costas1965
AVClub Fanatic
Συνονωματε πάντως βλέπω αγορές της Stanley τελευταίος....!!!!
Δεν έχει να κάνει με την εταιρεία, έχει να κάνει με τις ανάγκες μου. Αύριο περιμένω άλλες δύο λίγο πιο "ταπεινές" για να γίνει μετατροπή τους.
Συνονωματε πάντως βλέπω αγορές της Stanley τελευταίος....!!!!
Γίνονται κάτι πινέλα αυτά...
Από που;
Τι καλό θα σάξεις Μπάμπη ;
Καλοδουλευτο.Καλές δημιουργίες Μπάμπη.
Σήμερα πήρα μιά ανταλλακτική κεφαλή μεσηνέζας Stihl autocut 25-2 έτσι νά υπάρχει καβάντζα.
![]()
Νόμιζα πως μόνο στην Κρήτη λέμα μπουρνέλες τα δαμάσκηνα στρατηγέ!! Καλορίζικα σε άπαντες!
Καλοδουλευτο.
Διαμετρος αξονα,Μ10?
:a0210:
Με μπουρνέλες μεγαλώσαμε Νικόλα... Μετά ήρθα στην Αθήνα κι άλλαξα λεξιλόγιο...
Εγώ ήξερα λεμονάδα-πορτοκαλάδα-γκαζόζα... Κι ήρθα εδώ και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι η λεμονίτα...
Μακάρι νάξερα...
Αλήθεια λέω, δεν έχω κάτι στο μυαλό, θα το δω στην πορεία. Απλά μου άρεσαν τα ξύλα και τα πήρα για καβάτζα.
Δεν το εχω δει σε οργανοποιία . Θαμνος δεν ειναι που συγγενευει με το μαστιχοδεντρο;Σύντομα θα εκχερσωθεί χωράφι κουμπάρου απο τεράστιους σχίνους,έχω ακούσει πως είναι πανέμορφο ξύλο,η ακριβής έκφραση φίλου οργανοποιού είναι "η μ@@νάρα των ξύλων". Τορνευτές να περιμένετε πακέτα.
Σύντομα θα εκχερσωθεί χωράφι κουμπάρου απο τεράστιους σχίνους,έχω ακούσει πως είναι πανέμορφο ξύλο,η ακριβής έκφραση φίλου οργανοποιού είναι "η μ@@νάρα των ξύλων". Τορνευτές να περιμένετε πακέτα.
Όχι Νικόλα, ακόμα δεν μπήκαμε σε αυτά. Τα είδα και μου άρεσαν, όλο και κάπου θα χρησιμοποιηθούν.Ωραίο μηχάνημα Κώστα,καλές κοπές!Παύλο μαχαίρια ετοιμάζεις;
Καλορίζικα παιδιά...
Κώστα πολλά τα λεφτά αλλά άριστο εργαλείο....μακάρι να μπορουσα να δώσω για κάτι τετοιο αλλά θα πρέπει να προσαναλοτιστω σε κάτι φτηνότερο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.