Πωωω έχει να πέσει χειρωνακτική εργασία.., φωτιά θα πάρουν τα τσαπιά !
Κώστα μας πλάνεψες με την πλάνη σου. εργαλειάρα !! καλοδούλευτη![]()
Kαλοριζικα μαστορες!
Ευχαριστω Δημητρη, νομιζω οτι τα εργαλεια και αναλωσιμα κηπου εχουν τον ατελειωτο, οπως ακριβως τα εργαλεια και τα αναλωσιμα ενος εργαστηριου!
Καλοδουλευτα παιδια!!!
Ήρθε το κοριτσι απο το Βελγιο!!!
Το ακριβότερο εργαλειο που εχω αγορασει στην ιστορια μου.
Τις επομενες μερες θα ανοιχθεί και θα συναρμολογηθει!
Μιχαλη,Κωστα και Δημητρη καλοριζικα τα νεα σας εργαλεια-εξαρτηματα...
Κυριάκο από σήμερα άρχοντας....!!!
Μιχάλη αναμένω να δω τις διαφορές με τους άλλους...
Κώστα όλα τα λεφτά η πλάνη.....
Δημήτρη εντελώς τραγικό να μην υπάρχουν εργαλεία χειρός κηπουρικής...βέβαιο η όψη του ιδιοκτήτη,από όσο λες,προδίδει τι γίνεται εκει...χαχαχα...!!!
Εδώ Αγ.Δημητριο έχουμε τον Αρτεμισαρη που έχει τα πάντα από εργαλεία χειρός....
Βλέπω Κυριάκο να κοιμάσαι δίπλα της...!!!![]()
Έτσι ειμαι και εγώ... έχεις πληρη άποψη του τι είναι αυτό που θες....κοινος μπορεις να το επεξεργαστεις...και εποιτα αγοράζεις...Γιατί δέν είμαι ο τύπος τού ηλεκτρονικού εμπορίου,θέλω νά τρέχω εγώ στά μαγαζιά,νά βλέπω τό εργαλείο,νά τό περιεργάζομαι σχολαστικά,να το κρατάω στά χέρια μου γιά να δώ εργονομία,κ.τ.λ.Μόνο καί εφόσον όταν δέν υπάρχει κάτι στήν Ελλάδα (η άν υπάρχει είναι τεράστια η διαφορά χρημάτων) ,ψωνίζω μέσω τού καλού φίλου Μιχάλη Χιώτη από τό εξωτερικό.. .
Μιχαλη, τι εγγυηση εχουν οι σφικτηρες, τα γραναζια πλαστικα ειναι?
Δημητρη, αυτα τα μαρτιν τι προελευση εχουν?
Μεγειά Κυριάκο τίποτα δεν με εκπλήσσει πια με τις αγορές σου. Κανόνισε μόνο να κτίσουμε κάτι στην ταράτσα γιατί η επόμενη αγορά προβλέπω να είναι τόρνος μετάλλων!Αν προλαβω μεσοβδομαδα απογευμα αλλιως Σαββατακι πρωι Μπαμπη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.