Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο,και εγώ τον είχα ρωτήσει και το απέκλεισε λόγω βάρους.Ασε που για μεταφορικά θα πρέπει να υπολογίσεις πάνω από εκατό euros στην καλύτερη περίπτωση.

Κυριάκο,και εγώ τον είχα ρωτήσει και το απέκλεισε λόγω βάρους.Ασε που για μεταφορικά θα πρέπει να υπολογίσεις πάνω από εκατό euros στην καλύτερη περίπτωση.

Κιομως την βρηκα στο γερμανικο αμαζον στα 350 ευρω συν 30 ευρω μεταφορικα και σταθερα για 2 τεμαχια που δοκιμασα.
Ψηνεσαι?

Last edited:
Νικο τωρα εχω πλανη και ξεχονδριστηρα της proxxon.Μιλαμε για πλατη πλανισματος και ξεχονδρισματος max 8 εκατοστα.Μολις βρουμε τον χωρο για εργαστηριο αυτα θα πουληθουν για αγορα μεγαλυτερου

Η basa4 εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με την boston hbs400 και απο οτι φαινεται απο τις φωτο μαλλον πιο ποιοτικη..αν η τιμη που εγραψε ο κυριακος ειναι πραγματικη και οντως στελνουν ελλαδα τοτε θα ειναι η πιο value for money αγορα..Εγω ηθελα να αγορασω την jet που κοστιζει στην unicut 1280 ευρω αλλα δεν...παμε πολυ ψηλα..

Αμεση η απαντηση απο Λεφελντ αλλα δυστυχως αρνητικη.
Hallo,

unfortunately we do not ship any items that are shipped with a forwarding agent abroad. The Scheppach band saw HBS300, 230V/ with underframe is unfortunately one of them.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Lefeld Team

Οτι στελνουν με ετερο μεταφορεα δλδ τα βαρια αντικειμενα τα στελνουν μονο εντος Γερμανιας.

Εγω απορρω πως οταν παραγγειλαμε 4 ΒΑΣΑ1 πως ηρθαν με αυτους και με μονο 15 ευρω καθως ζυγιζαν αθροιστικα πανω απο 100 κιλα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αμεση η απαντηση απο Λεφελντ αλλα δυστυχως αρνητικη.
Hallo,

unfortunately we do not ship any items that are shipped with a forwarding agent abroad. The Scheppach band saw HBS300, 230V/ with underframe is unfortunately one of them.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Lefeld Team

Οτι στελνουν με ετερο μεταφορεα δλδ τα βαρια αντικειμενα τα στελνουν μονο εντος Γερμανιας.

Εγω απορρω πως οταν παραγγειλαμε 4 ΒΑΣΑ1 πως ηρθαν με αυτους και με μονο 15 ευρω καθως ζυγιζαν αθροιστικα πανω απο 100 κιλα.
Λογικα ειναι και θεμα ογκου. Αλλο να παρει ο μεταφορεας 4 πακετα των 25 κιλων ενα ενα να τα φορτωσει και να τα τποθετησει οπως βολευουν κατα την μεταφορα και αλλο να φερει το κλαρκ να φορτωσει ενα θυριο κουτι 100 κιλων.

Παραλαβη απο banggood (η παραγγελια εγινε στις 4/12) ενος wire stripper, απογυμνωτη καλωδιων. 5 ευρουδακια.

Πισω ο απογυμνωτης απο το Lidl και μπροστα ο νεος απο banggood.
46635748962_6020915d40_b.jpg

Αν και απογυμνωτης καλωδιων του Lidl κανει καλη δουλεια ηταν λιγο ογκωψης και δυσχρηστος για τα λεπτα καλωδια που θελω για χρηση με εφαρμογες μπαταριας.
Συνηθως τα καλωδια που χρησιμοποιω για μπαταριοεφαρμογες ειναι παχους 0.9μμ 1.2μμ και 1.6μμ.

Το κινεζικο εργαλειο εχει θεσεις για καλωδια παχους 0.5, 1.2, 1.6 και 2.2μμ. Δεν εχει θεση δηλαδη για τα καλωδια παχους 0.9μμ.
Για να το λυσουμε το θεμα, με τα μικρα διαμαντολιμακια (parkside:) ανοιξα λιγο την θεση των 0.5μμ και τωρα κανει θαυμασια δουλεια σε καλωδια των 0.9μμ!

καλησπερα παιδιά αλλο ενα απόκτημα στη συλλογή knipex καλοδουλευτες και οι δικες σας παραλαβές καλη συνέχεια
4e168eacf7b5b23611ff4980b34a9770.jpg
c5c4fa3b7d544a5164a8523abd01b054.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλορίζκο Αντρέα. Επειδή το σκαίφτομαι είναι πολύ μικρό το 150 ή οκ; Για τι χρήση το πήρες;

καλορίζκο Αντρέα. Επειδή το σκαίφτομαι είναι πολύ μικρό το 150 ή οκ; Για τι χρήση το πήρες;
μου φαίνετε μια χαρα οχι πολύ μικρό σαν το 125.στο χερι μου κάθετε μια χαρα μαζί με το 180 θα κάνουν καλή παρέα τωρα θελω κάποια στιγμή το 125 και το 300 ετσι για να παει σετ

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικοι οι απογυμνωτές Μιχάλη. Όντως δύσχρηστος του Lidl για μικρά καλώδια. Το καλοκαίρι πήρα κι εγώ ένα και δεν με ικανοποίησε.
Αυτός από Bangood τι λέει ; παράξενος φαίνεται πάντως.

Αντρέα όμορφο και ποιοτικό εργαλείο το Knipex σου, με γεια.

Ειναι για συγκεκριμενα μονο μεγεθη καλωδιων Γιωργο, οπως εγραψα, δεν ειναι για ολα. Εμενα με καλυψε πληρως μετα την μετατροπη που του εκανα για να παιρνει καλωδια των 0.9μμ αντι 0.5μμ.

Εχω παραγγειλει και εναν διαφορετικο απο αμαζον για ολα τα μεγεθη εως 6μμ, κόπια του knipex, θα τα πουμε οταν ερθει. Νομιζω οτι ειναι πολυ καλος σε κλασμα της τιμης του κνιπεξ.
720189.png

Ναι Μιχάλη, με το καλό να το παραλάβεις. θα περιμένουμε το review σου.
Κάπου είχα δει ένα βιντεάκι στο youTube με διάφορους απογυμνωτές της Knipex και αυτός που παράγγειλες είχε καλά σχόλια, για να δούμε..

Δεν παρηγγειλα τον απογυμνωτη της Κνιπεξ, παρηγγειλα εναν αλλο παρομοιο που ηταν σετακι με με μια αλλη κοπια ενος crimper της Knipex :))

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D2GQV1F/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00__o00_s00?ie=UTF8&psc=1

O απογυμνωτης της Κνιπεξ εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ υπερτιμημενος σε σχεση με τα αλλα κνιπεξ που αξιζουν τα λεφτα τους. Τον εχω πιασει στα χερια μου και δεν με επεισε για τοσα λεφτα 25-30 ευρω που κανει.
Δεν τον εχω δοκιμασει, αλλα η πρωτη ματια και αισθηση ηταν απογοητευτικη. Αν κοστιζε κανα 15αρι ευρω, ισως τον αγοραζα.

O απογυμνωτης της Κνιπεξ εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ υπερτιμημενος σε σχεση με τα αλλα κνιπεξ που αξιζουν τα λεφτα τους.

Ναί, είναι.
Τον επχω και με επχει απογοητεύσει, ειδικά στις ψιλές διατομές.