Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ολα αυτα ειναι οντως ωραια, ομως δεν σε αφηνουν να δεις το ακριβες βαθος που τρυπας για να βαλεις πχ ενα ουπατ. Μεγαλο μειονεκτημα.
Για αυτο αφησα το wolflcraft που χρησιμοποιουσα πολλα χρονια και καταληξα στο τσιπικο κινεζικο που εκτυπωνεται απο εναν 3D printer.

Ωραίο φαίνεται αλλά θεωρώ λίγο μέχρι 10mm τρύπα.

Το 95% των τρυπών που θα χρειαστείς σε έ α κανονικό σπίτι Τάσο δεν ξεπερνάει το M10.

Ολα αυτα ειναι οντως ωραια, ομως δεν σε αφηνουν να δεις το ακριβες βαθος που τρυπας για να βαλεις πχ ενα ουπατ. Μεγαλο μειονεκτημα.

Για εξήγησε το λίγο αυτό… τι εννοείς;
Γιατί δεν μπορείς να δείς το ακριβές βάθος;

Ωραίο.
Άλλο κόλπο είναι να κρατάς με το ένα χέρι την ηλεκτρική σκούπα και με το άλλο το τρυπάνι.
Εάν φτάνει η σωληνα της ηλεκτρικής σκούπας δεν το συζυταμε είναι το καλύτερο...

Απλώς σε πολυ ψιλά σήμεια η δυσπρόσιτα θεωρώ ότι το γκατζετακι θα βολέψει καλύτερα...

Για να δεις το ακριβες βαθος, μεχρι που δηλαδη έχει τρυπήσει το τρυπανι, πρεπει να βγάλεις το ματζαφλαρι από τον τοιχο και μετα να το ξανατοποθετησεις με οτι αυτο συνεπάγεται και για τις σκονες.. Στο κινέζικο βλεπεις κατευθείαν τον τοιχο και βλέπεις ποσο ακριβώς εχει μπει το τρυπάνι.

Μα αφού ξέρεις τι πάχος έχει γιατί σε δυσκολεύει;
Αν πχ το ματζαφλάρι έχει 2cm πάχος και θές να τρυπήσεις 6cm βάζεις το σημάδι στο τρυπάνι στα 8cm.

Σωστα, αλλα γιατι να μην κανουμε την ζωη πιο ευκολη?
Αγοραζεις τον τσιπικο κινεζο και δεν υπολογιζεις τιποτα. Τον εχω ηδη δουλεψει και ειναι μια χαρα.

Ωραίο φαίνεται αλλά θεωρώ λίγο μέχρι 10mm τρύπα.
Μπορείς να την ανοίξεις/διευρύνει περισσότερο...

Για να δεις το ακριβες βαθος, μεχρι που δηλαδη έχει τρυπήσει το τρυπανι, πρεπει να βγάλεις το ματζαφλαρι από τον τοιχο και μετα να το ξανατοποθετησεις με οτι αυτο συνεπάγεται και για τις σκονες.. Στο κινέζικο βλεπεις κατευθείαν τον τοιχο και βλέπεις ποσο ακριβώς εχει μπει το τρυπάνι.
Της wolfcraft το είχα και εγώ...
Έχω την εντύπωση ότι το κινέζικο μαζεύει λίγο καλύτερα της σκονες...

Οσο αφορα το βάθος όντως βλέπεις καλύτερα αλλά από την στιγμή που το μετράς ουτως η αλλιως είτε βάλεις αυτό είτε της Wolfcraft μπορείς εξ αρχής να υπολογίσεις την διαφορά ...