Έχω ήδη ένα μεγάλο Light Ring της Elegiant και είχα δει μία παρουσίαση του φίλτατου Χιώτη για το mini Light Ring της Elegiant, όταν πρόσεξα πως έβγαλαν κουπόνι που το ρίχνει στα 2 ευρώ με μεταφορικά, έκρινα πως αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσω για φωτογραφήσεις σε χώρους που θα θέλω να ρυθμίζω στοιχειωδώς τη θερμοκρασία του φωτισμού. Επειδή κάποιος στα σχόλια σημείωνε πως το μαύρο ring light έχει λιγότερες λειτουργίες, προτίμησα το λευκό από τίς δύο επιλογές που δίνει. (Τελικά μαζί με ένα μικρό allowance η τιμή πήγε σχεδόν στο 1 ευρώ).
Το κουπόνι ήταν το "BG44b5e5".
View attachment 194772
Mε το καλό !Χάρη στο link που έβαλε ο Μιχάλης, βρήκα σήμερα σε καλή τιμή αυτό το laserάκι
![]()
[#Ιστορικό_χαμηλό] TWO TREES TOTEM S : Ένας χαράκτης Laser 5.5W με υψηλη ακρίβεια και μέγεθος χάραξης 30 x 30 με 142.4€ από Ευρώπη! - Angroid.gr
Ατέλειωτες ώρες δημιουργίας χαράζοντας ΑΕΚ σε δεκάδες υλικά. - Angroid.grwww.angroid.gr
Ήταν πειρασμός και το παρήγγειλα
(και αν δεν είχα αφήσει και την ασφάλιση θα ήταν 5€ πιο κάτω, αλλά είπα ειδικά σε αυτήν την περίπτωση να μην την αφαιρέσω)
View attachment 195192
Ε, ας πειραματιστώ λίγο και εγώ με αυτά τα μηχανάκια.
Ελπίζω να κόβει άνετα τους καπλαμάδες με τους οποίους θέλω να αρχίσω να παίζω.![]()
Λογικά θα δέχεται 14άρια όπως τα περισσότερα τριβεία mouse. (Παράδειγμα από skroutz).Πραγματικα ΤΖΑΜΠΑ!
Ακομα και χωρις εκπτωση μεταφορικων βγαινει στα 11 ευρω.
Γυαλοχαρτα βρισκουμε μετα? Ειναι συμβατα με καποιο της αγορας?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.