Tι παραλάβαμε σήμερα..

Υπάρχουν κι εδώ, δεν θυμάμαι όμως που τις είδα.
Στην ουσία είναι σαν ήπιες συρματόβουρτσες.

Περαν του οτι χαμογελαω σα χαζος απο το πρωι δεν εχω να πω πολλα.. Ryobi p517 brushless τιμη απο αμερικανικο αμαζον περιπου στα 130 ευρω(το αντίστοιχο ευρωπαικο κανει περιπου 150+μεταφορικα), συσκευασία αψογη. Δεν εχω πιασει αλλες σεγατσες στα χερια μου αλλα με κοντα 3 κιλα βαρος θα τολμησω να το πω κτηνακι.
d05cb6f76a7c8dbd307bab9fceed051f.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περαν του οτι χαμογελαω σα χαζος απο το πρωι δεν εχω να πω πολλα.. Ryobi p517 brushless τιμη απο αμερικανικο αμαζον περιπου στα 130 ευρω(το αντίστοιχο ευρωπαικο κανει περιπου 150+μεταφορικα), συσκευασία αψογη. Δεν εχω πιασει αλλες σεγατσες στα χερια μου αλλα με κοντα 3 κιλα βαρος θα τολμησω να το πω κτηνακι.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αυτα ειναι εργαλεία καλορίζικο

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με τέτοια παραλαβή εγώ θα χαζογελούσα διήμερο και βάλε.
Καλορίζικο, καλές κοπές.

Καλοριζικα Κώστα και καλοδουλευτα! Δείχνουν ποιοτικά!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστώ πολύ.

Είναι & για τα φωτιστικά τα οποία δεν τα προλαβαίνω πλέον.
Ψάχνω συνέχεια για νέες ιδέες.

ηρθε το θηρίο αυτο ειναι παλμικο 205 nm και τρείς ταχύτητες παιδια ειναι νορμάλ στα παλμικα να κουνιέται το τσοκ; ετσι διάβασα σε σχόλια στο youtube
9f00d34149a85eb0e0b7b808f5bc29ea.jpg
b581585e753b0e02e13ba7368d6883b4.jpg

Kαλοριζικα συναδελφοι!

Ψηλε ωραιο εργαλειο και η τελευταια brusheless εκδοση της Ryobi. Ευχομαι να ειναι ακομα καλυτερο και ισχυροτερο απο το παλαιοτερο μοντελο που εχουμε!

Αντρεα ζηλευτο το παλμικο!! Και σε ροπη και σε βαρος και σε διαστασεις!!
Αυτο με το τσοκ στα dewalt ομως αρχιζει και με προβληματιζει. Βεβαια σε βιδολογο δεν υπαρχει ιδιαιτερο θεμα, μονο και μονο αισθητικα ισως πειραζει.

να στε καλα παιδια στην πράξη δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αλλα στο gdr 12v brushless που εχω δεν κουνιέται καθόλου,ολα τα dewalt ετσι ειναι απ'οτι κατάλαβα παντός πολυ δυνατό εργαλείο και η πρώτη σκάλα πολύ βολική για μικρες βιδες και αλλες εργασίες

Ακομα και η πρωτη σκαλα θελει προσοχη στις μικρες βιδες. Εχω σπασει μπολικες κεφαλες βιδων (απο το λιντλ βεβαια:) βιδωνοντας μολις με 7βολτο παλμικο!! :))

(..και που'σαι, η ποιοτητα κατασκευης της μπλε Bosch δεν συγκρινεται καν με την Dewalt αλλα ουτε και με την Μακιτα)