Tι παραλάβαμε σήμερα..

Α, πολύ ωραίο... και με σένσορα:a0210:
Πήρα κι εγώ κάτι αντίστοιχες ρόδες χθές από Ερμού, και σήμερα μου ήρθαν αυτές οι γλύστρες και το κόλετ απο Κίνα...
Ένα ένα τα στέλνουν, για αυπριο έχω άλλη ειδοποίηση. Για να δούμε τι θα δούμε...

Attachments

• 2CA069A2-4CD6-4ED5-BDA0-E09ABDAFF42E.jpg
    2CA069A2-4CD6-4ED5-BDA0-E09ABDAFF42E.jpg
    279.3 KB · Views: 148
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

MT2 ειναι? Βαλε κανένα λινκ επειδη με ενδιαφέρει!

https://www.banggood.com/ER20-MT2-M...s=detail-left-hotproducts__1&cur_warehouse=CN

Αν ψάξεις λίγο έχει άπειρα, διάλεξε τι θές. Δεν θυμάμαι πιο ακριβώς είναι το δικό μου γιατί είχε και το κλειδί μέσα.
Έχω πάρει και τα collets από 1 μέχρι 13.
Αργότερα θα πάρω κι ένα σετ ΜΤ3 ΕΡ32 για τον μηχανουργικό στο χωριό.
Πρέπει να βρούμε μια πατέντα, μ´ένα σωστό σεπόρτι, να χρησιμοποιούμε τον τόρνο και για φρεζάρισμα.

Είναι δύο με stop και δύο χωρίς. Τις πήρα κόκκινες για να τις "πατάω κάτω..." :silly:
Θα φτιάξω τραπεζάκι για το βάλε-βγάλε του τόρνου, ξεγοφιάστηκα με τα 60 κιλά του Jet.

Είναι δύο με stop και δύο χωρίς. Τις πήρα κόκκινες για να τις "πατάω κάτω..." :silly:
Θα φτιάξω τραπεζάκι για το βάλε-βγάλε του τόρνου, ξεγοφιάστηκα με τα 60 κιλά του Jet.

Μπαμπη βάλε και τις 4 με φρένο ,οι δυο μόνο δεν αρκούν για μηχάνημα "λεπτού χειρισμού" .

Ε αφού θα κατέβεις .... ψώνισε και τίποτα μην γυρίσεις με άδεια χέρια :grinning-smiley-043
Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις δύο ρόδες με φρένο και τα άλλα δύο πόδια να πατάνε κάτω με λαστιχένια πέλματα ...αν μπορείς να σηκώσεις το βάρος :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγω απο εμπειρια με τη κορδελα μου με δυο φρενα δεν κουνιεται. Φυσικα ομως εχω φορτωσει απο κατω και ξυλαστο ντουλαπι οποτε εχει υπερδιπλασιο βαρος συνολικα, σε μικρη επιφανεια ομως αν παιζει ρολο.

Μπαμπη βάλε και τις 4 με φρένο ,οι δυο μόνο δεν αρκούν για μηχάνημα "λεπτού χειρισμού" .

Λέτε έ; :chinscratch:
Θα κατέβω αύριο να αλλάξω τις δύο...

Ε αφού θα κατέβεις .... ψώνισε και τίποτα μην γυρίσεις με άδεια χέρια :grinning-smiley-043
Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις δύο ρόδες με φρένο και τα άλλα δύο πόδια να πατάνε κάτω με λαστιχένια πέλματα ...αν μπορείς να σηκώσεις το βάρος :flipout:

Σε ευχαριστώ πολύ.

Λίγο που τον δούλεψα είναι άλλο πράγμα. Επάνω σε κομμάτι μαλακό ξύλο (πεύκο) πυρογραφεί σαν να γράφεις στην κυριολεξία με στυλό.

Θέλει εξοικείωση με το ποντεσιομετρο που ανεβάζει τις θερμοκρασίες κ τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Στα μείον του η θέση παρκαρίσματος του "στυλό" πάνω σε απλό λαμακι που δεν είναι καθόλου σταθερό (θα δουλέψει πατέντα εκεί).

Η τιμή του είναι επίσης "φρένο" αλλά είπαμε τα λάθη κ τα πάθη εδώ πληρώνονται.

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... Πρέπει να αναβαθμίστω κάποια στιγμή και σε αυτόν τον τομέα. Όσο για τη θέση παρκάρισματος επειδή και οι απλοί την ίδια έχουν εγώ πλέον χρησιμοποιώ έναν παλιό χαλασμένο διακορευτη (που ανοίγει τρύπες στα χαρτια) τον έχω ανάποδα και στέκεται πολύ καλά.

καλησπέρα παιδια να με και εγω μετα απο καιρό με ποιότητα διάβασα τα Καλημέρα για αυτην και την τσίμπησα στα 22 ευρα
dcc9728c3346b0bff73e8532db38230e.jpg
df6bf8767b0d7da64a33b538cd451123.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να σε καλα θα την εχω για χρόνια ασχολούμαι ερασιτεχνικά με Ηλεκτρολογικά

Καλοριζικη η Κνιπεξ Aνδρεα! Αυτη την μαρκα χαιρεσαι να την δουλευεις.

Αν την ηθελες με μονωση εχει καλως. Διαφορετικα, η απλη πενσα εχει πολυ καλυτερο πιασιμο και εργονομια.

Ευχαριστώ πολύ επειδή ασχοληθούμε και με Ηλεκτρολογικά είπα να πάρω την ενισχυμένη μου άρεσε και το πορτοκαλί χρώμα και το νικελ στο μεταλο ειναι χαίρεσαι να την βλέπεις

Καλοδουλευτη Ανδρεα!
Εργαλεια!!!!
Ευχαριστώ πολυ εχω και παρει και κάποιες cobra και έχουν σειρα πλαγιοκοφτης,μυτοτσιμπιδο και γκαζοταναλια κλειδί ενα ενα θα κανω την Συλλογή