Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν άντεξα..
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κι εγώ που νόμιζα πως οι Γιώργηδες είχαν αυτοσυγκράτηση.. :smash:
καλά σφιξήματα και το αντίστροφο. μια χαρά πενσοειδή τα συγκεκριμένα. τυγχάνει να έχω το ίδιο και του έχω πιει το αίμα. αν είχε και λίγο πιο πλατιές σιαγόνες σύσφηξης θα ήταν άπαιχτο (όχι ότι κι έτσι δεν είναι..)

καλορίζικες οι παραλαβές και στους υπόλοιπους.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα όλα σε όλους !

Της τσιμπίδας το κάγκελο έγινε σήμερα !!!
Καλοδουλευτα και σε σένα!

Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία από την άλλη μεριά; Εσένα λένε Co η Cu2;

Πάντως τέτοια Grip σε εργαλείο δεν έχω ξανασυναντήσει....απίστευτο δάγκωμα! Εξού και το.... cobra...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα και σε σένα!

Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία από την άλλη μεριά; Εσένα λένε Co η Cu2;

Πάντως τέτοια Grip σε εργαλείο δεν έχω ξανασυναντήσει....απίστευτο δάγκωμα! Εξού και το.... cobra...

Λογικά σε άλλο πράγμα αναφέρεται.
Για δες:

Μου σπάσανε τα νεύρα κάτι Stanley μύτες και αποτελειωσα κ την τελευταία makita gold και βγήκα να ψωνίσω κάτι μικρό !
8e2c310ce69f234aa69708150e755885.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μου σπάσανε τα νεύρα κάτι Stanley μύτες και αποτελειωσα κ την τελευταία makita gold και βγήκα να ψωνίσω κάτι μικρό !

Πολύ ωραίες και ποιοτικές μύτες αυτό το σετάκι της bosch, αλλά οι gold ; τι δεν σε ικανοποίησαν ; για μένα πάντως είναι top !

Εξαιρετικό σετ impact Μανώλη. Έχω το αντίστοιχο αλλά με τα 3 καρυδακια αντι για τρυπάνια και το χρησιμοποιώ συνέχεια στο παλμικό. Θα τα ευχαριστηθείς πολύ.

Καλοδούλευτα όλα σε όλους !

Της τσιμπίδας το κάγκελο έγινε σήμερα !!!

Ζουλιαρη

Καλοδουλευτα ολα τα αργαλεια σας κυριοι,

Οτι ναναι γραφουν, οι δικες μου 150-250-300mm

Last edited by a moderator:
Καλοριζικα σε όλους !!
αλλά οι gold ; τι δεν σε ικανοποίησαν ; για μένα πάντως είναι top !
Το μόνο που με χαλάει στις gold είναι που δύσκολα τις βρίσκω στην ροδο .τουλαχιστον εκεί που συνήθως ψωνίζω ! Κατά τα αλλά δυνατές !!! Φύτεψε πολλές βίδες μέχρι που απεβίωσε !
Εξαιρετικό σετ impact Μανώλη. Έχω το αντίστοιχο αλλά με τα 3 καρυδακια αντι για τρυπάνια και το χρησιμοποιώ συνέχεια στο παλμικό. Θα τα ευχαριστηθείς πολύ.
Με τα καριδακια ήθελα να παρω αλλά δεν είχε ο καταραμένος ! Μάλλον θα χτυπήσω και ένα με καριδακια αργότερα ! Γιατί μόνες τους τις μύτες και τα καριδακια δεν τα βρήκα .

Τι εγινε σημερα ωρε μαστορια??!!! Τι λαχταριστα εδεσματα ειναι τουτα?? Η Κνιπεξ και η Bosch ειχαν την τιμητικη τους σημερα!

Καλοριζικα ολα τα εκλεκτα καλουδια συναδελφοι!!!!

Παρελαβα και γω το κατι τις μου σημερα, τσιπικα μικροπραματακια απο Κινα, αλλα θα τα βαλω αυριο μολις καταλαγιασουν τα μεγαλα ονοματα :))

Μ αυτά και με εκείνα, παραλίγο να ξεχάσω την παραλαβή μερικών πχοιοτικων bits Witte που θα αντικαταστήσουν κάποια σπασμενα στη κασετίνα της Milwaukee.

Επίσης κάποια τρυπάνια δομικών.

8990e23b78d45bc39a89fc315eec8ca9.jpg
d6099427d587011c984285101a26aa24.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βρε καλώς και τα υπόλοιπα παιδιά!

8984ef8fadfe5c689712cbfd2c8a872d.jpg

Τα πράσινα τρυπάνια χαλάνε την μόστρα μόνο καλοδουλευτα