Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο εργαλειογατος εχει μεταφορικα και αντικαταβολη, το banggood τα στελλει τσαμπα :)
Ναι έχει άλλα σε τόσα πολλά συμφέρει φαντάζομαι..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχει και γυαλοχαρτάκια ο Εργαλειόγατος;
Αυτά είναι από 80 μέχρι 3000
Για τα γυαλοχαρτα δεν ξέρω για τις βούρτσες λέω.
Στο τέλος θα μπερδέψουμε την βούρτσα με τίποτα άλλο..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To banggood απο την πρωτη μερα που ξεκινησε μεχρι τωρα ειναι απο τα πιο αξιοπιστα μαγαζια. Ανεκτιμητη αξια το τι βρισκεται εκει μεσα!
Βεβαια τα δυο τελευταια χρονια εχει τσιμπησει τις τιμες αρκετα, αλλα και παλι καλο ειναι.

Αυτή τη ρασπούλα την είχα βάλει πολύ καιρό στο μάτι αλλά συνεχώς το ανέβαλα γιατί είναι πανάκριβη.
Τελικά υπέκυψα σήμερα και την αγόρασα.
Από μια γρήγορη δοκιμή που τις έκανα, με το πιο σκληρό ξύλω που διαθέτω, νομίζω οτι δεν θα το μετανοιώσω.

Attachments

• 992F531B-FED2-4E97-81E2-91DFA739CE67.jpg
    992F531B-FED2-4E97-81E2-91DFA739CE67.jpg
    302.1 KB · Views: 218
Καλοριζικο το ρασπακι Μπαμπη. Ακριβο αλλα μοναδικο εξαρτημα.

Πιο φτηνα αλλα εξ'ισου αποτελεσματικα ειναι και τα εξαρτηματα ρασπες για το rotary tool.
010471_0.jpg%7Bw=379%7D.th

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτή τη ρασπούλα την είχα βάλει πολύ καιρό στο μάτι αλλά συνεχώς το ανέβαλα γιατί είναι πανάκριβη.
Τελικά υπέκυψα σήμερα και την αγόρασα.
Από μια γρήγορη δοκιμή που τις έκανα, με το πιο σκληρό ξύλω που διαθέτω, νομίζω οτι δεν θα το μετανοιώσω.

Καλοδούλευτη Μπάμπη,καθόλου δέν θά τό μετανοιώσεις,θερίζει αυτή η ράσπα ότι καί να τίς βάλεις το τρίβει αχόρταγα.

https://www.youtube.com/watch?v=lIg_aeCvISA&feature=youtu.be

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτη να είναι μάστορα.

Πιο φτηνα αλλα εξ'ισου αποτελεσματικα ειναι και τα εξαρτηματα ρασπες για το rotary tool.

Καλοδούλευτη Μπάμπη,καθόλου δέν θά τό μετανοιώσεις,θερίζει αυτή η ράσπα ότι καί να τίς βάλεις το τρίβει αχόρταγα.

https://www.youtube.com/watch?v=lIg_aeCvISA&feature=youtu.be

Ευχαριστώ πολύ παληκάρια... :ernaehrung004:
Μάλλον θα πάρω και τα μικρά. Έχω κάποια αντίστοιχα μεταλικά της Tactix αλλά νομιπζω αυτά διυλεύουν πολύ καλύτερα, και με σχετικά πολύ μικρούς κραδασμούς.

Δημήτρη δεν θυμόμουν οτι την έχεις πάρει τη ράσπα, αν είναι δυνατόν!
Είμαι απαράδεκτος -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ παληκάρια... :ernaehrung004:
Μάλλον θα πάρω και τα μικρά. Έχω κάποια αντίστοιχα μεταλικά της Tactix αλλά νομιπζω αυτά διυλεύουν πολύ καλύτερα, και με σχετικά πολύ μικρούς κραδασμούς.

Δημήτρη δεν θυμόμουν οτι την έχεις πάρει τη ράσπα, αν είναι δυνατόν!
Είμαι απαράδεκτος -bye-

Μπάμπη τά μικρά ρασπάκια Proxxon έχω αγοράσει τά δυό από τά τρία,(τό τρίτο η φλόγα πού τήν αναφέρουν δέν νομίζω νά τήν χρειαστώ κάπου) ότι δουλειά κάνει η μεγάλη ράσπα κάνουν και αυτά τά μικρά αλλά όπως είναι φυσικό σέ μικρογραφία,πάντος είναι δύναμη.

ra210.jpg

Δημητρη μου φαινεται ή πραγματι κανει πολυ θορυβο το εργαλειο σου στη γωνιακη μεταδοση? Μου θυμισε εντονα ενα blacdecker τροχο που εχω/ειχα και κροταλιζε.

Αυτα εψαχνα στο Χιωτικο μαγαζι αλλα ειχα την εντύπωση πως ηταν της Ντρεμελ οποτε δε τα βρηκα!
Αν εχεις καποιο λινκ θα με εξυπηρετησει!
Αν είναι και απο Κινα ακομα καλύτερα!