Τι παραγγείλαμε σήμερα

Δυστυχώς τα αμερικανικά gerber, sog, leatherman etc δεν εχουν καμμια σχεση ποιοτικως με τα ελβετικα victorinox, και wenge. Και μονο που θα τα δεις διπλα διπλα θα καταλαβεις.

α ναι ; Κυριάκο σε λένε ; δεν το ήξερα, συγνώμη κι όλας :flipout::flipout:

τι να κάνω ρε φίλε, όποτε μιλάω με συντονιστές αποσυντονίζομαι ! χα χα χα χα

όταν με το καλό το πάρεις για κάνε κανένα rewiew. πολύ το γουστάρω.

Re: Απάντηση: Τι παραγγείλαμε σήμερα

α ναι ; Κυριάκο σε λένε ; δεν το ήξερα, συγνώμη κι όλας :flipout::flipout:

τι να κάνω ρε φίλε, όποτε μιλάω με συντονιστές αποσυντονίζομαι ! χα χα χα χα

όταν με το καλό το πάρεις για κάνε κανένα rewiew. πολύ το γουστάρω.

:worshippy::worshippy::worshippy::flipout::flipout::flipout:

Ναι αλλά για τον Κύριο περί ου ο λόγος τίποτα. ούτε φωνή ούτε ακρόαση Γιάννη, απλά αδιαφορία κατάλαβες ; :smash:

Ας σοβαρευτούμε τώρα.
Παραγγελία σκαρπέλου από Stanley center εδώ και 2 μήνες περίπου. Από βδομάδα θα περάσω από Παυλάτο να το πάρω..

https://www.stanleycenter.gr/ergale...SEON-25MM-ME-THIKI-FATMAX-STANLEY-FMHT16693-0

παιδια μια ερωτηση.
στις αγορες μεσω ιντερνετ στο εξωτερικο, δινετε τον αριθμο της καρτας σας ή εχετε προπληρωμενη?
ειχα παλια μια προπληρωμενη για να μην δινω την καρτα που ηταν σε συνδεση με το βιβλιαριο, αλλα τωρα θα πρεπει να βγαλω νεα και ειναι βαβουρα.
υπαρχει κινδυνος αν δωσω την κανονικη καρτα στο paysafe?

Δεν γνωριζω καλα το paysafe.

Η χρηση του paypal ομως ειναι ασφαλεστατη. Συνδεεις την πιστωτικη σου με τον λογαριασμο paypal και ξεμπερδεψες.

Σε καποια μεγαλα site στην Eλλαδα η στο εξωτερικο που ΔΕΝ εχουν paypal δεν δισταζω να δωσω απ'ευθειας την πιστωτικη. Πχ. στο Αμαζον και καποιες μεγαλες εταιρειες στην Ελλαδα.

Μπορείς πολύ εύκολα από την σελίδα της τράπεζας σου να βγάλεις εικονική προπληρωμένη. Εγώ έχω βγάλει και Πειραιώς και εθνική την οποία την φορτώνω με 100 150ευρώ και κάνω τις αγορές μου μέσω PayPal με αυτές

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε ευχαριστω νικ, ομως επειδη οπως πολλοι αλλοι εχουμε "αλλεργια" στις τραπεζες :) ελεγα να μην μπλεξω περαν του ακατασχετου λογαριασμου. τραπεζες ειναι αυτες, δεν ξερω μην βαλω 100 ευρω και αυριο εχω μεσα 50... αφου ειναι ασφαλες με την υπαρχουσα καρτα, θα το κανω ετσι

Ναι κάντο έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα. Εγώ την εικονική την χρησιμοποιώ τουλάχιστο 8 Χρόνια με καμία 250ρια αγορές και δεν είχα ποτέ παρατράγουδα

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παιδια μια ερωτηση.
στις αγορες μεσω ιντερνετ στο εξωτερικο, δινετε τον αριθμο της καρτας σας ή εχετε προπληρωμενη?
ειχα παλια μια προπληρωμενη για να μην δινω την καρτα που ηταν σε συνδεση με το βιβλιαριο, αλλα τωρα θα πρεπει να βγαλω νεα και ειναι βαβουρα.
υπαρχει κινδυνος αν δωσω την κανονικη καρτα στο paysafe?

