Αλήθεια λέτε ρε παιδιά και εγω που νόμιζα οτι γυρνούσε εκκεντρα τι να πω Ευχαριστώ Πάντος για την βοήθειαΜας δουλευεις μου φαινεται... αυτο ειναι καλυτερο απο ολα τα δικα μου))
αυτο είναι το βίντεο αλλα δεν ξερω γιατί δεν μου το ανεβάζει σε hd https://youtu.be/yIdPqk3hwy8 αν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά είναι , "πολύ κακό για το τίποτα που λένε και στο χωριό μου" .
Μας δουλευεις μου φαινεται... αυτο ειναι καλυτερο απο ολα τα δικα μου))
Καλα...Μια χαρα το εργαλειο.
Ασε τον Μακιταριο να λεει.
το δραπανο το εχω βαλει πανω σε έπιπλο σταθερόΚαλα...
Θα τρυπας εξαρα τρυπα αλλα θα ειναι σαν να μη τρυπας εξαρα (εφταρα+).
Μπορει να μην χανει το κεντρο αλλα δεν βλεπετε πως σχηματιζει γωνια το μολυβι με το τσοκ? Απλα οπως το κραταει «απορροφα» την εκκεντροτητα το χερι.Ας κανει το ιδιο με το δραπανο σταθερα σε μια επιφανεια και να δουμε το «ανοιγμα» στη μυτη.
Ευχαριστώ πολυ παιδιά για ολα αλλα βλέπετε θέλουμε καθε φορα να παίρνουμε το καλύτερο απο ενα εργαλείο ειδικά αυτής της κλάσης οταν λέγετε επαγγελματικόΧαχαχαχα!
Ανδρεα ευχομαι να το χαρεις το εργαλειο σου φιλε.
Πιες του το αιμα!!!!
Ευχαριστώ του έβαλα ενα Bosch τρυπάνι και γυρνάει κανονικά δεν παρατήρησα κάτι αυριο θα φορτίσω και τις μπαταρίες
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την παραλαβή που είχα προχθές με το dewalt dcd795d2 απο praktiker σχεδόν σε ολα τα τρυπανια που εχω δοκιμάσει δεν γυρνάει ιδια ακόμα και σε τρυπανακι απο dremel 3,2 παρατηρώ καποια ομοκεντρη κίνηση αλλα οχι στο τσοκ μονο στο τρυπάνι δεν ειναι πολύ αλλα υπάρχει αγορασα σημερα και καινούργιο Stanley 6 mm και κανει τα ιδια στο skroutz στα σχόλια ενας αγοραστής το αναφέρει αυτο αλλα με την χρήση στρώνει και δεν το κανει μετά δεν ξερω ειναι φυσιολογικό να το κανει αυτο; απ'οτι διαβασα σε μια αναζήτηση που εκανα πολλοί το εχουν αυτο το πρόβλημα
]Ευχαριστώ στα κρουστικα συμβαίνει αυτό συχνά απ'οτι κατάλαβα μπορεί όμως να στρώσει μετα απο κάποια χρήση,θα κανω μερικές δοκιμές σε τσιμέντο αν έγραψα σε λάθος θέμα παρακαλώ να μεταφερθεί στο σωστό
δηλ λέτε να παω για αντικατάσταση;εχω 14 μερες απο την αγορά που εγινε προχθές
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.