Tι παραλάβαμε σήμερα..

Oι καλυτερες και πιο οικονομικες ΑΑ μπαταριες στην πιατσα! Βest value for money!

AA maxell Alkaline
LIFRqhZh.jpg

Υπαρχουν και φτηνοτερες, απο τη λαϊκή, αλλα τουλαχιστον μια στις δυο παρτιδες ειναι ψοφιες...
Ειχε δικιο ο Κυριακος, απλα για πολυ καιρο πετυχαινα καλες στην Λαϊκη μεχρι που δυο συνεχομενες φορες επεσα σε ψοφιες, οποτε δεν αξιζει τον κοπο.

Η σημερινή παραλλαβη έχει να κάνει με θέμα ασφάλειας..

Πατοι εργασίας της Shcroll..

Scholl Gel Activ Πάτοι για Υποδήματα Εργασίας Large (40 - 46.5) | Wecare.gr https://share.google/2jeT2XGDAZ0AEJELx

20250721_170740.jpg20250721_170806.jpg

Έχω πάρει ουκ ολίγες φορές...αλλά το αναφέρω πιο.πολυ εάν ενδιαφέρει κάποιον...

Σημεριμη παραλλαβη ενα 12v μπουλονοκλειδο Performance της Parkside..

20250726_090736.jpg

20250726_090850.jpg

Στοιχισε συνολικα 60 ευρω μαζι με τα μεταφορικα....απο το Πολωνικο Lidl eshop.

Ηρθε να πλαισιωθει μαζι με τα αλλα 12v της σειρας..

20250726_091004.jpg

Καλοδουλευτο! Πως ακριβως το εφερες?

300Νμ ροπη βλεπω, αλλα και τα μισα να πιανει μια χαρα θα ειναι!!
Ευχαριστώ...
Εγώ δεν ασχολήθηκα.. όπως με το παλμικο έτσι και με το μπουλονοκλειδο το έφερε γνωστός μέσω τρίτου με μεταφορική ..
Κάτοικος Πολωνιας έκανε την αγορα το πήγε σε κουριερ και επειτα σε μεταφορική που το έφερε του φίλου..ως εκεί ξέρω..
Είναι μια ψιλοεπιφοβη διαδικασία αλλά η συμφωνία μαζί του ήταν ότι το πληρώνω όταν έρθει στα χέρια του. ...ετσι έγινε με το παλμικο.... έτσι και με αυτό. Όλα καλά.

Τώρα όσο αφορα την δύναμη θα δείξει.
Με 5αρα ορίζεται η απόλυτη δυναμη.
Η αφορά έγινε μιαε και δεν υπήρχε μικρο μπουλονοκλειδο...

Παραλαβη μεσω φιλου, απο Τεμου, ενα ζευγαρι κοπτικα για πολυεργαλειο.
4H0OVmBl.jpg

Τετοιο ειδος κοπτικου δεν ειχα και ειναι χρησιμο σε καποιες περιπτωσεις. Ταιριαζει και σε πολυεργαλεια που αλλαζουν κοπτικο χωρις κλειδι.
TKtt2Pvh.jpg

Γραφει επανω οτι ειναι για γυψοσανιδες και χαρτονι, αλλα νομιζω οτι θα κανει και για λεπτο ξυλο/MDF εως 3μμ.

61IJUXRLQyL._UF350,350_QL80_.jpg

Παραγγελια απο Τεμου που ηρθε μεσα σε λιγες μερες!!
rjbWk4gl.jpg

Μια παρτιδα ξυλειας κοντρα πλακε (δοκιμαζω προμηθευτες και ποιοτητες) και ενα καρφωτικο πιστολι για μπετον που δουλευει με καψουλι.
Το πιστολι θα το παρουσιασει ο φιλος που το παρηγγειλε αφου το δοκιμασουμε και στην πραξη σε τοιχιο απο μπετον.

Αριστο το κοντρα πλακε σε πολυ καλη κατασταση αφου ηταν συσκευασμενο με bubble wrap. Διασταση 40χ40 και παχος 3μμ
IHF4ksRh.jpg

Δεν εγραφε τι ειδους κοντρα πλακε ειναι αλλα φαινεται οτι ειναι κ/π λευκας πρωτης ποιοτητας.
Προτιμω ομως το κοντρα πλακε σημυδας που παρηγγειλα πριν κανα μηνα για τον Μπαμπη που ειναι πιο γερο και πιο λαμπερο ξυλο.
Εχουν ιδια περιπου τιμη το τ.μ., αλλα η σημυδα ειναι σαφως ανωτερο ξυλο σε ολους τους τομεις απο τη λευκα.