Κάποτε είχα μια προπληρωμένη και έκανα όποιες αγορές ήθελα on line, αλλά το θεωρώ κοροϊδία κάθε φορά που έπρεπε να τη φορτίζω να πληρώνω 2 και έτσι την κατάργησα.
Αν ασχολείσαι με web banking μπορείς να ανοίξεις αποταμιευτικό λογαριασμό με (κάρτα εννοείται) και να βάζεις όσα χρήματα θέλεις να χρησιμοποιήσεις από τον ένα λογαριασμό στον άλλο ανέξοδα γρήγορα και με ασφάλεια από το pc σου.
Πάντως και οι αγορές με paypal όπως υπέδειξαν οι παραπάνω είναι ασφαλές.

Oι προπληρωμενες καρτες ειναι για να τις χρησιμοποιεις κατ'ευθειαν, αντι πιστωτικης/χρεωστικης καρτας.

Δεν συμφερει, οπως λεει και ο Γιωργος παραπανω, και δεν χρειαζεται -δεν υπαρχει κανενας βασιμος λογος δηλαδη- να την χρησιμοποιεις σαν καρτα που τροφοδοτει το paypal.

Το paypal ειναι εγγυηση απο μονο του, ασε που σου παρεχει και μια επιπροσθετη ασφαλεια αν ο πωλητης αποδειχθει αφερεγγυος. Με το paypal κοιμασαι ησυχος.

Βεβαια απο την αλλη καταλαβαινω απολυτα οτι ο καθενας μας μπορει να κανει ο,τι νομιζει και ο,τι θεωρει πιο ασφαλες για να αισθανεται ησυχος με τις διαδικτυακες του συναλλαγες.Και ειναι χρησιμο να λεμε ολοι την προσωπικη μας αποψη.

Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Oι προπληρωμενες καρτες ειναι για να τις χρησιμοποιεις κατ'ευθειαν, αντι πιστωτικης/χρεωστικης καρτας.

Δεν συμφερει, οπως λεει και ο Γιωργος παραπανω, και δεν χρειαζεται -δεν υπαρχει κανενας βασιμος λογος δηλαδη- να την χρησιμοποιεις σαν καρτα που τροφοδοτει το paypal.

Το paypal ειναι εγγυηση απο μονο του, ασε που σου παρεχει και μια επιπροσθετη ασφαλεια αν ο πωλητης αποδειχθει αφερεγγυος. Με το paypal κοιμασαι ησυχος.

Βεβαια απο την αλλη καταλαβαινω απολυτα οτι ο καθενας μας μπορει να κανει ο,τι νομιζει και ο,τι θεωρει πιο ασφαλες για να αισθανεται ησυχος με τις διαδικτυακες του συναλλαγες.Και ειναι χρησιμο να λεμε ολοι την προσωπικη μας αποψη.

Αυτό και μόνο καθιστά το paypal την πιο ασφαλή μέθοδο.

Re: Απάντηση: Re: Τι παραγγείλαμε σήμερα

Γυαλια προστασιας Oregon, για διοπτροφορους.

OREGON.JPG

Και ενα φιλτρο αναλογο των περιστασεων για την μασκα που διαθετω.
Να σημειωσω εδω οτι γνωστο καταστημα που εχετε ψωνισει αρκετοι εδω (κιτρινο λογοτυπο) το συγκεκριμενο φιλτρο το εχει 40.49 (ναι 40,49) ακριβοτερο απο την κανονικη του τιμη. Οπως και πολλα αλλα φιλτρα.

A1P3.JPG

Τα φιλαρακια στο "Ηρακλειο" καθαρισαν παλι.

Παραθετω και 2 πινακες απο τα φυλλαδια της 3Μ, για οσους ψαχνουν φιλτρα - μασκες , καθως και την συσταση του παγκοσμιου οργανισμου υγειας για τις μασκες (προτεινει τουλαχιστον P2).

3m virus.JPG

strds.JPG

who masks.JPG

Λιγα parkside εργαλεια εχω και ενα απο αυτα ειναι το φαλτσοπριονο.
Επειδη βαρεθηκα ομως να χιλιομετραω και να γεμίζω πριονιδι το εργαστηριο απο τη πρωτη κοπη ειπα να αναβαθμιστω.
Και επειδη φημιζομαι για την ποιοτητα των εργαλειων και οχι τη ποσοτητα νομιζω χτυπησα κορυφη!

https://www.axminster.co.uk/makita-ls1219l-305mm-compound-mitre-saw-with-laser-ax1022682