Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχαχαχα
Πες τα ρε Παυλο!!!

Η λαμπαδα θα βγει φωτο το Μεγαλο Σάββατο αναμενη!

Τα παπουτσια τα πηρα χωρίς σιδερενιες ενισχυσεις για να ειναι ελαφρια. Παντως ειναι αρκετα σκληρα στην μυτη πιστευαντεχουν πτωση σφυριου μισοκιλου ανετα.

Eλειπε απο τον πρωινο καφε σημερα το πατριωτακι μου αλλα του εχω φυλαγμενο ενα βαπορισιο ζευγαρι γυαλια προστασιας για οταν γυρισει. Και χωρις να τα ζητησει μαλιστα :)

Σημερα παραλαβαμε σπρευ STIHL για αλυσιδα αλυσοπριονου απο Weatherman και μια λαμα ξυλου Μακιτα για δοκιμη vs Βosch. Ευχαριστω Δημητρη και Μπαμπη!

Επισης ειχαμε παραδοση απο banggood ενος σετ διαμαντοτρυπανα για γυαλι (ο Θεος να τα κανει..), ενα σετακι οδηγους για καβιλιες και ενα σετακι μπουντουζιερας/σγρομπιας 10μμ.

Εδω η πραματεια!
32725985807_aa54f56c2b_c.jpg

Εδω τα links
https://www.banggood.com/10pcs-Diam...p-1064920.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN
https://www.banggood.com/Eyelet-Pun....html?rmmds=myorder&ID=41225&cur_warehouse=CN
https://www.banggood.com/4pcs-Dowel...p-1041111.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eλειπε απο τον πρωινο καφε σημερα το πατριωτακι μου αλλα του εχω φυλαγμενο ενα βαπορισιο ζευγαρι γυαλια προστασιας για οταν γυρισει. Και χωρις να τα ζητησει μαλιστα :)

Σημερα παραλαβαμε σπρευ STIHL για αλυσιδα αλυσοπριονου απο Weatherman και μια λαμα ξυλου Μακιτα για δοκιμη vs Βosch. Ευχαριστω Δημητρη και Μπαμπη!

Επισης ειχαμε παραδοση απο banggood ενος σετ διαμαντοτρυπανα για γυαλι (ο Θεος να τα κανει..), ενα σετακι οδηγους για καβιλιες και ενα σετακι μπουντουζιερας/σγρομπιας 10μμ.

Εδω η πραματεια! ...

Πολύ το αγαπάς βλέπω το πατριωτάκι σου. είναι βέβαια αγαπητερός ο άτιμος :flipout::flipout:

Καλορίζικα Μάϊκ τα ψιλολόγια σου.

άντε γείτονα, σου φεξε πάλι .με γεια και τα δικά σου δωράκια από τον Άϊ Χιώτη !! :flipout:

Δεν φταίω ! Κολάστηκα Άγιες μέρες που είναι.

Το βρήκα στην Ήπειρο σε καλή τιμή το 1 λίτρο, όταν στην Πάτρα θα ήθελα & μεταφορικά.

Ένα μέτρο που βγήκε τεράστιο αλλά χαλάλι γιατί από ποιότητα μαμάει, ένα σωστό L-boxx τακτοποίησης γιατί τόσο καιρό είχα το ένθετο για τον παλιό τύπο και το καπάκι δεν καθόταν σωστά και λίγα ούπατ για δοκιμή...

660fa5871f1a9cee7add5290e0a45b4c.jpg
5d47c6e47c73f994f7dbd3d916f43149.jpg

Kαλοριζικα συναδελφοι!
Πληρεστατη η συλλογη με τα βυσματακια fischer! Μεγαλο και βαρυ το μετρο της Milwaukee, αλλα η ποιοτητα το ομορφαινει :)

Δεν ξερω αν τα εχω παρουσιασει πριν καποια χρονια, αλλα παντως εγω ειχα ξεχασει εντελως οτι τα ειχα αγορασει!
Μαζευα καποια εργαλεια σημερα που θα παρω στη Χιο για μια μινι ανακαινιση του σπιτιου και τα βρηκα σε ενα mini l-boxx που το νομιζα αδειο!!

Εδω καμμια δεκαρια εξαρτηματα της Bosch για το (δυνατο) 12βολτο πολυεργαλειο bosch GOP, αχρησιμοποιητα και αδουλευτα! Συν δυο ξυλινα τριγωνα απο τον πατερα μου.

32743340437_00c127cdfa_c.jpg

Παντως μου ηρθαν λουκουμι, καθως αυτα τα εξαρτηματα μου φαινονται πιο καλα απο τα αντιστοιχα της Dremel που ηδη εχω και θα χρησιμοποιουσα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν φταίω ! Κολάστηκα Άγιες μέρες που είναι.