Επειδη η διασταση 40χ40 δεν με βολευει, τα σανιδακια κοπηκαν σε διασταση Α4.
XvPqm16h.jpg

Χωρις καρφια, 11 ευρω το πιστολι. Περίπου ιδια τιμη με Ελλαδα, αλλα αυτο έρχεται χωρίς μεταφορικα στην πορτα σου

…. αλλα αυτο έρχεται χωρίς μεταφορικα στην πορτα σου

Α, ναι, αυτό το ξέχασα, το Temu έρχεται στην πόρτα σου και δεν χρειάζεται να βγείς με κί δυνο να σε φάει κανένας λύκος 🤣
(Αρκεί να μη σε στείλουν σε κανένα box στου διαόλου τη μάνα όπως μου έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές).

Από Ελλάδα 14€ αλλά κομπλέ, με το βαλιτσάκι του και τα συμπαραμαρτούμενα.

Α, ναι, αυτό το ξέχασα, το Temu έρχεται στην πόρτα σου και δεν χρειάζεται να βγείς με κί δυνο να σε φάει κανένας λύκος 🤣
(Αρκεί να μη σε στείλουν σε κανένα box στου διαόλου τη μάνα όπως μου έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές).

Από Ελλάδα 14€ αλλά κομπλέ, με το βαλιτσάκι του και τα συμπαραμαρτούμενα.
Αυτό που έχει 14 ευρώ νομίζω έχει διαφορά ειδη από νούμερα και από.λιγα.
Υπάρχουν πακέτα με 200κομματια από το ίδιο με 7-8 ευρώ...οπότε σου πάει 17-18...αλλά έχεις αυτό που θες και όχι ότι σου δίνει το πακέτο..

Τα καλά πακέτα συνολικά με ποσότητα ξεπερνούν τα 25 ευρώ...

• Like
Reactions: Χιωτης
Αυτό το εργαλείο αγόρασα σήμερα

IMG_20250805_001910.jpg

IMG_20250805_001928.jpg

και ήδη βγάζει τα λεφτά του....

Παραλαβη απο Sculpfun Europe σε ελαχιστες μερες (DHL) απο την παραγγελια. Ηρθε την ιδια μερα που εφευγα για την Χιο!

Sculpfun C1 Mini Laser Engraver. 89 ευρουδακια με κουπονι που το παιρνουν ολοι που γραφονται σαν νεα μελη στην ιστοσελιδα της εταιρειας.
CRSvaDTh.jpg

Συσκευασια για απολυτη προστασια απο καθε κινδυνο κατα την μεταφορα.
mfcY99sh.jpg

Μολις 1 κιλο βαρος, απιστευτα μικρο μεγεθος, προσυναρμολογημενος, (μονο το laser βιδωνεις), με 3w ισχυ που προφανως κανει μονο για χαραξη.
hMYsTwRh.jpg

Συμβατο με lightburn, διαθετει limit switches και εχει μαξ. ταχυτητα 10,000mm/min. Bασικο πλεονεκτημα οτι εχει σταθερη εστιαση

Επιφανεια χαραξης μικρη, 150χ130μμ αλλα αρκετη για τα περισσοτερα engravings.
fL2gFe6h.jpg

Πολυ βασικο το γεγονος οτι η εστιαση ειναι σταθερη, δεν χρειαζεται να ρυθμιζεις δηλαδη το λειζερ περιστρεφοντας το μεχρι να εστιασει.
Για αυτο τον λογο εχει ενα πλακιδιο ~4μμ παχος που το βαζεις καθε φορα μεταξυ επιφανειας και λεϊζερ.

Αν και δεν προλαβα να το δοκιμασω, το λεϊζεράκι μου φαινεται πολυ στιβαρο παρα το ελαχιστο μεγεθος καθως καταλαμβανει χωρο μολις 29χ25 εκατοστα!
Κουκλιστικο και ποιοτικοτατο γκατζετακι, το φτηνοτερο μικρο laser της αγορας απο μια κορυφαια κινεζικη εταιρεια του ειδους (Sculpfun).

Oταν με το καλο γυρισω, θα το συγκρινω με το εξιοου μικρο (3W) και φτηνο laser της Two Trees που αγορασα προσφατα, το ΤS1 mini.
Eκ πρωτης οψεως ομως το μικρο Sculpfun C1 mini φαινεται πιο ποιοτικο απο το TS1 mini.

Παραλαβη απο Sculpfun Europe σε ελαχιστες μερες (DHL) απο την παραγγελια. Ηρθε την ιδια μερα που εφευγα για την Χιο!

