Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή από το χιώτικο μαγαζί ευχαριστώ τον Κυριάκο για την βοήθεια και το προσωπικό του καταστήματος για την άμεση εξυπηρέτηση και της καταπληκτικές τιμές.
Υ.Γ άψογοι οι Χιώτες .

Attachments

• 20181008_152437.jpg
    20181008_152437.jpg
    102.5 KB · Views: 260
Σημερινή παραλαβή από το χιώτικο μαγαζί ευχαριστώ τον Κυριάκο για την βοήθεια και το προσωπικό του καταστήματος για την άμεση εξυπηρέτηση και της καταπληκτικές τιμές.
Υ.Γ άψογοι οι Χιώτες .

αμ πωωως ;
καλορίζικα, καλές εργασίες.

Kαλοριζικα Ηλια!
Χρησιμο το jig για τις ενωσεις.
Το αλλο το εχουμε παρει ολοι σχεδον αλλα δεν βλεπω ουσιαστικη χρηση εκτος απο σημαδεμα σε δοκαρακια..:))

Kαλοριζικα Ηλια!
Χρησιμο το jig για τις ενωσεις.
Το αλλο το εχουμε παρει ολοι σχεδον αλλα δεν βλεπω ουσιαστικη χρηση εκτος απο σημαδεμα σε δοκαρακια..:))
Εμενα παντως με τις τρύπες που εχει με τις διαμετρους με βοηθησε να ταξινομησω ενα σωρο ξυλοβιδες ανα παχος, παρα πολυ ευκολα και γρηγορα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαβή απο κέντρο βίδας στα 99 . Parkside δεν είναι, αλλά την κάνει τη δουλειά. :-)
e403c3007022df5b3f422e168d67914d.jpg
0b32d77014f8074cef857b79778ad12a.jpg
fe9931eef1de7e5f7e00018f574b399a.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Καλοριζικο Θοδωρε κι ας μην ειναι parkside :)))

Ειναι ενα καταπληκτικο εργαλειο, μικρο και παρα πολυ βολικο και ευχρηστο.

++
Μανωλη οντως τα Brushless μοτερ ειναι πιο αποτελεσματικα και δινουν τουλαχιστον 25% παραπανω χρονο λειτουργιας με την μπαταρια.
Αυτο ειναι πολυ σημαντικο για εργασιες εντασεως και ποσοτητος. Προσωπικα ομως δεν εχω κανενα απολυτως παραπανο με τον χρονο λειτουργιας των κοινων μοτερ της Bosch.

Ωραιότατο το 12ν πριονι αλλά....
"Ποια bosch τωρα! Τι να μας πει μπροστά στην parkside" 😁😁😁😁😁
Άλλαξε τιμή το κέντρο βίδας; Γιατί είχα τσεκαρει στα 104 όλα τα solo 12ν bosch (όπως και τα περισσότερα μαγαζιά εκτός απ' το e-shop που το έχει νομίζω στα 95)
Όπως κατάλαβες το έχω σταμπαρει κι εγώ αλλά για αργότερα 😉

Kαλορίζικο καί καλοδούλευτο τό μικρό δισκοπρίονο μπαταρίας Bosch,μού έχει λύσει τά χέρια άπειρες φορές.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Έχω ξεκινήσει σιγά σιγά την 12V σειρά της BOSCH και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Στήνω ένα νέο μίνι εργαστήριο σε πολύ μικρό χώρο και παγκοπρίονο δεν χωράει. Η επιλογή του GKS ήταν μονόδρομος.

Ωραιότατο το 12ν πριονι αλλά....
"Ποια bosch τωρα! Τι να μας πει μπροστά στην parkside" 😁😁😁😁😁
Άλλαξε τιμή το κέντρο βίδας; Γιατί είχα τσεκαρει στα 104 όλα τα solo 12ν bosch (όπως και τα περισσότερα μαγαζιά εκτός απ' το e-shop που το έχει νομίζω στα 95)
Όπως κατάλαβες το έχω σταμπαρει κι εγώ αλλά για αργότερα 😉

Ναι! Μόλις πήγα εκεί κι ο υπάλληλος άνοιξε τον υπολογιστή μου είπε οτι έχει περιθώριο για μία μικρή έκπτωση.

