Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστω μαστορια!

Μπαμπη καλοριζικη η σπαθοσεγα, νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλη 18βολτη σε τοσο μικρο μεγεθος. Ειναι και brushless!

Καλοφορετα Δημητρη! Ευχαριστω για το τρυπανι απο τον Μπαμπη, θα το παρουσιασω οταν το βγαλω φωτο.
Για πες για τα γοβακια εργασιας, ειναι ανετα με τη προστατευτικη λαμα για τα δακτυλα?

Μπαμπη και Δημητρη καλοριζικα σπαθοσεγα και παπουτσια αντιστοιχα....

Δημητρη επιπροσθετα σε αυτο που ανεφερε ο Μιχαλης ειναι μαλακα η σκληρα συνολικα τα συγκεκριμενα...;πως τα "νιωθεις"...;

Eυχαριστω μαστορια!

Μπαμπη καλοριζικη η σπαθοσεγα, νομιζω οτι δεν υπαρχει αλλη 18βολτη σε τοσο μικρο μεγεθος. Ειναι και brushless!

Καλοφορετα Δημητρη! Ευχαριστω για το τρυπανι απο τον Μπαμπη, θα το παρουσιασω οταν το βγαλω φωτο.
Για πες για τα γοβακια εργασιας, ειναι ανετα με τη προστατευτικη λαμα για τα δακτυλα?

Ευχαριστώ Μιχάλη.
Η προστατευτική λάμα δέν ενοχλεί καθόλου,ούτε πού τήν καταλαβαίνεις,"πλεούμενο" είναι σέ αυτό τό σημείο,αυτό πού μέ ενοχλεί ελαφρός γιατί είναι καινούργια είναι όταν λυγίζουν πού ακουμπάει η σουετίνα επάνω στό πόδι.
Μού αρέσει η σόλα πού είναι αντιολισθητική,καθώς καί σκληρή μή διαπερατή από καρφιά λέει,αγκάθια κ.τ.λ

Περισσότερο τά πήρα γιά σκαρφάλωμα επάνω στά δέντρα γιά τήν χοντρή σόλα,γιατί όταν είμαι επάνω στό δέντρο μέ τό ένα πόδι σέ μιά διχάλα τού κορμού καί τό αλλο κάπως παρόμοια γιά πολύ ώρα,μέ μή κατάλληλο παπούτσι κατεβαίνω καί κάνω τόν αναστενάρη μετά :flipout:
Καί επίσης γιά τήν αντιολισθητικότητα,καί μήν πέσει κανα ξύλο-εργαλείο στά πόδια.

Μπαμπη και Δημητρη καλοριζικα σπαθοσεγα και παπουτσια αντιστοιχα....

Δημητρη επιπροσθετα σε αυτο που ανεφερε ο Μιχαλης ειναι μαλακα η σκληρα συνολικα τα συγκεκριμενα...;πως τα "νιωθεις"...;

Ευχαριστώ Κωστή

Κοίτα νά δείς δοκίμασα καί τά πιό φτηνά Bulle S3 πού είναι αδιάβροχα,αλλά τά είδα πιό δύσχρηστα,καί λίγο πιό βαριά,λόγο τού σκληρού δέρματος.
Αυτά μέ τήν σουετίνα πού πήρα δέν είναι αδιάβροχα (προσωπικά δέν μέ ενδιέφερε νά είναι αδιάβροχα,έχω γαλότσες γιά τόν κήπο,νερά κ.τ.λ)
Τα είδα αρκετά πιό μαλακά στό πόδι,βέβαια δέν είναι παπούτσι αθλητικό νά είναι πούπουλο,αλλά δέν είναι καί πολύ βαρύ.
Επίσης γιά τό καλοκαίρι μέ κάθε μέρα 8 ώρες στήν δουλειά τό βλέπω νά "ανάβει" τό πόδι.
Αν μέ ρωτήσεις προσωπικά δέν θά τά φόραγα άν δέν τά έχω απόλυτη ανάγκη όπως π.χ νά σκαρφαλώσω σέ δέντρα,η νά ντανιάζω-κόψω ξύλα,η γενικά νά κάνω κάποια εργασία πού όντως νά τά χρειάζομαι 100 % γιά τήν ασφάλεια μου.

Τώρα αυτή είναι η γνώμη μου,άλλος μπορεί να πεί δέν μού άρεσαν καθόλου,καί άλλος να είναι ευχαριστημένος,τά περισσότερα καταστήματα μέ εργαλεία τά έχουν,άν σέ ενδιαφέρουν,πήγαινε μιά μέρα νά τά δοκιμάσεις στό πόδι σου.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστω Δημητρη, καταλαβα.

Να σε ευχαριστησω και παλι καθως και ιδιατερα τον Μπαμπη που κανονισε να μειωθει σε μηχανουργικο τορνο το στελεχος του τρυπανιου παρακατω απο 16μμ σε 12μμ ωστε να χωραει πλεον στο τσοκ των ηλεκτρικων και 18βολτων δραπανων.

Το τρυπανι μεταλλου διαμετρου 16μμ με στελεχος πλεον στα 12μμ.
47756058041_419507c60c_b.jpg

Εδω πανω στο δραπανο.
46839526665_66989372cb_b.jpg

Εδω το τρυπανι οπως ηταν πριν.
33653382168_87e6233991_b.jpg

Ευχαριστω Δημητρη, καταλαβα.

Να σε ευχαριστησω και παλι καθως και ιδιατερα τον Μπαμπη που κανονισε να μειωθει σε μηχανουργικο τορνο το στελεχος του τρυπανιου παρακατω απο 16μμ σε 12μμ ωστε να χωραει πλεον στο τσοκ των ηλεκτρικων και 18βολτων δραπανων.

Το τρυπανι μεταλλου διαμετρου 16μμ με στελεχος πλεον στα 12μμ.

Εδω πανω στο δραπανο.

Εδω το τρυπανι οπως ηταν πριν.

Νά σαι καλά μιχάλη,χαρά μου ήταν νά σε εξυπηρετήσω (δέν έκανα καί τίποτα απλά στό έφερα από τού Μπάμπη,μιάς καί είχα δρόμο πρός τά βόρεια σήμερα),όπως τόσες καί τόσες φορές μας εξυπηρετείς εσύ.

Καλά τρυπήματα.

Εκτός τού ότι από 16 mm έγινε 12 mm στό τόρνο τό στέλεχος,είναι φρεσκοτροχισμένο κιόλας μπροστά,γιά νά κόβει καλύτερα.

Καλοδουλευτα τα τουλια μαστορια!
Η σπαθοσεγα αν σου βγει καλη τα σπαει! Σκιστην λιγο αμεσα μην τυχον και ειμαι ελλατωματικια....
Μιχαλη, ωραιο το αλφαδι αλλα εκεινο το made in prc μου καθεται λιγο βαρυ ...:flipout:
Τα μαρκαδορακια ειναι αριστα, τα δουλευω και αντεχουν. Αν δεν τα εχανα κιολλας...
Ρε Δημητρη, bulle παπουτσια? :BDBDG54:

Αυτο που πας για γαριδες και παίρνεις εργαλεία πρέπει να κοπεί!!δεν το δοκιμασα αλλα στο κρατημα μου φανηκε βολικο για τιην δύναμη του.
198e0da697160337d6d592bec83761a1.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαιστώ πολύ για τις ευχές μαστόρια... :ernaehrung004:

Η σπαθοσεγα αν σου βγει καλη τα σπαει! Σκιστην λιγο αμεσα μην τυχον και ειμαι ελλατωματικια....

Τι εννοείς ρε Νεκ; Εσένα τι σου παρουσίασε η πρώτη;

Kαλοριζικο Βαγγελη, το εργαλειο αυτο ειναι δυναμη.
Δεν λεει να πεθανει εδω και πολλα χρονια που το εχω για να παρω το αντιστοιχο Bosch..

IMG_20190502_202710.jpgIMG_20190502_202401.jpgIMG_20190502_202530.jpgIMG_20190502_201952.jpg

Αυτά.Στη φωτογραφία που πήρα το πιστόλι σιλικόνης και τη σιλικόνη τα πήρα για να καλύψω στον αρμό μπάνιου το κενό που δημιουργήθηκε.Καλά έκανα?

