Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μας δουλευεις μου φαινεται... αυτο ειναι καλυτερο απο ολα τα δικα μου :)))
Αλήθεια λέτε ρε παιδιά και εγω που νόμιζα οτι γυρνούσε εκκεντρα τι να πω Ευχαριστώ Πάντος για την βοήθεια

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

αυτο είναι το βίντεο αλλα δεν ξερω γιατί δεν μου το ανεβάζει σε hd https://youtu.be/yIdPqk3hwy8 αν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει

Μια χαρά είναι , "πολύ κακό για το τίποτα που λένε και στο χωριό μου" .

Μας δουλευεις μου φαινεται... αυτο ειναι καλυτερο απο ολα τα δικα μου :)))

Μια χαρα το εργαλειο.

Ασε τον Μακιταριο να λεει.
Καλα...
Θα τρυπας εξαρα τρυπα αλλα θα ειναι σαν να μη τρυπας εξαρα (εφταρα+).
Μπορει να μην χανει το κεντρο αλλα δεν βλεπετε πως σχηματιζει γωνια το μολυβι με το τσοκ? Απλα οπως το κραταει «απορροφα» την εκκεντροτητα το χερι.Ας κανει το ιδιο με το δραπανο σταθερα σε μια επιφανεια και να δουμε το «ανοιγμα» στη μυτη.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλα...
Θα τρυπας εξαρα τρυπα αλλα θα ειναι σαν να μη τρυπας εξαρα (εφταρα+).
Μπορει να μην χανει το κεντρο αλλα δεν βλεπετε πως σχηματιζει γωνια το μολυβι με το τσοκ? Απλα οπως το κραταει «απορροφα» την εκκεντροτητα το χερι.Ας κανει το ιδιο με το δραπανο σταθερα σε μια επιφανεια και να δουμε το «ανοιγμα» στη μυτη.
το δραπανο το εχω βαλει πανω σε έπιπλο σταθερό

Η δική μου άποψη είναι η εξής:
Πρώτον μου φαίνεται αστείο να κρίνουμε από ένα τυχαίο μολύβι την εκκεντρικότητα του εργαλείου.
Δεύτερον, απ´ αυτό που βλέπω, κι ΑΝ το μολύβι είναι καλιμπραρισμένο (παπαριές Μαρίτσα μου δηλαδή), συμφωνώ με τον Νεκτάριο.

Αν το επιπλακι ειναι ΙΚΕΑ ισως απορροφα την εκκεντροτητα, βαλε το πανω σε Βαραγκη αν εχεις, η σε επιπλο μασιφ (..θα σου ελεγε ο Νεκταριος:))

Χαχαχαχα!
Ανδρεα ευχομαι να το χαρεις το εργαλειο σου φιλε.
Πιες του το αιμα!!!!
Ευχαριστώ πολυ παιδιά για ολα αλλα βλέπετε θέλουμε καθε φορα να παίρνουμε το καλύτερο απο ενα εργαλείο ειδικά αυτής της κλάσης οταν λέγετε επαγγελματικό

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ του έβαλα ενα Bosch τρυπάνι και γυρνάει κανονικά δεν παρατήρησα κάτι αυριο θα φορτίσω και τις μπαταρίες

Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την παραλαβή που είχα προχθές με το dewalt dcd795d2 απο praktiker σχεδόν σε ολα τα τρυπανια που εχω δοκιμάσει δεν γυρνάει ιδια ακόμα και σε τρυπανακι απο dremel 3,2 παρατηρώ καποια ομοκεντρη κίνηση αλλα οχι στο τσοκ μονο στο τρυπάνι δεν ειναι πολύ αλλα υπάρχει αγορασα σημερα και καινούργιο Stanley 6 mm και κανει τα ιδια στο skroutz στα σχόλια ενας αγοραστής το αναφέρει αυτο αλλα με την χρήση στρώνει και δεν το κανει μετά δεν ξερω ειναι φυσιολογικό να το κανει αυτο; απ'οτι διαβασα σε μια αναζήτηση που εκανα πολλοί το εχουν αυτο το πρόβλημα

Ευχαριστώ στα κρουστικα συμβαίνει αυτό συχνά απ'οτι κατάλαβα μπορεί όμως να στρώσει μετα απο κάποια χρήση,θα κανω μερικές δοκιμές σε τσιμέντο αν έγραψα σε λάθος θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί στο σωστό

]

δηλ λέτε να παω για αντικατάσταση;εχω 14 μερες απο την αγορά που εγινε προχθές

Ανδρέα διάβασε το πρώτο σχόλιο σου ...και μετά τα άλλα ...Συμπέρασμα... για να επιβεβαιωθείς ότι αγόρασες το καλύτερο...επηρεάζεσαι από την γνώμη άλλων και χάνεις τον ύπνο σου.
Κράτα το εργαλείο σου να κάνεις καμιά τρύπα καλά σου είπε και ο Χιώτης ...εργασίες σε διαστημόπλοια κάνεις ???

Μια χαρά είναι το εργαλείο , το ξαναλέω . Η ταλάντευση που έκανε σε κάποιες μεσαίες στροφές (συντονισμος) είναι φυσικό από τον τζόγο που έχουν τα κρουστικά έστω και με αυτό το τυχαίο μολύβι . Νεκτάριε οι 6αρες γίνονται 7αρες από κουλαμαρα και λάθος αναλώσιμα (τρυπάνια που δεν κόβουν) , τόσο καιρό στην οικοδομή είσαι , ε ;..(ρητορικό μην απαντήσεις). :-)

Περασα απο φρατζη και πηρα 2 εξωτερικα κουμπασα η outside callipers που λενε και στο χωρο μου!
Ενα για εμενα και ενα για τον Σταματη απο Χιο!

https://toolsforlife.gr/προϊόντα/εργαλεια-μετρησησ/διαβητεσ-κουμπασα/κουμπασο-εξωτερικο-περιγραφη

Δεν ειναι οπως στην φωτο βεβαια και την μαρκα δεν την γραφει πουθενα....

image.jpg

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας δεν εχω τόση εμπειρία με επαγγελματικά εργαλεία γι'αυτό και σας επριξα και λόγο οτι το εργαλείο ειναι καινούργιο και με παραξένεψε πως γύριζαν τα τρυπανια

Kαλοριζικα Κυριακο.

Δεν γραφει μαρκα γιατι αυτο που ανεβασες ειναι τα silverline που τα πουλανε στο αμαζον 5 ευρω το σετακι με τα 3 oργανα μετρησης. https://www.amazon.co.uk/Silverline...J7K3H09S89T&psc=1&refRID=K1QPQ6M05J7K3H09S89T
Παντως και αυτα ειναι πολυ καλα και γερα, τα εχω αρκετα χρονια.