Ωραίο εργαλείο, καλορίζικο. Κρίμα πάντως που δεν πήρες το Parkside..-bye-

Πραγματικά αν δεν είχα ξεκινήσει την σειρά της BOSCH 12V θα το είχα πάρει. Δεν αντέχω άλλους φορτιστές και μπαταρίες για το κάθε εργαλείο, κάτι στο οποίο η PARKSIDe είναι μανούλα.

Καποιεσ αγορεσ που εγιναν τον αυγουστο και σεπτεμβριο και λογω τον πολων υποχρεωσεων δεν προλαβαινα να ποσταρω.Κατα σειρα απο,εργαλειογατο,lidl(σαμου),utools,κουνελησ(πλανη verto)eshop, και πλανοδιο επιστημονα,τελοσ μια φωτο απο την προσθηκη που φτιαχνω μπασ και μεγαλωσω λιγο την ποντικοτρυπα μου ,πολλα απο τα εργαλεια εχουν ηδη δοκιμαστει, ενα μικρο μπατζετ που εμεινε ακωμα μαλλον θα παει σε ειδη ψαρικησ μιασ και τα καλαμαρια δειλα,δειλα αρχισαν να φαινονται.Κυριοι καλη και δημιουργικοι σεζον να εχουμε.
c9ddf5b2436c239ac2faa21a92058779.jpg
420d084ebb4b7382ab33f980dceb71d7.jpg
67aada1a427e38600735dc220d64262b.jpg
4289d2695f03dac5cb7d46bd81b1a3f1.jpg
228296ff0ab7668a2000b11561b38246.jpg
d9ab192b1811fa6e05a48ef988ad1dba.jpg
14860a7795c27b5ff3cf71edc69134c8.jpg
dfa0dcf576e97b6004fbc9f2d8f04519.jpg

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Την κόκκινη πριόνι κορδέλα την σκέφτομαι σοβαρά μετά το DW745
Αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για την εταιρία !!! Καλορίζικα όλα και καλοδουλευτα !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μαζεμένα μας τα βάζεις Κυριάκο, καλές κατασκευές. Χρήσιμη η κορδελιτσα, ήδη εγώ σκέφτομαι να πάω σε κάτι μεγαλύτερο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτα Κυριακο, χρησιμα εργαλεια.

Για τον χωρο μη σε πολυπειραζει. Μερακι και ορεξη να υπαρχει μονο!
15 χρονια στη Ρουμανια το 'εργαστηριο' μου ηταν κυριολεκτικα 2χ2 σε μια γωνια του καθιστικου και εχω τις καλυτερες αναμνησεις :))

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα Κυριάκο,έτσι οι πληθωρικές παραλαβές είναι οι καλύτερες.

Καλή αποπεράτωση στό εργαστήριο σου,όπως ακριβώς στά είπε ο Μιχάλης,μεράκι καί όρεξη νά υπάρχει.
Νά κάνεις ράφια,πολλά ράφια καί κάτω από τούς πάγκους,οι μικροί χώροι πρέπει νά αξιοποιούνται στό έπακρον.

Οσο γιά τήν πριονοκορδέλα Εinhell,δύο συνάδελφοι πού θυμάμαι ότι τήν έχουν,ο Gred καί ό Αντώνης Sharkovios είναι σέ γενικές γραμμές ευχαριστημένοι γιά τά χρήματα της.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο μαζεμένα τα έβαλες και πόνεσαν τα μάτια μας !! καλοδούλευτα

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα όλα Κυριάκο,έτσι οι πληθωρικές παραλαβές είναι οι καλύτερες.

καιρό έχεις να παραλάβεις και ανησυχώ, μήπως κι εσύ ετοιμάζεις καμιά πληθωρική ;