Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παιδια το δικο μου tiger ηταν ολοκαίνουργιο χωρις ιχνος χρησης.
Προφανως εφαγε καμια τουμπα κατα την μεταφορα και επαθε την ζημια που επαθε.
Και η πριονοκορδελα ειχε ταλαιπωρημενη συσκευασία αλλα μεσα ήταν αθικτη ευτυχως.

Γιατί σας κάνει εντύπωση, κι εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν χαμηλές τιμές σε καινούριες συσκευές που είτε η συσκευασία είναι ταλαιπωρημένη είτε έχουν κάποιο μικρό χτυπηματάκι-σημαδάκι.
Πιστεύω οτι το ίδιο κάνουν κι αυτοί, κι αν είσαι τυχερός η φθορά θα είναι ανεπαίσθητη. Αν δεν είσαι μπαίνεις στη διαδικασία-ταλαιπωρία της επιστροφής.

Επειδή περιμενω και γω κατι απο lefeld τωρα και εχω ηδη εμπειρία απο προηγούμενη παραλαβή επιτρεψτε μου να ριξω την ευθύνη στην ups.
Εξηγουμαι: Εστω οτι η παραγγελία μου φορτωθηκε απο τα κεντρικά τους σε αριστη κατάσταση. Πηγε στο Bielefeld, απο εκει Κολωνία, απο εκει Μιλανο, και αν δεν κανει αλλη σταση ενδιαμεσα θα παει Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Μιλαμε για 5-6 στασεις που φορτωνεται-ξεφορτωνεται και δεν ξερουμε ποσο προθυμοι ειναι και οι υπάλληλοι οταν χεριζονται δεματα 10+κιλων συνεχεια

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα.
Δεν έχω αγοράσει πότε από την lefeld για να έχω εμπειρία αλλά πιστεύω ότι αν οι χαμηλές τιμές οφείλονται σε ελαφρώς ταλαιπωρημενες συσκευασίες η σε εργαλεία με μικρό ατέλειες η έκαστοτε εταιρεία οφείλει να το αναγράφει ώστε να είναι ενήμερος ο αγοραστής. Αν οφείλεται στις μεταφορικές και υπάρχουν αρνητικά σχόλια για τις παραλαβές τότε πρέπει να το επιλύσει η ίδια με τις μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζεται. Σίγουρα υπάρχει και ευρωπαϊκή οδηγία για τέτοιες περιπτώσεις όσον αφορά την ενημέρωση του καταναλωτή. Στο αμαζόν warehouse deals πως το αναγράφει δηλαδή. Άρα τελικά ποιος φταίει?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από την στιγμή που αγοράζουμε κάτι καινούργιο (κ όχι σαν καινούργιο) έτσι πρέπει να έρθει στα χέρια μας.

Eγω παντως θα τους γραψω ενα email αναφεροντας τις εμπειριες μας και θα ζητησω μια εξηγηση.

Τωρα διαπιστωνω και εγω, οτι το jig για τα κοιλα σκαρπελα οχι μονο ειχε ανοιχτει η συσκευασια, αλλα ηταν και χρησιμοποιημενο και ειναι σπασμενα και τα δυο πλαστικα του.

39747680373_8b6117e787_b.jpg

Εδω μια κοντινη με την ζημια
39747678893_3ed236104c_c.jpg

Το ιδιο ακριβως συνεβη με το jig που ηταν μεσα στην μεγαλη συσκευασια με τον τροχο. Ο τροχος ηταν μεν ολοκαινουριος αλλα το jig για τα νορμαλ σκαρπελα και τις λαμες σπασμενο οπως ακριβως τα παραπανω και στις δυο θεσεις. Ειναι ξεκαθαρο οτι καποιος ανοιξε την συσκευασια, πηρε το καλο jig απο μεσα και εβαλε πισω ενα χαλασμενο.

Δεν στελλω τιποτα πισω, δεν μπαινω καθολου στον κοπο καθως θα τα επισκευασω μονος μου, αλλα σιγουρα θα απαιτησω μια εξηγηση για να μην μας νομιζει και για ηλιθιους.

Ειναι μαλακς ο lefeld. Θετικη εικονα δεν εχω απο κανεναν. Ακομη και ο Παυλος που ειχε θεμα, επρεπε να συννενοηθει τηλεφωνικα με γερμανοφωνο. Απορω πως βγαλατε ακρη με email, οπως λετε.

Eγω παντως θα τους γραψω ενα email αναφεροντας τις εμπειριες μας και θα ζητησω μια εξηγηση.

Τωρα διαπιστωνω και εγω, οτι το jig για τα κοιλα σκαρπελα οχι μονο ειχε ανοιχτει η συσκευασια, αλλα ηταν και χρησιμοποιημενο και ειναι σπασμενα και τα δυο πλαστικα του.

