Tι παραλάβαμε σήμερα..

Επισης η εκπτωση ισχυει για ολα τα εργαλεια και οχι μονο για τα B&D που αναφερει μια πινακιδα

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

xFnZhyD.jpg

Πένσα 10
Κόφτης 16
Κατσαβίδια από 3,5
Τα πήρα σε καλές τιμές ή έδωσα πολλά ??

ji80mfv.jpg

Τα Vessel από το Μητρόπουλο στην Αθηνάς τα πήρες; Τρομερά κατσαβίδια! Ίσως τα καλύτερα κατσαβίδια που έχω πιάσει στα χέρια μου! Εγώ έχω ένα PH2 (όχι ακριβώς αλλά τέλοσπαντων...είναι JIS)
2z4l10w.jpg

To είχα πάρει από το Μητρόπουλο 8-9 αν θυμάμαι καλά (μπορεί και 10 τώρα που το σκέφτομαι). Οι πένσα στα 10 είναι εξαιρετική τιμή, ο κόφτης είναι VDE; Αν ναι τότε νομίζω καλά τον πήρες (τουλάχιστον για Ελλάδα).

Υ.Γ. Το Molykote;

Επισης η εκπτωση ισχυει για ολα τα εργαλεια και οχι μονο για τα B&D που αναφερει μια πινακιδα

Να ευχαριστησω τον φιλο cgeorgal για την υποδειξη της προσφορας !! :SFGSFGSF:
Το ζαχαρωνα καιρο και πηγα και το χτυπησα !

Καλορίζικα παιδιά,και το τάνκ καί το βιβλίο.Ως γνωστόν χωρίς θεωρία δεν υπάρχει πράξη!
Και μια ερώτηση:Ο ταινιολειαντήρας μπορεί να αντικαταστήσει ένα παραδοσιακό παλμικό-περιστροφικό τριβείο;

Φιλε ειναι επίτομη έκδοση των παρακατω τιτλων: Ξυλουργικά Υλικά, Κατεργασίες Ξύλου, Κατασκευές Επίπλων και Ξύλινα Κουφώματα.

4 βιβλια σε 1 δηλαδη.. + το καλυτερο οτι ειναι καθε σελιδα με σχεδια, και επεξηγηση.. δεν ειναι σκετο κειμενο που σε κουραζει.. ναι αξιζει.

xFnZhyD.jpg
[/IMG]​

Πένσα 10
Κόφτης 16
Κατσαβίδια από 3,5

ji80mfv.jpg
[/IMG]​

Τα wiha καλα τα πηρες, και αν δεν κανω λαθος ο πλαγιοκοφτης ειναι 1000V. Για τα κατσαβίδια δεν έχω ιδεα, προσωπικα δεν τα ξέρω.

Ενας φίλος που ειπε για τον Μητρόπουλο στην Αθηνάς που φέρνει αυτα τα εργαλεια, νομιζω οτι σε τιμές ειναι φαρμακείο και δεν τον προτιμώ.

Νίκο ο ταινιολειαντηρας δεν ειναι για φινιρισμα . Ειναι για τα πρώτα στάδια . Να λειανεις τραχιές επιφάνειες ξύλου , να αφαιρέσεις εύκολα βερνικια κλπ .
Για φινιρισμα θα χρησιμοποιήσεις περιστροφικο με ψιλά γυαλοχαρτα . Για αυτό το λόγο ειναι και μικρότερης ισχύος

Δημήτρη πρέπει να ειναι καλο . Δεν το έχω διαβάσει , το έχω ξεφυλλισει σε εναν μαραγκο που το ειχα δει μονο αλλα με τράβηξε .

Μεγεια το τανκ καλά τριψηματα.

Καλοριζικο τα εργαλεια σας.
Σημερα τα τανκς εχουν τη τιμητικη τους. Καιναυτο στο βαλιτσακι του μοιαζει σαν οπλο του james bond

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τα Vessel από το Μητρόπουλο στην Αθηνάς τα πήρες; Τρομερά κατσαβίδια! Ίσως τα καλύτερα κατσαβίδια που έχω πιάσει στα χέρια μου! Εγώ έχω ένα PH2 (όχι ακριβώς αλλά τέλοσπαντων...είναι JIS)
2z4l10w.jpg

To είχα πάρει από το Μητρόπουλο 8-9 αν θυμάμαι καλά (μπορεί και 10 τώρα που το σκέφτομαι). Οι πένσα στα 10 είναι εξαιρετική τιμή, ο κόφτης είναι VDE; Αν ναι τότε νομίζω καλά τον πήρες (τουλάχιστον για Ελλάδα).

Υ.Γ. Το Molykote;
Από Μητρόπουλο τα πήρα ....αλλά Πάτρα !!!!
Τα Vessel είναι κορυφή είχα πάρει πριν μέρες ένα σταυρωτό και μου φάνηκε φοβερό πάνω στην δουλειά. Μου τα έδωσε με φιλική διαβεβαίωση φοβερού εργαλείου ...είχε φέρει 800 τεμ. και είχαν μείνει καμιά 20αριά.
Το Molykote SP-1002 είναι σπρέι καθαριστικό επαφών χωρίς λάδι. Το χρησιμοποιώ κυρίως για καθάρισμα σε ανεμιστηράκια τροφοδοτικών μηχανών αλλά και όπου χρειάζεται καθάρισμα απο σκόνες, λίπη κλπ σε πλακέτες κ.α.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από Μητρόπουλο τα πήρα ....αλλά Πάτρα !!!!
Τα Vessel είναι κορυφή είχα πάρει πριν μέρες ένα σταυρωτό και μου φάνηκε φοβερό πάνω στην δουλειά. Μου τα έδωσε με φιλική διαβεβαίωση φοβερού εργαλείου ...είχε φέρει 800 τεμ. και είχαν μείνει καμιά 20αριά.
Το Molykote SP-1002 είναι σπρέι καθαριστικό επαφών χωρίς λάδι. Το χρησιμοποιώ κυρίως για καθάρισμα σε ανεμιστηράκια τροφοδοτικών μηχανών αλλά και όπου χρειάζεται καθάρισμα απο σκόνες, λίπη κλπ σε πλακέτες κ.α.

Ο ίδιος είναι και στη Πάτρα; Πάντως και αυτός στην Αθηνάς (παρεπιπτόντως όλοι στην Αθηνάς είναι φαρμακείο) έφερε μερικά κομμάτια, που του τελειώνουν τώρα. Δεν είναι δηλαδή αντιπρόσωπος.
Χρησιμποιώ και γω Molykote (το BR-2 Plus), γράσσο, πολύ διαδεδομένο στα πλοία. Ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση, σπάνια τη βλέπω αυτή τη μάρκα εκτός συνεργείων πλοίων.

xFnZhyD.jpg
[/IMG]​

Πένσα 10
Κόφτης 16
Κατσαβίδια από 3,5

ji80mfv.jpg
[/IMG]​

Οι τιμές που τα πήρες για την ποιότητα των εργαλείων είναι ΠΑΤΟΣ!!!!! Δεν πάει πιο κάτω λέμε. Πολύ καλές επιλογές από τα κορυφαία στο είδος τους όλα. Έχει και ηλεκτρονικό κατάστημα; Αν ναι είναι εύκολο το link;

που ειναι αυτο το bazzar ;