Sculpfun C1 Mini Laser Engraver. 89 ευρουδακια με κουπονι που το παιρνουν ολοι που γραφονται σαν νεα μελη στην ιστοσελιδα της εταιρειας.
CRSvaDTh.jpg

Συσκευασια για απολυτη προστασια απο καθε κινδυνο κατα την μεταφορα.
mfcY99sh.jpg

Μολις 1 κιλο βαρος, απιστευτα μικρο μεγεθος, προσυναρμολογημενος, (μονο το laser βιδωνεις), με 3w ισχυ που προφανως κανει μονο για χαραξη.
hMYsTwRh.jpg

Συμβατο με lightburn, διαθετει limit switches και εχει μαξ. ταχυτητα 10,000mm/min. Bασικο πλεονεκτημα οτι εχει σταθερη εστιαση

Επιφανεια χαραξης μικρη, 150χ130μμ αλλα αρκετη για τα περισσοτερα engravings.
fL2gFe6h.jpg

Πολυ βασικο το γεγονος οτι η εστιαση ειναι σταθερη, δεν χρειαζεται να ρυθμιζεις δηλαδη το λειζερ περιστρεφοντας το μεχρι να εστιασει.
Για αυτο τον λογο εχει ενα πλακιδιο ~4μμ παχος που το βαζεις καθε φορα μεταξυ επιφανειας και λεϊζερ.

Αν και δεν προλαβα να το δοκιμασω, το λεϊζεράκι μου φαινεται πολυ στιβαρο παρα το ελαχιστο μεγεθος καθως καταλαμβανει χωρο μολις 29χ25 εκατοστα!
Κουκλιστικο και ποιοτικοτατο γκατζετακι, το φτηνοτερο μικρο laser της αγορας απο μια κορυφαια κινεζικη εταιρεια του ειδους (Sculpfun).

Oταν με το καλο γυρισω, θα το συγκρινω με το εξιοου μικρο (3W) και φτηνο laser της Two Trees που αγορασα προσφατα, το ΤS1 mini.
Eκ πρωτης οψεως ομως το μικρο Sculpfun C1 mini φαινεται πιο ποιοτικο απο το TS1 mini.
Και έψαχνα για κάτι μικρό! Θα το παραγγήλω! Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις κάνα link που να αγοράσω ξύλα μικρά ή άλλα υλικά που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω με το εν λόγω μηχάνημα?

Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σανιδακια απο κοντρα πλακε αγοραζω πλεον απο το Temu που εχει φτηνα και καλη ποιοτητα. Παραδειγμα.
Πρεπει να δεις ποιο μεγεθος σε βολευει και δευτερευοντως τι παχος σε χιλιοστα, αναλογως τι θελεις να φτιαξεις.

Eδω ειναι το manual οπου στην παραγραφο 6 βλεπεις τι υλικα μπορεις να χαραξεις και με ποιες ρυθμισεις.

Αν εχεις καποια απορια, πες.

• Like
Reactions: pankostas
Σανιδακια απο κοντρα πλακε αγοραζω πλεον απο το Temu που εχει φτηνα και καλη ποιοτητα. Παραδειγμα.
Πρεπει να δεις ποιο μεγεθος σε βολευει και δευτερευοντως τι παχος σε χιλιοστα, αναλογως τι θελεις να φτιαξεις.

Eδω ειναι το manual οπου στην παραγραφο 6 βλεπεις τι υλικα μπορεις να χαραξεις και με ποιες ρυθμισεις.

Αν εχεις καποια απορια, πες.
Ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-S928B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η σημερινή παραλλαβη έχει να κάνει με θέμα ασφάλειας..

Πατοι εργασίας της Shcroll..

Scholl Gel Activ Πάτοι για Υποδήματα Εργασίας Large (40 - 46.5) | Wecare.gr https://share.google/2jeT2XGDAZ0AEJELx

View attachment 255550View attachment 255551

Έχω πάρει ουκ ολίγες φορές...αλλά το αναφέρω πιο.πολυ εάν ενδιαφέρει κάποιον...
Καλοι αρκετα, αλλα θα προτεινα αν καποια στιγμη βρεις χρονο να δοκιμασεις αυτους της reebok με τα μπιλακια τζελ. Ειναι το κατι αλλο στο περπατημα ειδικα για παπουτσια ασφαλειας. Σου κανανουνε την καθημερινοτητα ευκολη. Εγω του παιρνω απο καταστημα στον Αγιο Δημητριο με ρουχα ασφαλειας. Δεν βαζω λινκ για να μην θεωρηθει διαφημιση.