Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δύο ψαλιδακια ήρθαν σήμερα! Ούτε ποτέ, ούτε από που τα είχα παραγγείλει θυμάμαι! Μόνο ότι έδωσα 37 ευρώ στο κουριερ ξέρω!

Καλά πόσο καιρό τα περίμενες κάνα εξάμηνο ; ποιότητα πάντως, οπότε άξιζε την υπομονή. καλοδούλευτα !!

Ηλία καλορίζικο το τριβείο. καλά τριψίματα-γυαλίσματα !

Αυτό ναι. Βέβαια μέχρι να το έφερνε Ελλάδα δεν ξέρω την τελική του τιμή.
Την βάση του όμως την βλέπω κάπως "πλαστική" μάλλον.

Βρε Κωστα μα γτ δε με εμπιστευεσαι δε ξερω.
Ξερει τι σου λεει ο Κυριακος.
Απο το ιδιο μαγαζι που το αγορασε στην ιδια παρα 10 ευρω τιμη!!!!
https://www.papadopoulostools.com/index.php?route=product/product&product_id=438

Καλημέρα.
Δεν είναι ότι δεν σε εμπιστεύομαι. Συζήτηση κάνουμε κ δεν διεκδικεί κανείς το αλάθητο.
Εγώ θα προτιμούσα να έχω κ τα δύο σε ξεχωριστά κ σε πολύ πιο στιβαρά μηχανήματα.
Άλλος για οικονομία χώρου κ χρημάτων θα έπαιρνε το 2 σε 1.
Άλλος θα βολευοταν με κυκλικό τριβείο.

Δηλαδή ότι πεις εσύ είναι στρατιωτικός νόμος ? ! :twoguns: :flipout::flipout::flipout:

Αυτοί πάλι εκεί στην Triton γιατί άραγε βγάζουν 2 ξεχωριστά μηχανήματα κ δεν έχουν μόνο το μηχάνημα 2 σε 1. Κάτι θα ξέρουν παραπάνω αυτοί από εμάς.
Διαφορετικά το μονό θα έμενε στα αζήτητα κ θα είχε καταργηθεί.

Last edited by a moderator:
Στριτιωτικος νόμος οχι δεν ειναι αλλα προτιμω προσωπικα να μην αναφερω κατι αν δεν ειναι εγκυρο.
Λαθη βεβαια κανουμε ολοι.

Η ΤΡΙΤΟΝ καλα κανει και βγάζει και τα 2 και ο καθένας επιλέγει οτι θελει.

Την καλημερα μου.

Στριτιωτικος νόμος οχι δεν ειναι αλλα προτιμω προσωπικα να μην αναφερω κατι αν δεν ειναι εγκυρο.
Λαθη βεβαια κανουμε ολοι.

Η ΤΡΙΤΟΝ καλα κανει και βγάζει και τα 2 και ο καθένας επιλέγει οτι θελει.

Την καλημερα μου.
Στρατηγέ συμφωνώ!!! Κάθε εργαλείο υπάρχει για κάποιο λόγο !!! Τα 2σε 1 τα 3σε 1 κτλπ είναι πολύ χρήσιμα και ακόμα και τεράστιο εργαστήριο να έχεις ποτέ δεν είναι ο χορός αρκετός !!! Σηγουρα ένα εργαλείο μιας λειτουργίας της περισσότερες φορές είναι άριστο στην
Εργασία που προορίζεται! Το 2 σε 1 έστω και 1% χάνει !!! Αλλά είναι αμελητέο τις περισσότερες φορές !!! Ότι θέλει ο καθένας!!!

Πάντα όμως είναι σώφρον να ρωτάμε πριν αγοράσουμε διότι η προσωπική εμπειρία του καθενός εδώ μέσα στο κάθε μηχάνημα είναι θησαυρός μπροστά στα απλά χαρακτηριστικά που διαβάζουμε και κρίνουμε και τα βίντεο στους διαδίκτυο!

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένας είναι ο Στρατηγός ......
Επειδή εγώ είμαι και λίγο άσχετος με αυτά τα προχωρημένα εργαλεία ... μήπως στο μονό εκτός από γύρισμα ανεβοκατεβαίνει κιόλας ο άξονας όπως έχω δει σε σχετικά βιντεάκια και στο διπλό όχι ???

Ένας είναι ο Στρατηγός ......
Επειδή εγώ είμαι και λίγο άσχετος με αυτά τα προχωρημένα εργαλεία ... μήπως στο μονό εκτός από γύρισμα ανεβοκατεβαίνει κιόλας ο άξονας όπως έχω δει σε σχετικά βιντεάκια και στο διπλό όχι ???
Ανεβοκατεβαίνει μάστορα μια χαρά και στα δύο

Στάλθηκε από το CUBOT KING KONG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk