Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kospap και Τsakalos καλοριζικα τα νεα σας καλουδια....!!!

Εγω εν τελει δεν αντεξα στο πειρασμο και πηρα το 12v Δραπανοκατσαβιδο της Bosch που το ειχε το eshop σε πολυ καλη τιμη...
https://www.e-shop.gr/drapanokatsab...li-ion-39-accessories-0615990gb0-p-TLS.031436

https://i.postimg.cc/kGgmDSTT/20190422-220014.jpg
https://i.postimg.cc/ZKWGg42v/20190426-090813.jpg

Πρωτες εντυπωσεις αριστες ακομα και σε τρυπημα που δοκιμασα σε τοιχο(τουβλο)...πολυ ελαφρυ και αρκετα δυνατο oσο και ενα 20v Parkside που εχω...πραγματικα οι διαφορες πολυ μικρες...!!!

Οποτε ανοιξαμε μετωπο 12v τωρα στην Bosch :drool1:
Μελοντικες αγορες πρωτα για σεγα και εποιτα για παλμικο...και ενδεχομενος μια 4αρα μπαταρια εξτρα...σιγα-σιγα ομως....

Με το κρουστικό και το παλμικό τοποθέτησα σήμερα 12 τηλεοράσεις σε βάσεις τοίχου.... και κάτι άλλα ψιλά...

Το κρουστικό ήπιε μια 2.0 και σχεδόν μια 4.0. Αρκετές κρούσεις σε μπετό. Λίγες σε τούβλο.

Τα πόδια μόνο με πονάνε από τη σκάλα. Το χέρι δεν κατάλαβε τίποτα.

Πραγματικά εύκολα και αποτελεσματικά εργαλεία.

Με ένα 18v θα τελείωνα ελάχιστα γρηγορότερα ενδεχομένως, αλλά όχι το ίδιο άνετα νομίζω.

Καλοδούλευτα τα εργαλεία Θανάση, Κώστα, Tsakalos.

Tsakalos το ψεκαστικό πως θα το μεταφέρεις ; θα το τοποθετήσεις σε βάση με ρόδες ή θα το προσαρμόσεις σε καρότσα αγροτικού ;

Κώστα πολύ καλό και ποιοτικό το Bosch. καλοδούλευτο.

Καλημερα σε ολους..
Το ψεκαστικο δε ειναι μεγαλο. Χωραει ανετα στο πορτμπαγκαζ του αμαξιου! Εχω κ ενα πλαστικο βαρελακι 160 λιτρων το οποιο θα το χω μονιμα στο χωραφι.

Με το κρουστικό και το παλμικό τοποθέτησα σήμερα 12 τηλεοράσεις σε βάσεις τοίχου.... και κάτι άλλα ψιλά...

Το κρουστικό ήπιε μια 2.0 και σχεδόν μια 4.0. Αρκετές κρούσεις σε μπετό. Λίγες σε τούβλο.

Τα πόδια μόνο με πονάνε από τη σκάλα. Το χέρι δεν κατάλαβε τίποτα.

Πραγματικά εύκολα και αποτελεσματικά εργαλεία.

Με ένα 18v θα τελείωνα ελάχιστα γρηγορότερα ενδεχομένως, αλλά όχι το ίδιο άνετα νομίζω.
Αρκετα ξεκαθαρη ως προς το ολο εργονομικο του θεματος η εμπειρια σου...
Όπως το αναφέρεις λοιπόν το σεταρισμα με μια ακόμη 4αρα μπαταρία χρειάζεται με το παραπάνω όταν έχεις φόρτο εργασίας...
Ευχαριστω...

εν όψη αγοράς του μπουλονοκλειδου βρήκα στο Ebay αυτές τις μπαταρίες dewalt https://www.ebay.com/itm/Genuine-De...rentrq:5df5d7d216a0a9c9a877d9b8fffb270b|iid:1 είναι λετε κατι ύποπτο η λετε να προχωρήσω στην παραγγελία για 2 μπαταρίες 5 αρες ειναι τζάμπα
62db7cebca5a65a564cfa717b1b3ebf1.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω
καλοδουλευτα τα νεα σας εργαλεια
Αμμοβολλη / υδροαμμοβολη χρησιμοποιουμε σε δυσκολα σημεια, τη γωνια στο καροτσι την περασα για να δοκιμασω το σετ, θα μπορουσα να την περασω με γυαλοχαρτο και τροχο για πιο γρηγορα.
Ποια ειναι η καταναλωση σε αμμο δεν ξερω, επερεπε να ζυγισω πριν και μετα.
Οτι περασεις υδροαμμοβολη ή τριψεις πρεπει να το βαψεις

