Δώρο λόγω των ημερών.![]()
View attachment 263564
View attachment 263566 View attachment 263567
Πλήρες σε PZ, PH και T. O αντάπτορας πολύ δυνατός τόσο στον μαγνήτη όσο και στην εγκοπή, αλλά νομιζω ότι θα ηταν καλύτερα να άνοιγε προς τα πίσω.
Ένεκα δώρου, site δεν έχω
Κάποιοι σε αγαπάνε πολύ Στέλιο (και το δείχνουν έμπρακτα...).Δώρο λόγω των ημερών.![]()
View attachment 263564
View attachment 263566 View attachment 263567
Πλήρες σε PZ, PH και T. O αντάπτορας πολύ δυνατός τόσο στον μαγνήτη όσο και στην εγκοπή, αλλά νομιζω ότι θα ηταν καλύτερα να άνοιγε προς τα πίσω.
Ένεκα δώρου, site δεν έχω.

Αυτη ηταν και η δικιά μου απορία.Ετσι οπως το βλεπω, δεν εχει και πολλες εφαρμογες..Εκτος του μεγαλου οντως μεγεθους του, στρογγυλες γινονται οι τρυπες, με τις καταλληλες κορονες, για να μπαινει κατευθειαν το κουτι.
Αυτο μονο κανενα κουτι διακλαδωσης αν κανει που ειναι τετραγωνα
Εάν θες να σκάψεις κάτι σε ακριβεις διαστασεις σε σοβα η τουβλο το συγκεκριμενο είναι ταμάμ αρκεί να ξέρεις τι θες...Ετσι οπως το βλεπω, δεν εχει και πολλες εφαρμογες..Εκτος του μεγαλου οντως μεγεθους του, στρογγυλες γινονται οι τρυπες, με τις καταλληλες κορονες, για να μπαινει κατευθειαν το κουτι.
Αυτο μονο κανενα κουτι διακλαδωσης αν κανει που ειναι τετραγωνα
Καλορίζικο.Ενα αργοπορημενο Χριστουγεννιατικο δωρο. AMS heater της Sunlu.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το SUNLU S2 Filament Dryer που ειχα αγορασει το καλοκαιρι γυρω στα 36 ευρω. Ανυπομονω να δοκιμασω το AMS heater.
Ευχαριστω!!Καλορίζικο.
Για γράψε εντυπώσεις για το heater γιατί το σκέφτομαι και εγώ για το δικό μου ams.
Τώρα είμαι στα δύο να αγοράσω το heater η να αγοράσω το ams2 pro και να πουλήσω το ams 1 που έχω.
Βέβαια από όσο διάβασα και στα δύο η αφήγρανση δουλεύει μόνο όταν δεν χρησιμοποιείς το μηχάνημα για εκτύπωση

Δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ.Ευχαριστω!!
Στο ΑMS heater της Sunlu μπορεις να εκτυπωνεις και να στεγνωνει παραλληλα. Στο AMS 2 δεν μπορεις να εκτυπωνεις και να στεγνωνεις την ιδια στιγμη.
View attachment 263950
Θα το δοκιμασω και θα επανελθω.
Ευχαριστώ Λάζαρε, δεν έχω παράπονο. Το δύσκολο είναι να θεωρηθεί δική τους πρωτοβουλίαΚάποιοι σε αγαπάνε πολύ Στέλιο (και το δείχνουν έμπρακτα...).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.