Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συνονωματε πάντως βλέπω αγορές της Stanley τελευταίος....!!!!

Δεν έχει να κάνει με την εταιρεία, έχει να κάνει με τις ανάγκες μου. Αύριο περιμένω άλλες δύο λίγο πιο "ταπεινές" για να γίνει μετατροπή τους.

Γίνονται κάτι πινέλα αυτά...
Από που;

Από Φράγκο. Αν δεν περάσω μια-δυό φορές την εβδομάδα να "καταθέσω" κάτι παθαίνω...

Τι καλό θα σάξεις Μπάμπη ;

Μακάρι νάξερα... :flipout:
Αλήθεια λέω, δεν έχω κάτι στο μυαλό, θα το δω στην πορεία. Απλά μου άρεσαν τα ξύλα και τα πήρα για καβάτζα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλές δημιουργίες Μπάμπη.

Σήμερα πήρα μιά ανταλλακτική κεφαλή μεσηνέζας Stihl autocut 25-2 έτσι νά υπάρχει καβάντζα.

kefi110.jpg
Καλοδουλευτο.
Διαμετρος αξονα,Μ10?

Νόμιζα πως μόνο στην Κρήτη λέμα μπουρνέλες τα δαμάσκηνα στρατηγέ!! Καλορίζικα σε άπαντες!

:a0210:

Με μπουρνέλες μεγαλώσαμε Νικόλα... Μετά ήρθα στην Αθήνα κι άλλαξα λεξιλόγιο... :flipout:
Εγώ ήξερα λεμονάδα-πορτοκαλάδα-γκαζόζα... Κι ήρθα εδώ και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι η λεμονίτα...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ συνάδελφοι.

Καλοδουλευτο.
Διαμετρος αξονα,Μ10?

Ορθόν Μ10 διάμετρος άξονα.

:a0210:

Με μπουρνέλες μεγαλώσαμε Νικόλα... Μετά ήρθα στην Αθήνα κι άλλαξα λεξιλόγιο... :flipout:
Εγώ ήξερα λεμονάδα-πορτοκαλάδα-γκαζόζα... Κι ήρθα εδώ και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι η λεμονίτα...

Καί σουμάδα μάστορα,καί σουμάδα,άν είχατε καί αμυγδαλιές.

Μακάρι νάξερα... :flipout:
Αλήθεια λέω, δεν έχω κάτι στο μυαλό, θα το δω στην πορεία. Απλά μου άρεσαν τα ξύλα και τα πήρα για καβάτζα.

κι εσύ για καβάτζα ; ίδιο μυαλό μου φαίνεται κουβαλάτε με το γείτονα μου τον Weather !! :flipout:
έτσι στο έξαφνα όμως γίνονται οι πιο ωραίες κατασκευές. αρκεί να υπάρχει διάθεση. -bye-

Καλορίζικη η κεφαλή για το θαμνοκοπτικό σου Δημήτρη. εύχομαι να μην την χρειαστείς ποτέ !

Κώστα με γεια τους σφιγκτήρες. εγώ πάντως κάτι παρόμοιους τους χρησιμοποιώ κατά κόρον.

Μάϊκ με γεια και τις δικιές σου παραλαβές. πολύ καλή η τιμή των σφιγκτήρων νομίζω. αντέχουν καθόλου σε ζόρισμα ; (τηρουμένων των αναλογιών)

Νίκο Πετειναράκη, κι εγώ έτσι νόμιζα. Η Κρητική διάλεκτος όμως έχει ξεφύγει από τα εγγύς σύνορα !!

Σύντομα θα εκχερσωθεί χωράφι κουμπάρου απο τεράστιους σχίνους,έχω ακούσει πως είναι πανέμορφο ξύλο,η ακριβής έκφραση φίλου οργανοποιού είναι "η μ@@νάρα των ξύλων". Τορνευτές να περιμένετε πακέτα.

Σύντομα θα εκχερσωθεί χωράφι κουμπάρου απο τεράστιους σχίνους,έχω ακούσει πως είναι πανέμορφο ξύλο,η ακριβής έκφραση φίλου οργανοποιού είναι "η μ@@νάρα των ξύλων". Τορνευτές να περιμένετε πακέτα.
Δεν το εχω δει σε οργανοποιία . Θαμνος δεν ειναι που συγγενευει με το μαστιχοδεντρο;

Για λέγε... Για λέγε... Για σχινάρι μιλάμε έτσι; Τι το διαίτερο έχει;
Γιατί κι εγώ έχω πρόσβαση αλλά μέχρι τώρα ούτε που τους έδινα σημαδία, μόνο για το τζάκι.

Ωραίο μηχάνημα Κώστα,καλές κοπές!Παύλο μαχαίρια ετοιμάζεις;
Όχι Νικόλα, ακόμα δεν μπήκαμε σε αυτά. Τα είδα και μου άρεσαν, όλο και κάπου θα χρησιμοποιηθούν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικα παιδιά...

Κώστα πολλά τα λεφτά αλλά άριστο εργαλείο....μακάρι να μπορουσα να δώσω για κάτι τετοιο αλλά θα πρέπει να προσαναλοτιστω σε κάτι φτηνότερο....

Καλορίζικα παιδιά...

Κώστα πολλά τα λεφτά αλλά άριστο εργαλείο....μακάρι να μπορουσα να δώσω για κάτι τετοιο αλλά θα πρέπει να προσαναλοτιστω σε κάτι φτηνότερο....

Να σαι καλά KOSSTV.
Κάνα 2 - 3 ακόμα να κλείσει η σειρά κ μετά next year.