εν όψη αγοράς του μπουλονοκλειδου βρήκα στο Ebay αυτές τις μπαταρίες dewalt https://www.ebay.com/itm/Genuine-De...rentrq:5df5d7d216a0a9c9a877d9b8fffb270b|iid:1 είναι λετε κατι ύποπτο η λετε να προχωρήσω στην παραγγελία για 2 μπαταρίες 5 αρες ειναι τζάμπα
62db7cebca5a65a564cfa717b1b3ebf1.jpg

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι origina Dewalt, αλλα και μαιμου που ειναι κατι δεν καθεται καλα..
25 ευρω κοστος τα δυο battery packs, διαιρουμενο δια 20 στοιχεια μπαταριων 18650 που περιεχουν μεσα τους, ισον 1.25 ευρω κοστος το τεμαχιο η μπαταρια, βγαλε το κοστος των μεταφορικων του κινεζου, περιπου 1 ευρω η καθε μπαταρια.

Δεν υπαρχει σωστη μπαταρια 18650 στην πιατσα, με τετοια χωρητικοτητα (2500μΑη) που να κοστιζει 1 ευρω.

Ειτε οι μπαταριες ειναι ψοφιες/διαλογης, ειτε εξτρα τσιπικες με πολυ μικροτερη χωρητικοτητα. Το σιγουρο ειναι οτι σε οποιαδηποτε περιπτωση, 5Αω χωρητικοτητα αποκλειεται να εχουν, ουτε καν 1.5Αω δεν θα εχουν.

Εγω δεν θα τις αγοραζα, ουτε καν για να δοκιμασω μηπως και μια στο εκατομμυριο πλησιαζουν ενα μικρο κλασμα απο την αποδοση που γραφουν.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι origina Dewalt, αλλα και μαιμου που ειναι κατι δεν καθεται καλα..
25 ευρω κοστος τα δυο battery packs, διαιρουμενο δια 20 στοιχεια μπαταριων 18650 που περιεχουν μεσα τους, ισον 1.25 ευρω κοστος το τεμαχιο η μπαταρια, βγαλε το κοστος των μεταφορικων του κινεζου, περιπου 1 ευρω η καθε μπαταρια.

Δεν υπαρχει σωστη μπαταρια 18650 στην πιατσα, με τετοια χωρητικοτητα (2500μΑη) που να κοστιζει 1 ευρω.

Ειτε οι μπαταριες ειναι ψοφιες/διαλογης, ειτε εξτρα τσιπικες με πολυ μικροτερη χωρητικοτητα. Το σιγουρο ειναι οτι σε οποιαδηποτε περιπτωση, 5Αω χωρητικοτητα αποκλειεται να εχουν, ουτε καν 1.5Αω δεν θα εχουν.

Εγω δεν θα τις αγοραζα, ουτε καν για να δοκιμασω μηπως και μια στο εκατομμυριο πλησιαζουν ενα μικρο κλασμα απο την αποδοση που γραφουν.
κατι δεν μου κάθετε καλα και εμένα αν ηταν για μια μπαταρία κατι θα έλεγε αλλα για 2 μούφα θα ειναι

Αντρέα, όπως τα λένε οι συντονιστές μας. ΜΑΚΡΥΑ !! ούτε για τζάμπα δεν κάνουν. οι 18650 μπαταρίες που έχουν μέσα αν δεν έχουν προστασία ή είναι μούφα μέχρι και έκρηξη μπορεί να γίνει. δεν έχεις ακούσει για ηλεκτρονικά τσιγάρα που έχουν τραυματίσει ανθρώπους ; κάτι τέτοιες μπαταρίες είχαν μέσα.

Πολύ καλή τιμή για να είναι αληθινή...!!!
Μακριά και από εμένα...
Ψάξε και στην εγχώρια αγορά...Εγώ ψάχνοντας από χθες για 4αρα μπαταρία στο 12v Bosch δεν βρήκα φτηνότερα από 59 ευρώ από ότι σε 2 μαγαζιά εντός Ελλάδος....Εκτός και εάν δεν έχω ψάξει καλά...