Επίσης τα κλειδιά acesa Spain τα πήρα σε τιμή Lidl.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτο που πας για γαριδες και παίρνεις εργαλεία πρέπει να κοπεί!!δεν το δοκιμασα αλλα στο κρατημα μου φανηκε βολικο για τιην δύναμη του.
198e0da697160337d6d592bec83761a1.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικο Βαγγελη, το εργαλειο αυτο ειναι δυναμη.
Δεν λεει να πεθανει εδω και πολλα χρονια που το εχω για να παρω το αντιστοιχο Bosch..

Οτι λεει ο προλλαλησας....μολις το βαλεις στο ρευμα για χρηση....θα δεις το χαμογελο σου να αστραφτει....!!!

Οτι λεει ο προλλαλησας....μολις το βαλεις στο ρευμα για χρηση....θα δεις το χαμογελο σου να αστραφτει....!!!

Η αλήθεια είνΑι οτι θα το χρειαστώ μεσα στο καλοκαιράκι αλλα μιας και το έβγαλε τώρα ειπα να το χτυπήσω!Μέχρι τοτε θα τρυπαω οτι βρίσκω!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα ρητορα, ωραια πραματα βλεπω :))
H σιλικονη αυτη ειναι μια χαρα για το μπανιο και τους αρμους.
Ευχαριστώ φίλε.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να έχω αλλαγές διότι τα πλακάκια εκτός από πολύ ακριβά είναι και δυσεύρετα.
Πρώτα θα στεγνώσω με πιστολάκι για τα μαλλιά.
Έπειτα θα περάσω σιλικόνη και μετά τη στρώση λίγο Άβα νερωμένο.
Συγγνώμη για το off topic.

Άντε ντε!
Έχουμε δίπλα νήμα για ακόνισμα, πιο κάτω έχω ανοίξει για ξύρισμα, πέρνα μία βόλτα και από εκεί! :smile:

Ρητορα η μονη σιλικονη που κανει οσα υποσχεται το οκομα της ειναι η FOREVER WHITE που αγορασα απο το Χιωτικο μαγαζι και εδω και 3 χρονια στην μπανιερα ειναι απαστραπτουσα λευκη.

Πολλές παραλαβές είχε η σημερινή μέρα. καλορίζικα σε όλους σας.

Δημήτρη τα παπούτσια που πήρες φαίνονται πολύ καλά για τη δουλειά που τα θέλεις. έχουν και προστασία για τα δάχτυλα και η τιμή πολύ καλή. καλοφόρετα.
Αλήθεια η προστασία είναι με σίδερο ή σκληρό πλαστικό ;

Παραλαβη απο toolpoint.
Προιοντα της Μilwaukee, ετσι για να γνωριζουμε σιγα σιγα και αυτη την εταιρεια.

Mαρκαδοροι και αλφαδακι για αρχη.
46952049834_e8cd55d38a_c.jpg

To αλφαδι ειναι εντυπωσιακης ποιοτητας και αριστης κατασκευης που σε παραπεμπει σε πολυ ακριβοτερο προιον! https://toolpoint.gr/product/milwaukee-4932459100-alfadi-tsepis-10cm/.

Τελικά αυτή η Milwaukee βγάζει και κανένα κακό προϊόν ;

Περιμένω αντίστοιχο αλφάδι σε 60 cm κι αν κρίνω από το μέτρο που πρόσφατα πήρα και όσα λες τα αξίζει και αυτό τα λεφτά του.

Κρίμα που προσωπικά την έμαθα αργά, και δεν έχω κανένα από τα ηλεκτρικά της, που είναι και το δυνατό της σημείο.

Το ότι βγάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στην αρχή μου φάνηκε δείγμα κακής ποιότητας. Καμία εξειδίκευση, να τα αρπάξουμε από όλες τις κατηγορίες κτλ.

Αλλά τελικά πρέπει να είναι top σε όλα. Μάλλον σύντομα θα πωλείται μίνι 12βολτη συλλογή Bosch... κι ας μισώ το κόκκινο.