Κυριάκο,και εγώ τον είχα ρωτήσει και το απέκλεισε λόγω βάρους.Ασε που για μεταφορικά θα πρέπει να υπολογίσεις πάνω από εκατό euros στην καλύτερη περίπτωση.
Λογικα ειναι και θεμα ογκου. Αλλο να παρει ο μεταφορεας 4 πακετα των 25 κιλων ενα ενα να τα φορτωσει και να τα τποθετησει οπως βολευουν κατα την μεταφορα και αλλο να φερει το κλαρκ να φορτωσει ενα θυριο κουτι 100 κιλων.Αμεση η απαντηση απο Λεφελντ αλλα δυστυχως αρνητικη.
Hallo,
unfortunately we do not ship any items that are shipped with a forwarding agent abroad. The Scheppach band saw HBS300, 230V/ with underframe is unfortunately one of them.
Mit freundlichen Grüßen
Ihr Lefeld Team
Οτι στελνουν με ετερο μεταφορεα δλδ τα βαρια αντικειμενα τα στελνουν μονο εντος Γερμανιας.
Εγω απορρω πως οταν παραγγειλαμε 4 ΒΑΣΑ1 πως ηρθαν με αυτους και με μονο 15 ευρω καθως ζυγιζαν αθροιστικα πανω απο 100 κιλα.
μου φαίνετε μια χαρα οχι πολύ μικρό σαν το 125.στο χερι μου κάθετε μια χαρα μαζί με το 180 θα κάνουν καλή παρέα τωρα θελω κάποια στιγμή το 125 και το 300 ετσι για να παει σετκαλορίζκο Αντρέα. Επειδή το σκαίφτομαι είναι πολύ μικρό το 150 ή οκ; Για τι χρήση το πήρες;
O απογυμνωτης της Κνιπεξ εχω την εντυπωση οτι ειναι πολυ υπερτιμημενος σε σχεση με τα αλλα κνιπεξ που αξιζουν τα λεφτα τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.