Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτά τα ολίγα και από εμένα...
Αγοράστηκαν από leroy Berlin και Ποιμενίδη - Etools.gr:

D Ο δισκος ειναι για το συρομενο ;

Τώρα που λέμε για τριβεία, λόγω δουλειάς σε πάτωμα πήρα το παρακάτω.
8d6f3b7ffb1a08bbf546f60a435a1daa.jpg
888ffc348aa5055a7f35106e8d4341d0.jpg

A, μου αρεσουν τα καινοτομα προιοντα! Καλοριζικο!!
Αυτο το 'καπακι' στην μουσουδα του τριβειου ανεβαινει για τριψιμο αναποδα? Τα σφιγκτηρακια που χρησιμευουν, μη μου πεις για να τον σταθεροποιεις και αναποδα?
Τη σκονη πως την μαζευει? Κατι βλεπω αλλα δεν ειμαι σιγουρος

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα σφιγκτηρακια που χρησιμευουν, μη μου πεις για να τον σταθεροποιεις και αναποδα?

Αυτό κοίταζα κι εγώ τώρα, βλέπω τα σφιχτηράκια βλέπω και το μεταλικό πλαίσιο βάσης και λέω μάλλον αξίζει το εργαλείο..:grinning-smiley-043

Η μουσούδα είναι για να την σηκώνεις σε γωνιες ή ακμές.
Όπως φαινεται στην πρώτη φωτογραφία βιδώνεται ανάποδα στη μαύρη βάση και με του σφιγκτήρες στερεώνεται στον πάγκο βάζοντας πάνω το μεταλλικό πλαίσιο για να περνάς τα ξύλα απο επάνω του. Επίσης έχει ένα μοχλό για να αλλάζεις τις στροφές καθώς είναι ανάποδα.
Τέλος τη σκόνη τη μαζεύει σε ένα πλαστικό που έχει χάρτινο φίλτρο και απο ότι είδα είναι παρά πολυ αποτελεσματικό δεδομένης της ποσότητας που αφαιρεί.

xFnZhyD.jpg
[/IMG]​

Πένσα 10
Κόφτης 16
Κατσαβίδια από 3,5
Τα πήρα σε καλές τιμές ή έδωσα πολλά ??

ji80mfv.jpg
[/IMG]​

Τον κοιταγα και εγω αυτόν τον ταινιολυαντηρα . Η τιμη ειναι σούπερ !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει αλλα κομμάτια cgeorgal ;
Στην Κηφισιά δεν ειναι αυτό ;

Ειχε αλλα δυο κομματια αλλα θελει προσοχη να ελεγχετε τη συσκευασια γιατι μπορει να λειπει κατι. Εμενα μου εκαναν μεγαλυτερη εκπτωση λογω της ταλαιπωρημενης συσκευασιας.
Ακομα εχει κατι τριβεια skil professional και B&D, τροχους bosch και τρυπανια πνευματικα. Κατι laser B&D και φακους απ´ότι θυμαμαι. Μην ξεχνατε οτι εχει 30% εκπτωση αλλα παει και 50% αν ειναι ταλαιπωρημενο ή του λειπει κατι, αν το αναφερετε στο ταμειο.

Πόσο το είχε αρχικά δηλαδή ;
Η λιανική τιμη του στα μαγαζια ειναι στα 100-110 ευρώ ...

Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου , σκέφτομαι να περάσω μια βόλτα !