Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ο ίδιος είναι και στη Πάτρα; Πάντως και αυτός στην Αθηνάς (παρεπιπτόντως όλοι στην Αθηνάς είναι φαρμακείο) έφερε μερικά κομμάτια, που του τελειώνουν τώρα. Δεν είναι δηλαδή αντιπρόσωπος.
Χρησιμποιώ και γω Molykote (το BR-2 Plus), γράσσο, πολύ διαδεδομένο στα πλοία. Ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση, σπάνια τη βλέπω αυτή τη μάρκα εκτός συνεργείων πλοίων.

Δεν ξέρω αν έχουν κάποια σχέση... θα ρωτήσω
Molykote ....είναι για προχωρημένα μαστόρια :a0210:

Οι τιμές που τα πήρες για την ποιότητα των εργαλείων είναι ΠΑΤΟΣ!!!!! Δεν πάει πιο κάτω λέμε. Πολύ καλές επιλογές από τα κορυφαία στο είδος τους όλα. Έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα; Αν ναι είναι εύκολο το link;

Δυστυχώς δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα.
Είναι μερακλής έμπορος με χιλιάδες κωδικούς στο μαγαζί του και ειλικρινής στις συμβουλές του και στις τιμές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εγώ όλα μου τα μαστορικά χρόνια δούλευα με χειροεργαλεία της πλάκας σχεδόν. Δουλειά μου έκανα μια χαρά ....αλλά με εσάς που έμπλεξα άρχισα και εγώ να θέλω μάρκες.... Το ωραίο είναι ότι βλέπω και ποιοτική διαφορά. Πρόκες πάντως και μέταλλα σκληρά αποκλείεται να κόψω με τον κόφτη για να δω αν είναι καλός ή όχι. Γι αυτή την δουλειά χρησιμοποιώ άλλο εργαλείο που να ενδείκνυται.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ξέρω αν έχουν κάποια σχέση... θα ρωτήσω
Molykote ....είναι για προχωρημένα μαστόρια :a0210:

Δυστυχώς δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα.
Είναι μερακλής έμπορος με χιλιάδες κωδικούς στο μαγαζί του και ειλικρινής στις συμβουλές του και στις τιμές.

Εγώ όλα μου τα μαστορικά χρόνια δούλευα με χειροεργαλεία της πλάκας σχεδόν. Δουλειά μου έκανα μια χαρά ....αλλά με εσάς που έμπλεξα άρχισα και εγώ να θέλω μάρκες.... Το ωραίο είναι ότι βλέπω και ποιοτική διαφορά. Πρόκες πάντως και μέταλλα σκληρά αποκλείεται να κόψω με τον κόφτη για να δω αν είναι καλός ή όχι. Γι αυτή την δουλειά χρησιμοποιώ άλλο εργαλείο που να ενδείκνυται.

Ο Μητροπουλος στην Αθηνάς ειναι ξαδερφος με τον Μητροπουλο στην πατρα. Και αν πας στο μαγαζι μιλανε Live απο skype ολη μερα :P

Γιώργο δεν μπορω να δω τον κωδικό τωρα στον δικό μου αλλα βαση των εικόνων απο το Ίντερνετ στον κωδικό σου , ναι αυτός ειναι .

Κυριάκο όπως είπε και ο cgeorgal τον εχει 79 ευρώ και σου κανει 30% έκπτωση . Απο ότι ειδα όμως πολυ εύκολα στο κανει 50% και πέφτει στα 39 . Η λιανική τιμη του ειναι στα 100+ εώς 150+ αναλόγως το κατάστημα . Αν τον θέλεις να πάω την Δευτέρα να τον πάρω ή αν θέλεις πάμε και μαζί . Στην Κηφισιά ειναι , σχετικά εύκολα .

Ο KA89EK είναι αρκετά καλό μηχάνημα.
Τον έχω από τον Δεκέμβρη του 2014 και έχει βγάλει αρκετή δουλειά με καλά αποτελέσματα.

DSCN2714_zpsmpabdseu.jpg

Γιώργο δεν μπορω να δω τον κωδικό τωρα στον δικό μου αλλα βαση των εικόνων απο το Ίντερνετ στον κωδικό σου , ναι αυτός ειναι .

Κυριάκο όπως είπε και ο cgeorgal τον εχει 79 ευρώ και σου κανει 30% έκπτωση . Απο ότι ειδα όμως πολυ εύκολα στο κανει 50% και πέφτει στα 39 . Η λιανική τιμη του ειναι στα 100+ εώς 150+ αναλόγως το κατάστημα . Αν τον θέλεις να πάω την Δευτέρα να τον πάρω ή αν θέλεις πάμε και μαζί . Στην Κηφισιά ειναι , σχετικά εύκολα .

39 ευρώ για το τανκ?ποιό κατάστημα είναι αυτό ρε παιδιά να παραγγείλω να μου το στείλει...?

