Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δώρο λόγω των ημερών. :love: :love:
View attachment 263564

View attachment 263566 View attachment 263567

Πλήρες σε PZ, PH και T. O αντάπτορας πολύ δυνατός τόσο στον μαγνήτη όσο και στην εγκοπή, αλλά νομιζω ότι θα ηταν καλύτερα να άνοιγε προς τα πίσω.
Ένεκα δώρου, site δεν έχω

Δώρο λόγω των ημερών. :love: :love:
View attachment 263564

View attachment 263566 View attachment 263567

Πλήρες σε PZ, PH και T. O αντάπτορας πολύ δυνατός τόσο στον μαγνήτη όσο και στην εγκοπή, αλλά νομιζω ότι θα ηταν καλύτερα να άνοιγε προς τα πίσω.
Ένεκα δώρου, site δεν έχω.
Κάποιοι σε αγαπάνε πολύ Στέλιο (και το δείχνουν έμπρακτα...).

Την κάναμε την μπάζα μας από τα Practiker...!!!

20260103_090021.jpg

Rohnson Mamba M24 Σκούπα Stick 29.6V | Praktiker https://share.google/GbSPJJLNa29hQw7MC

..και κολλες ΑΚ Τ35,καλώδιο 3Χ1.5μμ και σιλικονη Bison Acrylic..

Υπόψιν.. όλα έχουν μείον 26%...ακόμη και αυτά που είναι σε προσφορά...!!!Δηλ μείωση στην μείωση..

Άμα.ψαξεις έχει πολύ καλές προσφορές...αλλά θέλει χρόνο...!!

Παραλαβη ενος SDS εξαρτηματος για πιστολετα απο Τεμου.

Εξαρτημα που ανοιγει τρυπα σε τοιχοποιια/μπετον για τοποθετηση πριζας/διακοπτη κλπ.
8asBZdHh.jpg

Μιλαμε ειναι τεραστιο και φαινεται παρα πολυ στιβαρο.

Τα δοντακια ειναι τροχισμεν για να εχουν κλιση για αποτελεσματικο σκαψιμο.
bQYKwewh.jpg

Δυστυχως το περιμενα μικροτερο, καθως δεν προσεξα τις διαστασεις στις λεπτομερειες της ιστοσελιδσς του προιοντος.
fO4kluph.jpg

85μμ και ειναι ολοκληρο το πλατος των διακοπτων/πριζων, τουλαχιστον στην Ελλαδα. Οποτε δεν βολευει να το χρησιμοποιησεις για τετοιο σκοπο.

Τις επομενες μερες θα το τσεκαρω σε τσιμεντο να δω αν ειναι οντως αποτελεσματικο. Εν τω μεταξυ θα δω μηπως υπαρχει κατι σε μικροτερη διασταση.

Εdit...Oντως υπαρχει σε μικροτερη διασταση!

Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν αυτό το πράγμα ανοίγει τρύπα σε συμπαγές κι όχι σαθρό μπετόν.

Βασικα για τοιχοποιια το πηρα, αλλα σε μπετον θα το τσεκαρω. Οντως θα μου κανει και μενα εντυπωση αν δουλεψει εκει!

Δεν μου εχει τυχει ποτε να χρειαστει να ανοιξω τετοια τρυπα σε μπετον.

Καλώς σου ήρθε Μιχαλη...!!!

Θεωρώ ότι για μπετο δεν θα κάνει και δεν σου πρότεινα καθώς με την πιεση ενδεχομενος να στραβώσουν τα δόντια εάν βρουν αντίσταση..

Εάν το κάνεις καντο με σεβασμιο τρόπο..
Για τουβλο,σοβα και alfabock θεωρώ ότι είναι ιδανικό..

Εάν δεν σε βολέψει/σου κανει το μεγάλο θα το παρω εγώ...