Το βρήκα στην Ήπειρο σε καλή τιμή το 1 λίτρο, όταν στην Πάτρα θα ήθελα & μεταφορικά.
Για ένα λαδάκι δεν κολαζεσαι, τις μεγάλες αμαρτίες τις έκανες πριν..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι τά νέα σας καλούδια.

Σημερινή αγορά 2 τσουγκρανοσκούπες Wolfgarten UF-M ,2 κοντάρια Wolfgarten ZMI 12,ένα λάδι 30 άρι Stihl,καί ένα spray διαλυτικό ρητίνης Stihl.

tso110.jpg

tso210.jpg

Kαλοριζικα συναδελφοι!
Πληρεστατη η συλλογη με τα βυσματακια fischer! Μεγαλο και βαρυ το μετρο της Milwaukee, αλλα η ποιοτητα το ομορφαινει :)

Δεν ξερω αν τα εχω παρουσιασει πριν καποια χρονια, αλλα παντως εγω ειχα ξεχασει εντελως οτι τα ειχα αγορασει!
Μαζευα καποια εργαλεια σημερα που θα παρω στη Χιο για μια μινι ανακαινιση του σπιτιου και τα βρηκα σε ενα mini l-boxx που το νομιζα αδειο!!

Εδω καμμια δεκαρια εξαρτηματα της Bosch για το (δυνατο) 12βολτο πολυεργαλειο bosch GOP, αχρησιμοποιητα και αδουλευτα! Συν δυο ξυλινα τριγωνα απο τον πατερα μου.

32743340437_00c127cdfa_c.jpg

Παντως μου ηρθαν λουκουμι, καθως αυτα τα εξαρτηματα μου φαινονται πιο καλα απο τα αντιστοιχα της Dremel που ηδη εχω και θα χρησιμοποιουσα.

Άψογο το set.

Μήπως έχεις και την θερμοκάμερα των 12v να μας πεις απόψεις;

Καλορίζικα όλων, όλα!

Μερικοί εδω μέσα και στο μπουκάλι να σας κλείσουν θα αγοράσετε το φελό...
Όχι τίποτε άλλο αλλά κολάζετε κι εμάς τους εγκρατείς. :flipout:
Καλορίζικα και καλοδούλευτα όλα τα τα κοκοψίνια σας, και τα λάδια και τα ξύδια και τις δκούπες σας κι όλα....

Σάς ευχαριστώ συνάδελφοι,άν καί τό φόρουμ είναι περισσότερο τού ξύλου,δέν παύει νά είμαστε όλοι "μαστοράντζες" καί έκαστος στό είδος του.

Καί μιά απογευματινή παραλαβή,γιατί τά μέσα ατομικής προστασίας είναι απαραίτητα για αγροτικές εργασίες,καί όχι μόνο.

Κράνος προστασίας Stihl Function Basic μέ ωτοασπίδες καί ασπίδα προσώπου.

YΓ : Κώστα,ξέρει ποιός Κώστας,σφαιράτος πήγα. :grinning-smiley-043

at110.jpg

at310.jpg

at410.jpg

Άψογο το set.

Μήπως έχεις και την θερμοκάμερα των 12v να μας πεις απόψεις;

Καλορίζικα όλων, όλα!

Eυχαριστω Πανο!

Και οι δυο 12βολτες μπλε θερμοκαμερες δυστυχως ειναι πανακριβες και δεν εχω καμμια. Απο τα ακριβα οργανα μετρησης της Bosch εχω μονο τον ανιχνευτη D-Tect 120 που τον ειχα πετυχει σε προσφορα.
Εχω ομως την θερμοκαμερα του φτωχου της πρασινης σειρας :))

Δημητρη, με τo κρανος και την ασπιδα προστασιας φαινεσαι τουλαχιστον 10 χρονια νεωτερος!! Καλοριζικα, καλη αγορα! :))

Δημητρη, με τo κρανος προστασιας φαινεσαι τουλαχιστον 10 χρονια νεωτερος!! Καλοριζικη :))

:flipout::flipout::flipout: Αυτό τώρα νά τό εκλάβω σάν κοπλιμέντο ?,άν είναι νά τό φοράω μόνιμα παντού χάχάχά.

Πέρα από τό καλαμπούρι,νά σαι καλά Μιχάλη σέ ευχαριστώ.

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Αν έχεις κάποιος θερμοκάμερα ας μας πει τις εντυπώσεις του.

Δημήτρη,δυνατό το κράνος και ελαφρύ!