39747680373_8b6117e787_b.jpg

Εδω μια κοντινη με την ζημια
39747678893_3ed236104c_c.jpg

Το ιδιο ακριβως συνεβη με το jig που ηταν μεσα στην μεγαλη συσκευασια με τον τροχο. Ο τροχος ηταν μεν ολοκαινουριος αλλα το jig για τα νορμαλ σκαρπελα και τις λαμες σπασμενο οπως ακριβως τα παραπανω και στις δυο θεσεις. Ειναι ξεκαθαρο οτι καποιος ανοιξε την συσκευασια, πηρε το καλο jig απο μεσα και εβαλε πισω ενα χαλασμενο.

Δεν στελλω τιποτα πισω, δεν μπαινω καθολου στον κοπο καθως θα τα επισκευασω μονος μου, αλλα σιγουρα θα απαιτησω μια εξηγηση για να μην μας νομιζει και για ηλιθιους.

Χιωτης, τα πλαστικα αυτα νομιζω οτι ετσι ειναι ο τροπος που κουμπωνουν, σαν ελατηρια. Εχουν ενα κενο, πιεζονται μπαινουν στην τρυπα και ανοιγουν να κουμπωσουν! Εκει λες πως ειναι σπασμενα?

Attachments

• 89490712_vorrichtung_ha_web.jpg
    89490712_vorrichtung_ha_web.jpg
    15.3 KB · Views: 164
  • 89490712_vorrichtung_ha_web.jpg
    89490712_vorrichtung_ha_web.jpg
    44 KB · Views: 164
Στον lefeld πάντα μου έκαναν εντύπωση τα χαμηλά μεταφορικά και οι καλές τιμές.Μηπως απλά είναι εκθεσιακά τα περισσότερα η refurbished. Λέω τώρα ....

Νομιζω τωρα πως ξεφευγουμε λιγακι.
Ξεχναμε πως φευγει ρνα εργαλειο και γύρνα την μιση ευρωπη πριν ερθει εδω.
Το μαγαζι ειναι αριστο στην αντιμετωπιση στους πελατες και του DOA.

Δηλαδή αυτά που έρχονται από την Κίνα έπρεπε να έρχονται μισά?
Ας του γίνουν τα παράπονα από όλους κ μακάρι να διορθωθεί.

Κινα και αμαζον ομως τι συσκευασια κανουν στα προϊόντα τους. Ο lefeld απλα στο χαρτοκουτο κολλαει τη διεύθυνση πανω. Αν το τυλιγε με ενα stretch film η με φυσαλίδες θα ηταν πιστεύω πολυ καλυτερη η κατασταση

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιαννη λες να γινουμε ρομπα? :)))
Eμενα μου φανηκαν ακανονιστα 'σπασμενα'. Βεβαια θα ριξω μια ματια επιπλεον για σιγουρια...

Σας παρακολουθώ και σήμερα έλεγα να κάνω την παραγγελία για το κωλονατο από lefeld.... με βάλατε σε σκέψεις... Όσοι πήρανε από εκεί να έχουν όλοι θέμα; λέτε να τους στείλω email πρώτα; επίσης με τι μέθοδο προτιμάτε να τους πληρώνετε;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το καλο ειναι οτι εαν υπαρχει προβλημα, το τακτοποιει. Το κακο ειναι οτι υπαρχει η ταλαιπωρια του repacking/resending και η καθυστερηση της νεας αποστολης.
Εγω πληρωνω με paypal, αλλα αν πληρωσεις και με καρτα εκτιμω οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα ασφαλειας καθως ειναι γνωστος εμπορος στη Γερμανια.

Τωρα με τις σκεψεις που μπηκες, τι να σου πω, δεν εχεις και αδικο. Oπως ξερεις ομως, ο Τολμων νικα -και κατ'επεκταση κερδιζει μια πολυ σημαντικη εκπτωση:))

Το κακό είναι πως δεν έχω ιδέα τι θα είναι λάθος αν υπάρχει κάτι λάθος αφού δεν ξέρω καν να λειτουργώ το δραπανο.... Μάλλον αν το τολμησω θα βάλω φώτο κατευθείαν. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάλλον με την prepaid θα το αγοράσω.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαβη σημερα ενος ....βιβλιου για τορνους. Wood Turning, a foundation course. https://www.amazon.co.uk/gp/product/1784940631/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07__o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Eνα απο τα 3 βιβλια σχετικα με τον τορνο που εχω ηδη παραγγειλει και που θα κοσμησουν την Βιβλιοθηκη της Ξυλουργικης που εχω ξεκινησει απο περυσι. Περιμενω και 2 βιβλια για το ακονισμα και τις διαφορες τεχνικες του.

46687401382_515d4a30f0_c.jpg

Ολα αυτα τα βιβλια, περαν απο το οτι ειναι παρα πολυ ευχαριστα να τα διαβαζεις, σου προσθετουν πολυ σημαντικες λεπτομερειες σε αυτα που ηδη γνωριζουμε απο την πραξη (η νομιζουμε οτι γνωριζουμε..).
Τις περισσοτερες φορες βγαινουν και σε μεταχειρισμενα που ξεκινουν απο λιγα cents! Ολα τα μεταχειρισμενα που εχω αγορασει ειναι σαν καινουρια! Tα μεταφορικα ειναι συνηθως γυρω στα 4-5 ευρω.

Last edited: