Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πίστευα ότι δεν θα βρω ξύλινα σαν τα παλιά της γιαγιάς μου . Αλλά η Κίνα τελικά έχει τα πάντα . Μέτριας ποιότητας αυτά που πήρα αλλά σε συνδιασμο με λαστιχάκια από το jumbo θα αυξήσω την δύναμη τους . Με 1 αγοραζεις 24 μανταλάκια αντί για ένα πραγματικό μίνι πλαστικό πχ της wolfcraft με τριπλάσια χρήματα χωρίς να απαιτείται πάντα κάτι τέτοιο για όλες τις δουλειές .
2042df1eb39271f9c210fb0b3cbff8d8.jpg

Εγώ δεν κοιτάω τα μανταλάκια, κοιτάω τα εξαιρετικές κατασκευές που φτιάχνεις κι εδώ μέσα δεν μας ανεβάζεις τίποτε. :grandpa:

Εγώ δεν κοιτάω τα μανταλάκια, κοιτάω τα εξαιρετικές κατασκευές που φτιάχνεις κι εδώ μέσα δεν μας ανεβάζεις τίποτε. :grandpa:
Δεν έχω κάτι έτοιμο . Ετοιμάζω μια ακόμη κιθάρα με καπάκι έλατο . Όταν τελειώσει ίσως κάνω θέμα περί κατασκευής και jig .
ac89c83896fbda71493fbf6651fce1ac.jpg
b6ccaf98aad32928b9e46339b3bb4f56.jpg

Εννοείται οτι θα το ανεβάσεις... Να μας εξηγήσεις και μερικά πράγματα.
Μαρκετερί από Σοφιανό αγοράζεις;

Τι βλέπουμε στην 2η φωτο?
Καμαρωμα κλασικής κιθάρας. Έτσι είναι τα καπάκια εσωτερικά . Με διάφορα σχέδια βέβαια ανά κατασκευαστή για την μετάδοση του ήχου το ηχόχρωμα και την αντοχή στις πιέσεις των χορδών . Βλέπεις την διαδικασία κόλλησης τους με κάθετη δύναμη από καβίλιες .
Εννοείται οτι θα το ανεβάσεις... Να μας εξηγήσεις και μερικά πράγματα.
Μαρκετερί από Σοφιανό αγοράζεις;
Γενικά από εκεί σχεδόν όλα τα ξύλα . Καπλαμαδες χρησιμοποιώ μόνο στην ροζέτα ( το σχέδιο γύρο από την τρύπα ) και σε λίγα διακοσμητικά σημεία .

Καλοριζικη η ζωνη πατριωτακι!!
Δε βλεπω ομως να τη φορας...ειχα παρει και εγω κατι ζωνες παλαιοτερα αλλα ποτε δεν τις φορεσα -μα ποτε λεμε - και τις χαρισα ολες :))

Σημερινη παραλαβη απο ebay

Ξυλο με δερμα και απο τις δυο πλευρες για ακονισμα η/και για διατηρηση της λαμας. Και δυο μπαρες γυαλισματος. Πρασινη για φινιρισμα hard metals, ασπρη για plastics, soft metals.
33150430518_e0f4bb393a_b.jpg

Eδω οι δυο πλευρες. Η μια με λειο δερμα για ακονισμα χωρις παστα και η αλλη με πιο μαλακο για να πιανει η παστα γυαλισματος καλυτερα.
33150430008_b9d83c39dd.jpg
46112006715_03049edd06.jpg

Εδω τα λινκ αγορας.
https://www.ebay.com/itm/Wooden-Han...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
https://www.ebay.com/itm/POLISHING-...var=521727230748&_trksid=p2057872.m2749.l2649

καλο μεσημέρι παιδιά καλοδουλευτες οι παραλαβές σας, αλλη μια ποιοτική παραλαβή και απίστευτα χρήσιμη η γκαζοταναλια τσιμπίδα της knipex στα 23 ευρω απο toolstore
f446ff39606bf091ffad220d3bcd1e7e.jpg
700a43fcd191e63b7b07f357e213f71f.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικη η ''cobra'' σου Ανδρέα. πρόσεξε μόνο μην σε δαγκώσει γιατί έχει πολύ δηλητήριο χα χα χα χα
Ωραίο εργαλείο και ποιοτικό. έχω κάτι αντίστοιχο της knipex και κάνει πολύ καλή δουλειά. το μόνο που θα ήθελα να έχει πιο φαρδιές σιαγόνες. αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...

Με γεια την ζώνη Κυριάκο. όντως πολύ χρήσιμη για κρέμασμα εργαλείων και καλό σφικταγκάλιασμα της μέσης.

Μιχάλη ότι ζώνη δεν φοράς, εδώ είμαστε εμείς. μην μας τις χαρίσεις, απλά δάνεισε τις μας. δεν έχεις ακούσει τη φράση ''δανεικά κι αγύριστα ;'' :flipout:
καλορίζικες και οι δικές σου παραλαβές φίλε -bye-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη η ''cobra'' σου Ανδρέα. πρόσεξε μόνο μην σε δαγκώσει γιατί έχει πολύ δηλητήριο χα χα χα χα
Ωραίο εργαλείο και ποιοτικό. έχω κάτι αντίστοιχο της knipex και κάνει πολύ καλή δουλειά. το μόνο που θα ήθελα να έχει πιο φαρδιές σιαγόνες. αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα...

Με γεια την ζώνη Κυριάκο. όντως πολύ χρήσιμη για κρέμασμα εργαλείων και καλό σφικταγκάλιασμα της μέσης.

Μιχάλη ότι ζώνη δεν φοράς, εδώ είμαστε εμείς. μην μας τις χαρίσεις, απλά δάνεισε τις μας. δεν έχεις ακούσει τη φράση ''δανεικά κι αγύριστα ;'' :flipout:
καλορίζικες και οι δικές σου παραλαβές φίλε -bye-
Ευχαριστώ πολυ το grip της ειναι απίστευτο

Καλοριζικα τα αποκτηματα σας κυριοι.
Κυριακο σε ζηλευω, χαλβαδιαζω και γω μια παρομοια, αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω το κοστος της στον εαυτο μου ( :flipout:) και κυριως οτι με τα αξεσουαρ τις θα ανεβει το κοστος αστρονομικα.
Μιχαλη, τετοια ακονιστηρια φτιαχνεις και συ, σε εξοδα να βρισκεσαι...:fahne90:
Οσο για τη cobra :music-smiley-005: παθων και γω...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριακο σε ζηλευω, χαλβαδιαζω και γω μια παρομοια, αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω το κοστος της στον εαυτο μου ( :flipout:) και κυριως οτι με τα αξεσουαρ τις θα ανεβει το κοστος αστρονομικα.
χαχαχαχαχα Ευχαριστώ

Γεια σου ρε Νεκ!
Φιλε να την παρεις και σιγα σιγα προσθετεις τα πρριφεριακα!
Προπαντων ειναι πολυ καλη η στηριξη της μεσης που προσφερει!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γεια σου ρε Νεκ!
Φιλε να την παρεις και σιγα σιγα προσθετεις τα πρριφεριακα!
Προπαντων ειναι πολυ καλη η στηριξη της μεσης που προσφερει!

Οταν λες στηριξη στη μεση? :7SFGSFG: τη φορας χωρις να κρεμασεις εργαλεια, ως ζωνη μεσης? Πως τη δοκιμασες?
Επισης πανω απο παντελονι με ζωνη, μπαινει αυτη ή ειναι προτιμητεο φορμα εργασιας με τιραντες?
Ρωταω γιατι δεν εχω δοκιμασει τετοιου ειδους ζωνη.

Αυτη η ζωνη δεν ειναι για να προστατευει τη μεση σαν τις εξειδικευμενες ζωνες.
Απλα ειναι πιο ενισχυμενη για να βολευει καλυτερα οταν εχεις κρεμασμενα εργαλεια. Κατανεμει και στηριζει το βαρος των εργαλειων καλυτερα δηλαδη.

Δεν ξερω αν ειναι εξειδικευμενη απλα φορωντας την κουβαλησα καμια 10αρια 20κιλα σακια με κονιαματα.
Η μεση μου ηταν σταθεροτατη και ενιωθα πολυ καλυτερα απο οταν δεν την φορουσα.
Σημερα που εχω τακτοποιηση στο εργαστηρι ξυλειας και κορμων θα την παρω μαζι.

Δεν ξερω αν ειναι εξειδικευμενη απλα φορωντας την κουβαλησα καμια 10αρια 20κιλα σακια με κονιαματα.
Ανέβασε καμία φώτο με τη ζώνη και τα εργαλεία πάνω να πάρουμε ιδέα

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ψυχολογικο ειναι. Επειδη σου σφιγγει κατι την μεση νομιζεις οτι την προστατευει σωστα. Αμ δε..

Μεγίστη προσοχή με το βάρος.Καλυτερα δύο δρομολόγια.

Καμμένος...