Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτα Δημητρηδες!!

Οι τιμες των Stihl προκαλουν ριγος και δεος!! :))

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,σίγουρα προκαλούν ρίγος καί δέος,άλλα άν τα δουλεύεις επαγγελματικα είναι μονόδρομος,καί θά τά βγάλουν τά λεφτά τους.

καλοταξιδα τα B&D σας
η μονη μ@λ@κι@ ειναι οτι δεν εχουν ενδειξη σταθμης μπαταριας και μου εχει σπασει τα νευρα στο δικο μου, ευτυχως εχω 2 μπαταριες

Μιχαλη οι τσαντες δεν με βολεψαν ποτε, πιο ωραια και περιποιημενα, αλλά και βολικα ειναι τα βαλιτσακια με custom insert και καθαρισες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βαλίτσα . Να μην τα βάζω σε σακούλες για να τα μεταφέρω

Βαλιτσα της Stanley πηρα προ ημερων και ειναι πολυ ανθεκτικη ...θα σου χορεσει και τα 2 εργαλεια σου συν οτι ψιλο εξαρτημα θελεις...
https://avclub.gr/forum/showthread....σήμερα?p=1058305998&viewfull=1#post1058305998

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,σίγουρα προκαλούν ρίγος καί δέος,άλλα άν τα δουλεύεις επαγγελματικα είναι μονόδρομος,καί θά τά βγάλουν τά λεφτά τους.

Ετσι πρεπει, τα εργαλεια της δουλειας να ειναι τα καλυτερα, ειναι επενδυση.

Σκεφτομουν ποσο τυχερος ειμαι που τα εργαλεια της δουλειας μου ειναι σχεδον τσαμπα.. (ενω τα εργαλεια του χομπυ, μας εχουν κοστισει μια μικρη περιουσια :))

Άφωνο πουλί καλοδούλευτο το πορτοκαλί σου.
Πρέπει να ξεπούλησαν με την προσφορά αυτή τα B&D.

Δεν τα είχα σε εκτίμηση αλλά όταν τα αγοράζεις φτηνότερα και από parkside νομίζω αξίζουν . Και έχουν και υποστήριξη και αρκετά εργαλεία. Μέχρι στιγμής είναι άψογα .

Δεν τα είχα σε εκτίμηση αλλά όταν τα αγοράζεις φτηνότερα και από parkside νομίζω αξίζουν . Και έχουν και υποστήριξη και αρκετά εργαλεία. Μέχρι στιγμής είναι άψογα .

Μια χαρα εργαλεια ειναι ειδικα τα τελευταια χρονια επανακαμπτουν μετα την συνεργασια με την DEWALT!

Της παραλαβής το κάγκελο έγινε πάλι σήμερα. καλορίζικα σε όλους παίδες.

Γειτονάκι, βλέπω άφησες προς ώρας τα Proxxon και έπιασες τα Stihl !! δεν παλεύεσαι με τίποτα λέμε :flipout::flipout: καλοδούλευτα !

Καλορίζικα παιδιά!

Δημήτρη... αρχοντικά εργαλεία!!

Κράτα και κάνα παλιό για τους βοηθούς.Να μη δουλεύουν με τα καινούργια...

Της παραλαβής το κάγκελο έγινε πάλι σήμερα. καλορίζικα σε όλους παίδες.

Γειτονάκι, βλέπω άφησες προς ώρας τα Proxxon και έπιασες τα Stihl !! δεν παλεύεσαι με τίποτα λέμε :flipout::flipout: καλοδούλευτα !

Σέ ευχαριστώ "ακούραστε" Τζώρτζ.
Λές να τά έχω αγοράσει όλα σέ μιά μέρα,καί απλά νά τά ανεβάζω ένα-ένα κάθε μέρα γιά νά σέ έχω στήν "μπρίζα" καθώς καί γιά σασπένς ? :flipout:stay tuned πού λένε καί στά χωριά μας.

Καλορίζικα παιδιά!

Δημήτρη... αρχοντικά εργαλεία!!

Κράτα και κάνα παλιό για τους βοηθούς.Να μη δουλεύουν με τα καινούργια...

Νά σαι καλά Πάνο,σέ ευχαριστώ,πολύ σωστός :a0210:

Καί μερικά μπουζί γιά τό νέο κινητήρα μιάς καί "φοράει" διαφορετικά από αυτά πού έχω στόκ.

ase810.jpg

Περασα πρωι πρωι απο το ταχυδρομειο γιατι ο φιλος ταχυδρομος δεν μπορουσε να φερει χτες την μεγαλη κουτα με το μηχανακι του.

Ενας θαυμασιος ξυλινος σφιγκτηρας της Bessey και μια ματσολα silverline που την πετυχα κοψοχρονια στην 1.5 λιρα.
33644827208_d76fd526a4_b.jpg

https://www.amazon.de/gp/product/B0007D88ZY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1
https://www.amazon.co.uk/dp/B000LFVCE2/ref=dp_cerb_1

Καλοδούλευτα Μιχάλη,καλές δημιουργίες νά έχεις.

Σημερινή αγορά τό προσάρτημα της σειράς Combi φραχτοκόπτης Stihl HL-KM 135°

ΥΓ: Oπως λέμε στό Αμέρρρικα (μέ τήν προφορά τήν original) Stay tuned tireless George,stay tuned. -bye-

aq110.jpg

aq210.jpg

aq310.jpg

Καλορίζικες οι παραλαβές σας Μιχάλη και Δημήτρη.
Μιχάλη δεν ήξερα ότι υπάρχουν και ξύλινοι σφιγκτήρες. με γεια !
Δημήτρη ''Always i stay tuned'' και το ξέρεις ! -bye-