Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Με γριφους μιλας γεροντα...
Για στειλε λινκ.
Απλά στα μεταφορικά θα επιλέξεις priority direct mail και θα σου έρθει από Ολλανδία με 5.45 μεταφορικά ,χωρίς τελωνείο και σε 2 εβδομάδες .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Απλά στα μεταφορικά θα επιλέξεις priority direct mail και θα σου έρθει από Ολλανδία με 5.45 μεταφορικά ,χωρίς τελωνείο και σε 2 εβδομάδες .
Έρχεται μέσω Ολλανδίας και όχι από Ολλανδία. Γνωρίζουν στα ΕΛΤΑ ότι έρχεται από Κίνα, μου έχει τύχει άσχετα αν δεν έφαγα τελωνείο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Έρχεται μέσω Ολλανδίας και όχι από Ολλανδία. Γνωρίζουν στα ΕΛΤΑ ότι έρχεται από Κίνα, μου έχει τύχει άσχετα αν δεν έφαγα τελωνείο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς . Αλλά τα ΕΛΤΑ και να γνωρίζουν δεν μπορούν να το αποδείξουν . Το πακέτο έρχεται μέσα σε κάποια κοντέινερ και παίρνει ολλανδικό tracking number από την ώρα που θα φύγει για το σπίτι σου . Την διαδρομή από Κίνα μέχρι Ολλανδία δεν θα την δεις πουθενά ούτε εσύ ούτε ο τελωνειακός . Το banggood εχεί φυσικές αποθηκες σε Αγγλία και Ολλανδία και είναι απολύτως νόμιμο . Μάλιστα τα μοτερ που πήρα ήταν απευθείας από ευρωπαϊκή αποθήκη και ήρθαν σε μερικές μέρες .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Πολυ σωστα, priority direct
αλλα, υποψη, αυτο δεν ισχυει για το alliexpress, καθως δεν εχει τετοια επιλογη!

Προφανώς . Αλλά τα ΕΛΤΑ και να γνωρίζουν δεν μπορούν να το αποδείξουν . Το πακέτο έρχεται μέσα σε κάποια κοντέινερ και παίρνει ολλανδικό tracking number από την ώρα που θα φύγει για το σπίτι σου . Την διαδρομή από Κίνα μέχρι Ολλανδία δεν θα την δεις πουθενά ούτε εσύ ούτε ο τελωνειακός . Το banggood εχεί φυσικές αποθηκες σε Αγγλία και Ολλανδία και είναι απολύτως νόμιμο . Μάλιστα τα μοτερ που πήρα ήταν απευθείας από ευρωπαϊκή αποθήκη και ήρθαν σε μερικές μέρες .

Ναι.
Κανονικα, προιοντα που εχουν παραχθει εκτος ΕΕ και εχουν μπει καπως στην ΕΕ εχουν ηδη εκτελωνιστει (αν επρεπε). Οποτε δεν μπορει να τα ξανα-εκτελωνισει ο εκτελωνιστης.
Btw, σημερα παρελαβα συστημενη μασκα αεριων της 3Ε απο Κινα. Ενω ειχα κανει 2 παραγγελιες, με ξεχωριστα καποια αναλωσιμα, τα ειχαν βαλει σε μια. Νομιζω οτι συνολο ηταν πανω απο 22 , παντως πανω ειχε αυτοκολλητακι "τελωνειακως ελευθερο".
Θα τσεκαρω τιμες το βραδυ.

Στο παρα πεντε χθες εριξα την τελευταια παραγγελια της χρονιας και σχεδον πρωτη της φετινής.
US$135.99 57% OFF Engraving Area 3000MW Laser Engraving Machine DIY Kit Desktop Laser Cutting Laser Equipment from Tools, Industrial & Scientific on banggood.com
https://banggood.app.link/GO5iWcneS2

Σημερα το εχει 180 συν μεταφορικα!

