Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτη Ανδρέα! Αξίζει η Knipex.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ εργαλείο για πολλά χρόνια

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρεληφθη πριν λιγη ωρα ενα τορνακι Proxxon που ειχα (ξανα) παραλαβει και πριν 4 περιπου χρονια!! Περασαν λοιπον τα χρονια και ξαναγυρισε στο πρωτο του αφεντικο :)))

45578925874_37d72b693b_b.jpg

Ετοιμο για λειτουργια, πιασμενο ομορφα σε ενα παγκο εργασιας οπου θα παραμεινει κιολας μονιμα. Εχει το εξτρα τσοκ καθως και ενα σετακι (mandrel) για κατασκευη στυλο.
Ευχαριστω πολυ τον Bασιλη για την παραδοση. Ηπιαμε και το καφεδακι μας στο εργαστηριο.

Eλα αυριο για καφε να μου δειξεις τα κολπα που εμαθες στον τορνο. Θα εχω αυριο και τα σκαρπελακια της Proxxon.
Θα παραγγειλω και ενα μεγαλο σκαρπελο για να κανω τα τετραγωνα τεμαχια στρογγυλα. Νομιζω οτι χρειαζεται. Δεν ξερω πως λεγεται, αυτο με την ημικυκλικη λαμα.

Να συζητησουμε και για δουλειες στα ναυτιλιακα κιολας..

Αντε Μιχάλη καλορίζικος και καλοδούλευτος. Καλές δημιουργίες!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρεληφθη πριν λιγη ωρα ενα τορνακι Proxxon που ειχα (ξανα) παραλαβει και πριν 4 περιπου χρονια!! Περασαν λοιπον τα χρονια και ξαναγυρισε στο πρωτο του αφεντικο :))

Ετοιμο για λειτουργια, πιασμενο ομορφα σε ενα παγκο εργασιας οπου θα παραμεινει κιολας μονιμα. Εχει το εξτρα τσοκ καθως και ενα σετακι (mandrel) για κατασκευη στυλο.
Ευχαριστω πολυ τον Bασιλη για την παραδοση. Ηπιαμε και το καφεδακι μας στο εργαστηριο.

οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται !!

Eυχαριστω παιδες, ειναι πολυ χαριτωμενο εργαλειακι, σαν στολιδι :))

Που ειναι ο Δημητρης ο weatherman να μου ευχηθει καλη παραλαβη!!!

Δημητρη ελα να τον δοκιμασουμε οπως ειχαμε πει!

Καλοδουλευτα όλα κύριοι.

Τα ηλεκτρολογικά εργαλεία να είναι ΜΟΝΟ με χονδρή και πιστοποιημένη μόνωση.
Δεν παίζει τόσο ρόλο η μάρκα όσο το πώς σου κάθονται στο χέρι!
Ο κίνδυνος είναι όταν έχεις και άλλα εργαλεία και αφού ξεχαστεις να πας να κάνεις τη δουλειά με ακατάλληλα εργαλεία......Παθών...

Να ευχαριστησω και γω τον μιχαλη για το καφεδακι στο ομορφο και φιλοξενο εργαστηριο του ,οσο για το τορνακη ο μιχαλης ως μετρ των μικροκατασκευων θα το αξιοποιηση στι επακρο!!!

Η έκπληξη ήταν ότι γράφει made In Germany
845b8de55c9485e2d5962ecea6c2047d.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίο και δυνατό τροχουδάκι. του έχω πιει το αίμα. έχω κόψει σωλήνες και σωλήνες και παντός τύπου σίδερα. απλά δεν μασάει.
Το δικό σου βλέπω το πήρες και με το αντικραδασμικό χερούλι οπότε θα έχεις λιγότερες καταπονήσεις στο χέρι.
καλορίζικο και καλοδούλευτο.

Κάτι λίγα και από μένα !!!! Με γεια σε ολους !
8e54fb0d47c96335056a7651b85d252b.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk