Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τόσο χάλια; Ευτυχώς τα πήρα για τρύπημα σε έλατο μόνο...

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα αρχίσω να παίζω από μεθαύριο με αυτόν. Νυχτώνει κ νωρίς πλέον.
https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=1997
Καλοδούλευτο Κώστα. Κάνε μου μια χάρη. Άστον στην πρίζα για κάποιο διάστημα (χωρίς να το δουλεύεις) και δες αν ζεσταίνεται. Άλλαξα 2 για να καταλήξει η αντιπροσωπεία ότι είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται σε standby!

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο Κώστα. Κάνε μου μια χάρη. Άστον στην πρίζα για κάποιο διάστημα (χωρίς να το δουλεύεις) και δες αν ζεσταίνεται. Άλλαξα 2 για να καταλήξει η αντιπροσωπεία ότι είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται σε standby!

Νίκο τον άφησα 2,5 ώρες στην πρίζα. Δεν εντόπισα κάτι το συνταρακτικό.
Στο πίσω μέρος του, εκεί που μπαίνει το καλώδιο κάτω από ρυθμιστή στροφών, είχε μια μικρή διαφορά θερμοκρασίας αλλά όχι κάτι το τραγικό.
Αν έχω νεότερα θα το γράψω ή θα σε πάρω τηλέφωνο.

Γενικά τον (κάθε) γωνιακό τροχό επειδή είναι ένα εργαλείο & που το "φοβάμαι" πολύ & το σέβομαι πολύ, δεν το αφήνω πότε στην πρίζα (= εκτεθειμένο για άσκοπη εκκίνηση) όταν τελειώσω την δουλειά μου.

Την καλημέρα μου & να περάσεις να πάρεις την γωνιά (Wolfcraft) από τον κ. Νίκο Osatosa.

Καλημέρα σας κύριοι,

Μερικά πρωινά λαχταριστα κοκοψινια.

Πινέλα
Βύσματα Γυψοσανίδας
Cable Managers (για τα καλώδια των εργαλείων ρεύματος)
Ξύστρα Τζαμιών (made in USA παρακαλώ)
Και μια ταινία συσκευασίας
5824a3e0ff5e4d9e9e3bfb143d645088.jpg
5857ffd974b05ec6dfe8d0fdcf4ebeba.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα σας κύριοι,

Μερικά πρωινά λαχταριστα κοκοψινια.

Πινέλα
Βύσματα Γυψοσανίδας
Cable Managers (για τα καλώδια των εργαλείων ρεύματος)
Ξύστρα Τζαμιών (made in USA παρακαλώ)
Και μια ταινία συσκευασίας

Καλοδούλευτα όλα μάστορα μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νίκο τον άφησα 2,5 ώρες στην πρίζα. Δεν εντόπισα κάτι το συνταρακτικό.
Στο πίσω μέρος του, εκεί που μπαίνει το καλώδιο κάτω από ρυθμιστή στροφών, είχε μια μικρή διαφορά θερμοκρασίας αλλά όχι κάτι το τραγικό.
Αν έχω νεότερα θα το γράψω ή θα σε πάρω τηλέφωνο.

Γενικά τον (κάθε) γωνιακό τροχό επειδή είναι ένα εργαλείο & που το "φοβάμαι" πολύ & το σέβομαι πολύ, δεν το αφήνω πότε στην πρίζα (= εκτεθειμένο για άσκοπη εκκίνηση) όταν τελειώσω την δουλειά μου.

Την καλημέρα μου & να περάσεις να πάρεις την γωνιά (Wolfcraft) από τον κ. Νίκο Osatosa.
Αυτό εντόπισα κ εγώ. Λίγη παραπάνω θερμοκρασία. Εχω μπλέξει με δουλειά, αλλά τωρα χαλάρωσα λίγο. Δεν κανονίζουμε κ ένα μίνι μαέστρο γκρουπ;

Παιδιά πολλές και ποιοτικές παραλαβές. Χαμός γίνεται. Μπράβο! Καλορίζικα και καλοδούλευτα σε όλους!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα,
Ίσως το καλύτερο "μικρό " δραπανο της αγοράς. Ούτε μεγάλο Ούτε μικρό, Ούτε βαρύ , ζυγισμενο και πολύ καλό handling.Ιδανικο για ερασιτεχνικες δουλειές. Είναι βέβαιο μπλε ,αλλά δεν πειράζει βάψτο κίτρινο και είσαι εντάξει.
Καλοδούλευτο..

Καλορίζικα όλα! Ζήλεψα με το δραπανο!
Ο τροχός που ζεσταίνεται, με άφησε κ εμένα άναυδο! Τι να πω; ακόμα κ στο σέρβις δεν το είχαν εντοπίσει! Αφού πάντως το άλλαξα 2 φορές πάλι έχει το ίδιο θέμα.

Ειναι νορμαλ μονο οταν το αναγραφει ρητα στο μανουαλ. Δηλαδη να αναγραφει οτι "..ο τροχος/το μοτερ ενδεχεται να αναπτυξει καποια θερμοκρασια οταν ειναι στην πριζα σε αναμονη.."

Σε καθε αλλη περιπτωση δεν θα το θεωρουσα φυσιολογικο.