Καλημέρα και καλή χρονιά! Εγώ παρήγγειλα εχθές δύο λάμπες που είδα να συζητάτε στο οικιακό εργαστήρι αλλά δυστυχώς δεν έχει την 'φθηνη' και πήρα δύο των 8 ευρώ. Επίσης από eshop το στυλο σιλικόνης της bosch. Συνεχώς χρειαζόμαστε μικρό δουλειές και το μεγάλο πιστόλι είναι στην αποθηκη. Αυτό το κουβαλάς παντού μαζί!
https://www.e-shop.gr/stylo-silikonis-bosch-gluey-lagoon-blue-20-sticks-06032a2104-p-TLS.031738

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και καλή χρονιά! Εγώ παρήγγειλα εχθές δύο λάμπες που είδα να συζητάτε στο οικιακό εργαστήρι αλλά δυστυχώς δεν έχει την 'φθηνη' και πήρα δύο των 8 ευρώ. Επίσης από eshop το στυλο σιλικόνης της bosch. Συνεχώς χρειαζόμαστε μικρό δουλειές και το μεγάλο πιστόλι είναι στην αποθηκη. Αυτό το κουβαλάς παντού μαζί!
https://www.e-shop.gr/stylo-silikonis-bosch-gluey-lagoon-blue-20-sticks-06032a2104-p-TLS.031738

μμμμ...καλορίζικο αλλά κατ'εμέ δεν είναι και πολύ βολικό καθ'οτι παίρνει μικρά σε μήκος φυσίγγια (2cm).

μμμμ...καλορίζικο αλλά κατ'εμέ δεν είναι και πολύ βολικό καθ'οτι παίρνει μικρά σε μήκος φυσίγγια (2cm).

Οντως παιρνει τα κοντα φυσιγγια που τελειωνουν και γρηγορα αλλα αυτο ειναι μερος της μοναδικοτητας αυτου του εργαλειου και οχι μειονεκτημα.
Εχει καποια μοναδικα χαρακτηριστικα, οπως το ελαχιστο μεγεθος, καλη εργονομια και πιασιμο σαν στυλο, λειτουργια με ΑΑ μπαταριες και μικρο ακροφυσιο για λεπτομερεις κολλησεις. Ιδανικο για διακοσμητικες μικροκατασκευες.

Απο την αλλη, εαν θελει κανεις ενα απο τα καλυτερα και πιο ευχρηστα πιστολια σιλικονης με τα πληρους μεγεθους φυσιγγια των 7μμ υπαρχει το Βosch Gluepen.
578295_600_370.png

Το θέλω για μικρές δουλειές και γρήγορα. Τώρα έχω να κολλήσω ένα καλαθάκι σε μια γωνίτσα που ξεκολλήσε και ένα μικρό ημερολόγιο.... Πάω αποθηκη περνώ το βαλιτσάκι έρχομαι να το βάλω Μπριζα για να κολλήσω δυο εκατοστά επιφάνεια. (πρέπει να τα ξαναπάω και στη θέση τους) δεν ξέρω αν θα με βόλευε το μεγαλύτερο στυλό αλλά κάποιες φορές θες να κάνεις μικροδουλειες ή να το πάρεις μαζί σου χωρίς να πιάνει χώρο. Θα σας ενημερώσω όταν έρθει.

Οντως, για ειδικες εργασιες ειναι πολυ χρησιμο το bosch. Ενιοτε σου σπανε τα νευρα τα τοσο μικρα "κολλακια", αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις συνηθως φταις εσυ που προσπαθεις να το χρησιμοποιησεις για μεγαλη δουλεια.
Απο την αλλη, τα μικρα φυσιγγια ειναι ευκολια και οικονομια οταν θες να κανεις μικρη δουλιτσα.
Προσωπικα με εχει βολεψει παρα πολυ για μικροεπισκευες, ειδικα με τη μαυρη κολλα, που εχει το αντιστοιχο σακουλακι της bosch.
Και επειδη τα original ειναι πανακριβα, μπορεις να κοψεις κομματακια απο αλλα με εναν κοφτη ή ψαλιδι. Αυτο εκανα εγω τουλαχιστον.

Αναφορικα με τα μικρα στικακια σιλικονης, μπορεις να αγορασεις απο το λιντλ παμφθηνα ενα κουτακι με τα χρωματιστα και να τα κοψεις κομματακια.

49328036232_9f18ceef05_c.jpg

Κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι.... Πήρα ένα σακουλάκι βέβαια για αρχή αλλά μετά θα κόβω.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Κοντα μου....Ροδο :antlers:
Να και ένας Ροδίτης και νόμιζα ήμουν μόνος !!!!

Ναι φίλε είναι Ρόδο!!! Το νησί που δεν χωράει ο χάρτης και το βάζουν αριστερά σε υπόμνημα μαζί με το Καστελόριζο!!!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk