και μεγεθους και τιμης.

Παυλο αναμενω εντυπωσεις συναρμολογησης και ευκολιας χρησης του software.
Aν ολα ειναι οκ, μαλλον θα αναβαθμισω αμεσα το μικρακι που εχω το οποιο ειναι παρα πολυ καλο και αντεχει στην συνεχομενη χρηση αλλα ειναι ..μικρο (τραπεζι μολις 5χ5εκ.)

Και εμενα με ψηνει.
Το αρνητικο ειναι πως δεν διαβασα πουθενα τι μαρκα ειναι.
Έχει σημασία; Διάβασα ότι είναι συμβατό με grbl . Οι drivers μπορουν να αλλαχθουν με καλύτερους με κόστος κάτω από 10 και η κατασκευή είναι με profile αλουμινίου που υπάρχουν στην Ελλάδα και μπορείς να μεγαλώσεις το μέγεθος σε 1.5x15 μέτρο...

Κι εγώ αγωνία έχω. Όταν έρθει με το καλό, θα δοκιμαστεί στην πράξη και θα μεταφέρω τις εντυπώσεις εδώ. Αλλά αν διαβάσατε τα σχόλια των χρηστών θα πάρετε μια εικόνα. Έχει πάρα πολλά θετικά σχόλια.

Κι εγώ αγωνία έχω. Όταν έρθει με το καλό, θα δοκιμαστεί στην πράξη και θα μεταφέρω τις εντυπώσεις εδώ. Αλλά αν διαβάσατε τα σχόλια των χρηστών θα πάρετε μια εικόνα. Έχει πάρα πολλά θετικά σχόλια.

Μην βασίζεσαι και πολύ σε αυτό Παύλο.
Σε αυτά τα εξ ανατολών site άμα γράψεις καλά σχόλια κερδίζεις πόντους. στο Bangood ισχύει. για το Ali δεν ξέρω να σου πω.