• Like
Reactions: Χιωτης
Ετσι οπως το βλεπω, δεν εχει και πολλες εφαρμογες..Εκτος του μεγαλου οντως μεγεθους του, στρογγυλες γινονται οι τρυπες, με τις καταλληλες κορονες, για να μπαινει κατευθειαν το κουτι.
Αυτο μονο κανενα κουτι διακλαδωσης αν κανει που ειναι τετραγωνα

• Like
Reactions: enduras1
Ετσι οπως το βλεπω, δεν εχει και πολλες εφαρμογες..Εκτος του μεγαλου οντως μεγεθους του, στρογγυλες γινονται οι τρυπες, με τις καταλληλες κορονες, για να μπαινει κατευθειαν το κουτι.
Αυτη ηταν και η δικιά μου απορία.
Γιατι να θελεις τετράγωνες τρυπες?

Εάν θες να σκάψεις κάτι σε ακριβεις διαστασεις σε σοβα η τουβλο το συγκεκριμενο είναι ταμάμ αρκεί να ξέρεις τι θες...
Στα ηλεκτρολογικα μπαίνουν πλέον και κουτιά τετραγωνα για πρίζες μακροστενα..

LEGRAND Κουτί Τούβλου Διακόπτου 5M 71mm 145mm 43mm Κόκκινο 1050976 | ΚΑΥΚΑΣ https://share.google/f8T6mQAlE2cREuaK9

• Like
Reactions: papakitou
Ενα αργοπορημενο Χριστουγεννιατικο δωρο. AMS heater της Sunlu.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το SUNLU S2 Filament Dryer που ειχα αγορασει το καλοκαιρι γυρω στα 36 ευρω. Ανυπομονω να δοκιμασω το AMS heater.

Attachments

• 1767636372089.png
    1767636372089.png
    997 KB · Views: 7
  • 1767636843478.png
    1767636843478.png
    1.9 MB · Views: 7
Ενα αργοπορημενο Χριστουγεννιατικο δωρο. AMS heater της Sunlu.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το SUNLU S2 Filament Dryer που ειχα αγορασει το καλοκαιρι γυρω στα 36 ευρω. Ανυπομονω να δοκιμασω το AMS heater.
Καλορίζικο.
Για γράψε εντυπώσεις για το heater γιατί το σκέφτομαι και εγώ για το δικό μου ams.
Τώρα είμαι στα δύο να αγοράσω το heater η να αγοράσω το ams2 pro και να πουλήσω το ams 1 που έχω.
Βέβαια από όσο διάβασα και στα δύο η αφήγρανση δουλεύει μόνο όταν δεν χρησιμοποιείς το μηχάνημα για εκτύπωση

Καλορίζικο.
Για γράψε εντυπώσεις για το heater γιατί το σκέφτομαι και εγώ για το δικό μου ams.
Τώρα είμαι στα δύο να αγοράσω το heater η να αγοράσω το ams2 pro και να πουλήσω το ams 1 που έχω.
Βέβαια από όσο διάβασα και στα δύο η αφήγρανση δουλεύει μόνο όταν δεν χρησιμοποιείς το μηχάνημα για εκτύπωση
Ευχαριστω!!
Στο ΑMS heater της Sunlu μπορεις να εκτυπωνεις και να στεγνωνει παραλληλα. Στο AMS 2 δεν μπορεις να εκτυπωνεις και να στεγνωνεις την ιδια στιγμη.
1767698875960.png
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα το δοκιμασω και θα επανελθω.

• Like
Reactions: nik187
Ευχαριστω!!
Στο ΑMS heater της Sunlu μπορεις να εκτυπωνεις και να στεγνωνει παραλληλα. Στο AMS 2 δεν μπορεις να εκτυπωνεις και να στεγνωνεις την ιδια στιγμη.
View attachment 263950
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Θα το δοκιμασω και θα επανελθω.
Δεν το ήξερα αυτό, ευχαριστώ.
Πες μου και από θόρυβο πως τα πάει