Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αμάν ρε ...και τρόμαξα !!!-bye-

Σκέφτηκα αφού τώρα τελευταία και τα πχιοτικά του βγαίνουν μπάμιες ...κάτι θα πήρε από την NASA :flipout:

Μερικά ακόμα πραγματάκια από την τοπική αγορά.
Τα συγκεκριμένα βερνίκια βάσης νερού με έχουν βγάλει παντού ασπροπρόσωπο κ τα συστήνω.

Επιπλέον μερικά ριγοπινελα κ πινέλα λακεδας σε διάφορα νούμερα.
Τέλος αρκετοί δίσκοι λείανσης στα 600 grid.

Από σήμερα σε κάθε παραλαβή που θα κάνω θα γράφω από κάτω
Ευχαριστώ πολύ, έτσι ώστε να αποφευχθεί το traffic των ευχαριστήριων μηνυμάτων ανά φίλο κ συμφορουμίτη.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλοριζικα τα αναλωσιμα Κωστα...

Απο τα chromolac δεν εχω καθολου καλη εμπειρια σαν υλικα αλλα αμα σου κανουν την δουλεια σου εμενα μου φτανει και μου περισσευει...

Θα σου προτεινα την επομενη φορα εστω και για δοκιμη βερνικη νερου της Vernilac...οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.....

https://www.seferis-xromata.gr/vernikia-sintiritika/vernikia-xylou/vernilac-aquacare-750ml

Από τις ελληνικές χρωματουργίες τα καλύτερα χρώματα και βερνίκια για μένα τα βγάζει η VECHRO.
Κώστα 'όταν λες "τοπική" εννοείς μπήτ τοπική ή ελληνική ??

Νικο η VECHRO βγαζει πολυ καλα πλαστικα και ριπολινες νερου και οι χρωστικες τις ειναι ξεχωριστες σε σχεση με αλλες εταιριες αλλα θα μου επιτρεψεις,παρολο που σεβομαι την αποψη σου και δεν θελω να σε μεταπεισω καθως θα εχεις τους λογους σου,οτι η Vernilac και η ER-LAC τουλαχιστον στα βερνικια ειναι ενα clik παραπανω...
Εχω δοκιμασει παρα πολλα βερνικια απο πολλες εταιριες και εχω καταληξη εκει....

Από τις ελληνικές χρωματουργίες τα καλύτερα χρώματα και βερνίκια για μένα τα βγάζει η VECHRO.
Κώστα 'όταν λες "τοπική" εννοείς μπήτ τοπική ή ελληνική ??

Τοπική κ κοντά σου.

Καλοριζικα τα αναλωσιμα Κωστα...

Απο τα chromolac δεν εχω καθολου καλη εμπειρια σαν υλικα αλλα αμα σου κανουν την δουλεια σου εμενα μου φτανει και μου περισσευει...

Θα σου προτεινα την επομενη φορα εστω και για δοκιμη βερνικη νερου της Vernilac...οτι καλυτερο εχω δοκιμασει.....

https://www.seferis-xromata.gr/vernikia-sintiritika/vernikia-xylou/vernilac-aquacare-750ml

Ομάδα που κερδίζει δύσκολα την αλλάζεις -bye-

Last edited by a moderator:
Καλοριζικα τα εργαλεια!

Σημερα ειχε παραλαβη απο Πειραια αλλα ειχα εργασιες εγκαταστασης φυσικου αεριου ολη μερα και τωρα ξεμπερδεψα.

Οσοι θελουν τρυπανακια CYL-9 ceramics χυμα -και στην καλυτερη τιμη- ας δουνε ξεχωριστα τα τρια βασικα μεγεθη 4-6 και 8μμ.
40615111823_361dfdcea9_c.jpg

Eπισης για οσους εχουν το πολυ καλο καρφωτικο μπαταριας του Lidl, με 1.24 ευρω βρισκεις διχαλα τυπου 53, υψους 4μμ, τα μικρα δηλαδη.
Στην συσκευασια του καρφωτικου εχει διχαλα 8 και 10μμ, αλλα τα μικρα (κοντά) διχαλα των 4μμ ειναι ιδανικα για καποιες εργασιες.
https://www.prometheus.gr/product/1...ey-353530-gia-ilektrika-kai-karfotika-xeiros-

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα όλα Μιχάλη.
Ο Προμηθεύς είναι κοντά στον Καλογερόπουλο με τα χημικά ή κάνω λάθος ;
Σωστά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα όλα Μιχάλη.
Ο Προμηθεύς είναι κοντά στον Καλογερόπουλο με τα χημικά ή κάνω λάθος ;

Ευχαριστω Γιωργο!

Αν και γεννηθηκα στον Πειραια, δεν γνωριζω σχεδον τιποτα εκτος απο 5-6 ναυτιλιακες εταιρειες, τo γηπεδo του θρυλου και το λιμανι φυσικα :))