Ευχαριστώ παιδιά δεν θα τις παραγγείλω ολο και κάποια προσφορά θα βρω ψάχνοντας

και μερικα πραγαμτακια που μου ηρθαν το τελευταιο διαστημα οσο ελειπα

web-122429.jpg

Μια κολλα ελαστικου για το κιτ επιδιορθβσης που εχω στο αυτοκινητο (μια που την κουτσυλια που εχει μεσα δεν την εμπιστευομαι).
εργαλειο αφαιρεσης βαλβιδας κτλ, και ενα καυδακι 3/8 για μπουζι

web-115918.jpg

JBWeld παστα και διμερης, μια κολλα για σωληνες PVC απο ντοπιο κινεζοκαταστημα, μια ακρυλικη διμερης κολλα που την πηρα για κολληση σε λαστιχο (?) (για την γαλοτσα της δουλειας), και το φιαλιδιο αναπληρωσης απο ενα μακρυ αναπτηρα για να εχω γκαζι μαζι με το κολλητηρι αεριου μου

Καλορίζικα Κώστα. δεν σε χτύπησε το τελωνείο;

λογικα αναφερεσαι στις JB Weld απο αμερικη... οχι, τετοια μικρα περνανε. και πουκαμισα που αγοραζω περνανε παντα

Μιχαλη, αυτος εχει τα φθηνοτερα ταχυδρομικα αλλα δεν εχει πληρη γκαμα

https://www.ebay.com/usr/smartpenguins?_trksid=p2057872.m2749.l2754

Ψιλολόγια σήμερα.
Ενας φρουτοσυλλέκτης Wolf Garten RG-M μιάς πού έχω τά κοντάρια καί αυτής τής εταιρίας,καί ένα γράσσο Stihl multilub γιά μπορντουροψάλιδα .
Σέ σύγκριση μέ τόν φρουτοσυλλέκτη τής Gardena ίδια φιλοσοφία κατασκευής έχουν,η Gardena έχει λίγο μεγαλύτερο σακκούλι.Η Wolfgarten έχει μεταλλικό σύνδεσμο γιά τό κοντάρι,η Gardena χοντρό πλαστικό.

fr110.jpg

fr210.jpg

Kαλοριζικα Δημητρη!
Αν δεν χρειαζεσαι τον εναν απο τους δυο φρουτοσυλλεκτες, τον αγοραζω!
Θελω εναν για τις λεμονιες και αυτος που εχω ειναι αλλης φιλοσοφιας (τραβας σκοινακι για να πιασει το φρουτο).

Ηρθαν σημερα με DHL νωριτερα απο το προβλεπομενο τα πραματα απο την ομαδικη.

46824815595_65e6c2f5b0_c.jpg

Αμφοτερα τα κουτακια, και αυτα για τα βυσματα και αυτα της bosch για τις λαμες ειναι καταπληκτικα.
Τα κουτια της Fischer ειναι ουσιαστικα τα γνωστα mini L-boxx και γατζωνουν πανω στα αλλα mini l-boxx της bosch/sortimo. (βλεπε φωτο).

Eπειδη θα παρω και αλλο ενα το ιδιο, εαν καποιος θελει ενα τεμαχιο, ας μου πει με pm η απο εδω. Συνολικο κοστος 23 ευρω (19.57 με το Ελλ.ΦΠΑ+ 3.5 μισα μεταφορικα).

Εδω τι περιεχει το L-boxx, φωτο απο το πισω μερος του κουτιου
40775081863_c32224c87d_c.jpg

Μεγειες Δημήτρη!!!

Σέ ευχαριστώ Βαγγέλη

Kαλοριζικα Δημητρη!
Αν δεν χρειαζεσαι τον εναν απο τους δυο φρουτοσυλλεκτες, τον αγοραζω!
Θελω εναν για τις λεμονιες και αυτος που εχω ειναι αλλης φιλοσοφιας (τραβας σκοινακι για να πιασει το φρουτο).

Ηρθαν σημερα με DHL νωριτερα απο το προβλεπομενο τα πραματα απο την ομαδικη.

Αμφοτερα τα κουτακια, και αυτα για τα βυσματα και αυτα της bosch για τις λαμες ειναι καταπληκτικα.
Τα κουτια της Fischer ειναι ουσιαστικα τα γνωστα mini L-boxx και γατζωνουν πανω στα αλλα mini l-boxx της bosch/sortimo. (βλεπε φωτο).

Eπειδη θα παρω και αλλο ενα το ιδιο, εαν καποιος θελει ενα τεμαχιο, ας μου πει με pm η απο εδω. Συνολικο κοστος 23 ευρω (19.57 με το Ελλ.ΦΠΑ+ 3.5 μισα μεταφορικα).

Εδω τι περιεχει το L-boxx, φωτο απο το πισω μερος του κουτιου

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη
Καλώς τά δεχτήκατε,θά πάρουν φωτιά τά δράπανα,καλές εργασίες.
Τούς φρουτοσυλλέκτες τούς χρειάζομαι καί τούς δύο,λόγο δουλειάς,αλλά πρέπει νά έχεις καί τό ανάλογο κοντάρι τής ίδιας μάρκας γιά νά τούς τοποθετήσεις.
Αν ενδιαφέρεσε πές μου νά σου αγοράσω.