Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μου θυμιζει λιγο απο την ταινια tron το ποδηλατο!! Καλες βολτες

Καλορίζικα όλα παιδιά!

Τα Ryobi πρέπει να είναι πολύ καλά αναλογικά με το κόστος τους. Απ'ότι έχω καταλάβει, στην Αμερική έχουν πολλή πέραση.

Το σετάκι με τα Dewalt είναι εξαιρετικό, θα τα ευχαριστηθείς τα συγκεκριμένα εργαλεία.

Κάτι πρέπει να πάρω κι εγώ, έχω μείνει πολύ πίσωωωωωωωωωωω

Μολις καταφερα και ανοιξα την βαλιτσα με τα παιδια μου. Νομιζω και τα 10volta θα μου κανανε, αλλα η διαφορα τιμης ηταν ~100 euro μιας και τα ειχε προσφορα o Κεντροβιδας οταν πηγα απο το μαγαζί στα 320 euro. Οποτε τελικα κατεληξα σε αυτα και για μελλοντικη πιο βαρια χρηση.

Gy5BBRm.jpg

LdyScvr.jpg

Αυτά είναι!!!!
Καλοδούλευτα να είναι φίλε μου!!!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μητσαρα Αντέ να πάμε καμιά βόλτα!! Εδώ το έχεις ήδη στο χωριό??????

Γιάννη το ίδιο σκεφτόμαι και εγώ!!!!
Με έχει πιάσει στερητικό σύνδρομο.....
Για να δούμε αν με φτιάξει ο Ηλίας σήμερα και έρθω στα ίσα μου....
Addicted...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μολις καταφερα και ανοιξα την βαλιτσα με τα παιδια μου. Νομιζω και τα 10volta θα μου κανανε, αλλα η διαφορα τιμης ηταν ~100 euro μιας και τα ειχε προσφορα o Κεντροβιδας οταν πηγα απο το μαγαζί στα 320 euro. Οποτε τελικα κατεληξα σε αυτα και για μελλοντικη πιο βαρια χρηση.

Gy5BBRm.jpg

LdyScvr.jpg

Εξαιρετική επιλογή!!!!! Δ Υ Ν Α Μ Η λέμε!!!!

Δραπετη thanks αδερφε! ειναι το σκασμενο Νικολιό ! thanks ! Νικολα ευχαριστω φιλε!

Κυριακο μεσα ρε! τι λες να διοργανωσουμε και Διαθλο " Κατασκευη συρταριων με συνδεσεις χελιδονοουρας εν κινησει σε ποδηλατο" ξερω 'γω.. :flipout::flipout:

Αγωνα θα κανουμε σε τρια σταδια.

Απο το εργαστηριο του Μιχαλη κατασκευη συρταριου με χελιδονοουρα και επειτα ποδηλατοδρομια 5 χιλιομετρα στο ασανσερ του μπαμπη και κατασκευη σκαπμω απο παλλετες.

Let the best win!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Α, ξεχασα οτι εχεις την βαση σεγας!!! Ναι οντως ειναι ιδανικο!! Εχεις παρει και τις πιο μακριες λαμες Παναγιωτη?

Μιχάλη εδώ το κόψιμο σε κύκλο, δυστυχώς δεν έχω διαβήτη να σου πω ακριβώς πόσο κύκλος είναι.
Δεν το έχω πειράξει καθόλου, γυαλόχαρτο κλπ.
Οι μολυβιές δεν είναι το κέντρο του κύκλου αλλά του ξύλου πριν το κόψω, στο περίπου.
IMG_20150609_122635_resize.jpg
Πάνω σε δίκο DVD

IMG_20150609_124349_resize.jpg

Με ζωγραφισμένο κύκλο
IMG_20150609_124810_resize.jpg

Σήμερα παρέλαβα και αυτά τα συρταράκια της Allit!

2ykz8ns.jpg

Τα προτίμησα από τα συνηθισμένα που έχω συναντήσει γιατί τα κουτάκια δεν είναι από σκληρό πλαστικό. Είχα θέμα γιατί όποτε μου έπεφτε ένα συρταράκι κάτω, έσπαγε από το βάρος των μπιχλιμπιδιών που είχε μέσα.

2hgxnc1.jpg

Σήμερα παρέλαβα και αυτά τα συρταράκια της Allit!

2ykz8ns.jpg

Τα προτίμησα από τα συνηθισμένα που έχω συναντήσει γιατί τα κουτάκια δεν είναι από σκληρό πλαστικό. Είχα θέμα γιατί όποτε μου έπεφτε ένα συρταράκι κάτω, έσπαγε από το βάρος των μπιχλιμπιδιών που είχε μέσα.

2hgxnc1.jpg

Σούπερ φαίνεται ! Είχα 3-4 απο τα κλασικά και για το λόγο που ανεφερες τα πεταξα . Αν μπορείς να μας πεις με αναλώσιμα μέσα αν ανοιγοκλεινουν εύκολα τα συρταρακια και αν έχουν κάποιο στοπ στο τέρμα ανοιχτό .

Τα πήρα σε δημοπρασία από αυτόν τον πωλητή στο ebay.de.
28 μαζί με τα μεταφορικά, δε ξέρω όμως αν έχει άλλα. Υπάρχουν και στο amazon.de και λέμε να κάνουμε μια ομαδική από τον πωλητή που τα έχει. Δες εδώ
http://avclub.gr/forum/showthread.p...α-Μέλη?p=1057393560&viewfull=1#post1057393560

Feedback αφού τα γεμίσω, μάλλον αύριο το βράδυ! Πάντως δεν είδα κάποιο ιδιαίτερο στοπ, αλλά και άδεια δε μπορείς να καταλάβεις τη λειτουργικότητα. Είδωμεν.

εγω παντως εχω ενα σωρο συρταριερες της Stanley μ τις εχω λυωσει, τιποτα δε εχουν παθει... και πολυ φθηνες... best value!

10401621.jpg

11100115.jpg