Ρητορα η μονη σιλικονη που κανει οσα υποσχεται το οκομα της ειναι η FOREVER WHITE που αγορασα απο το Χιωτικο μαγαζι και εδω και 3 χρονια στην μπανιερα ειναι απαστραπτουσα λευκη.
Απο τις καλυτερες Κυριακο....τι σε παραθυρα ,νεροχυτη και μπανιερα μπανιου,τι σε νεροχύτη η αλουμινοκασα που την έχω χρησιμοποιήσει μια χαρά κρατάει...Είναι κόλλωδες και συμπαγής...
Άριστο προϊόν...
Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Απλή σιλικόνη είναι ή συγκολλητική μαστίχη πολυουρεθάνης ; εγώ συνήθως χρησιμοποιώ isomat ή Alchemica αλλά όχι στο μπάνιο. σε άλλες εφαρμογές. πχ για συγκόλληση διάφόρων όμοιων ή ανόμοιων υλικών και σφράγισμα αρμών, κενών, τρυπών κ.λ.π.
Επίσης με τον καιρό δεν κολλάει η σκόνη επάνω όπως στις απλές σιλικόνες.
Αυτή η FOREVER WHITE έχει αυτά τα πλεονεκτήματα ; για πες τη γνώμη σου ρε Κώστα αφού την έχεις δοκιμάσει.ή εσύ Κυριάκο.
Την FLEX PU-50 η την HYPERSEAL 150 και σε σιλικονη και σε σαλαμι την χρησιμοποιω στις στεγανοποιησεις σε ταρατσα και ειναι παρα πολυ καλες....Εαν αντεχει η τσεπη σου μπορεις να πας και σε Sika που εχει πολλων ειδων και εξοιδικευμενες αλλα παλι τις θεωρω υπερτιμολογημενες....
Ομως εκει που εχω καταληξει εδω και 4-5 χρονια σαν κυριως υλικο σε εξωτερικες εργασιες ειναι η Mercola Flex Bond 450 οτι πιο ισχυρο εχω χρησιμοποιησει....ακριβη αλλα κανει για τα παντα....
Υποψιν οτι οι πολυρεθανικες σιλικονες δεν για να εκτειθονται μονημα στο ηλιο καθως χανουν τις ιδιοτητες τους και σπανε εποιτα απο διαστημα....καλο ειναι να επικαλυπτονται με αλλα υλικα...
Αυτές χρησιμοποιώ κι εγώ. να δώσω τώρα 12 και 13 για sika όχι δεν δύναμαι..
Ευχαριστω συναδελφοι, καλοριζικα Μπαμπη τα ανταπτορακια! Βλεπεις καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα?
.
Καλοδούλευτα τα bit Μάστορα.
Αυτή η συσκευασία μόνο με το συγκεκριμένο κόκκινο μαχαίρι ανοίγει ? !!!
Πολλές παραλαβές είχε η σημερινή μέρα. καλορίζικα σε όλους σας.
Δημήτρη τα παπούτσια που πήρες φαίνονται πολύ καλά για τη δουλειά που τα θέλεις. έχουν και προστασία για τα δάχτυλα και η τιμή πολύ καλή. καλοφόρετα.
Αλήθεια η προστασία είναι με σίδερο ή σκληρό πλαστικό ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.