Ποιος θα μας θυμισει τα ωραρια λειτουργιας; Με ενδιαφερει και εμενα ενας τανιολειαντηρας.

Ηλία καλημέρα!
Αν δεν σε βάζω σε κόπο με ενδιαφέρει το εργαλειο και θα με εξυπηρετησεις πολύ αν διαθέσεις χρόνο να το αγοράσεις για εμένα!
Αν τον καταφέρεις δε να μας το δώσει και στο -50% θα είναι ότι καλύτερο.
Τι μπορεί να του λείπει από εξαρτήματα?
Από B&D έχω δύο τριβεια, ένα ποντικάκι και ένα Δέλτα με πλάκα σιδερώματος και είναι πολύ καλά.
Το συγκεκριμένο στέκεται και πλάκα ανάποδα όπως το έχει ο Γιώργος φώτο???
Κυριάκος!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποιος θα μας θυμισει τα ωραρια λειτουργιας; Με ενδιαφερει και εμενα ενας τανιολειαντηρας.

Εδώ θα βρεις το καθημερινό ωράριο
https://el-gr.facebook.com/superhomebazaar
Για αύριο ΔΕ είναι 10.00-15.30

Το μοντέλο του ταινιολειαντηρα είναι XTA80EKW
http://www.ergaleioagora.com/index....ductdetails&virtuemart_product_id=144&Itemid=
Όπως είπα και πριν καλό θα είναι να προσέξετε τι λείπει απο τον εργαλείο πριν το πάρετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Παρατήρησα ότι σε ένα έλειπε το φίλτρο σκόνης και σε ένα άλλο ολόκληρο δοχείο σκόνης. Αν το συνδέετε με σκούπα είναι ΟΚ αλλά καλό θα είναι να το έχετε υπόψιν.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ένα τριβείο που μοιάζει με το B&D KA171 αν δεν είναι και το ίδιο με αρχική τιμη γύρω στα 36 .

Θέλω και εγώ ένα!!! Από που ρε παιδιά???

Είναι της yalco????

39 ευρώ για το τανκ?ποιό κατάστημα είναι αυτό ρε παιδιά να παραγγείλω να μου το στείλει...?

Δυστυχως κυριοι ειχε μεινει μονο ενα κομματι ταιβιολειαντηρα , Κυριακο (enduras1) την δευτερα θα παω να στο παρω .

Το μοντέλο του ταινιολειαντηρα είναι XTA80EKW
http://www.ergaleioagora.com/index....ductdetails&virtuemart_product_id=144&Itemid=
Όπως είπα και πριν καλό θα είναι να προσέξετε τι λείπει απο τον εργαλείο πριν το πάρετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων.
Παρατήρησα ότι σε ένα έλειπε το φίλτρο σκόνης και σε ένα άλλο ολόκληρο δοχείο σκόνης. Αν το συνδέετε με σκούπα είναι ΟΚ αλλά καλό θα είναι να το έχετε υπόψιν.

Σωστα Γιωργο με τον κωδικο , τον κοιταξα και εγω .
Αυτο που πηρα εγω ειχε σακουλα αντι για δοχειο .

Δυστυχως κυριοι ειχε μεινει μονο ενα κομματι ταιβιολειαντηρα , Κυριακο (enduras1) την δευτερα θα παω να στο παρω .

Σωστα Γιωργο με τον κωδικο , τον κοιταξα και εγω .
Αυτο που πηρα εγω ειχε σακουλα αντι για δοχειο .
Ηλία πολλά ευχαριστώ προκαταβολικα!
Βασίζομαι στην κρίση σου για το τι λείπει!
Τώρα και η σακούλα δεν είναι κακή! Το κάνει και πιο ελαφρύ.

Ηλία πολλά ευχαριστώ προκαταβολικα!
Βασίζομαι στην κρίση σου για το τι λείπει!
Τώρα και η σακούλα δεν είναι κακή! Το κάνει και πιο ελαφρύ.

Στειλε μου με pm το τηλ σου .

Ρε σεις δεν ειπε ο κενζο οτι υπαρχει μονο ενα κομματι στο μαγαζι..?

Αυτος με τα 36 που λες george.. ?

Είναι τριβείο δεν είναι ταινιολειαντηρας αλλά φαινεται πολυ καλή κατασκευή με κυκλωνικο φίλτρο. Με την έκπτωση μπορεί να το τσιμπήσει στα 18 περίπου. Απο αυτό αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει δυο κομμάτια.

Α οκ.. εγω χρειαζομαι ενα έκκεντρο τριβείο.. εχω παλμικο, πολυεργαλειο με το τριγωνικο για λεπτομέρειες, το dremelοειδες της παρκσιντε για ψιλολογια, και αλοιφαδορο.. το εκκεντρο βγαζει ομοιομορφη δουλεια ομως.. θα δουμε αν βγαλει τιποτα το λιντλ στην πορεια..