Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα μαστορες!

Ευχαριστω Δημητρη, νομιζω οτι τα εργαλεια και αναλωσιμα κηπου εχουν τον ατελειωτο, οπως ακριβως τα εργαλεια και τα αναλωσιμα ενος εργαστηριου!

Πωωω έχει να πέσει χειρωνακτική εργασία.., φωτιά θα πάρουν τα τσαπιά !

Κώστα μας πλάνεψες με την πλάνη σου. εργαλειάρα !! καλοδούλευτη -bye-

Ετσι ακριβώς Γιώργο,καί να στάζει ποτάμι ο ιδρώτας. :flipout:

Kαλοριζικα μαστορες!

Ευχαριστω Δημητρη, νομιζω οτι τα εργαλεια και αναλωσιμα κηπου εχουν τον ατελειωτο, οπως ακριβως τα εργαλεια και τα αναλωσιμα ενος εργαστηριου!

Να σαι καλά μιχάλη
Τόν ατελείωτο δέν λές τίποτα,ατέρμων είναι καί αυτά.

Καλοδουλευτα παιδια!!!

Να σαι καλά Κυριάκο.

Ήρθε το κοριτσι απο το Βελγιο!!!
Το ακριβότερο εργαλειο που εχω αγορασει στην ιστορια μου.
Τις επομενες μερες θα ανοιχθεί και θα συναρμολογηθει!

20190506-162158.jpg

Μιχαλη,Κωστα και Δημητρη καλοριζικα τα νεα σας εργαλεια-εξαρτηματα...
Κυριάκο από σήμερα άρχοντας....!!!

Μιχάλη αναμένω να δω τις διαφορές με τους άλλους...

Κώστα όλα τα λεφτά η πλάνη.....

Δημήτρη εντελώς τραγικό να μην υπάρχουν εργαλεία χειρός κηπουρικής...βέβαιο η όψη του ιδιοκτήτη,από όσο λες,προδίδει τι γίνεται εκει...χαχαχα...!!!
Εδώ Αγ.Δημητριο έχουμε τον Αρτεμισαρη που έχει τα πάντα από εργαλεία χειρός....

Βλέπω Κυριάκο να κοιμάσαι δίπλα της...!!!-bye-

Άντε Κυριάκο ,κάποιοι γνωστοί που παρακολουθούν το φόρουμ,περιμένουν πως και πως το review.
Καλοδουλευτη .

Ήρθε το κοριτσι απο το Βελγιο!!!
Το ακριβότερο εργαλειο που εχω αγορασει στην ιστορια μου.
Τις επομενες μερες θα ανοιχθεί και θα συναρμολογηθει!

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο τό "Θηρίο" μέ καλές δημιουργίες,καί προσεκτικά.
Οταν σέ λέω κατ´ιδίαν κ.Ωνάση,μού λές εγώ ? ένας μισθωτός μέ 3 καί 60 είμαι. :flipout::flipout:
Δυστυχώς Κυριάκο μου,ο έρωτας,τό χρήμα,καί ο βήχας δέν κρύβονται λένε :BDGBGDB55:

Μιχαλη,Κωστα και Δημητρη καλοριζικα τα νεα σας εργαλεια-εξαρτηματα...
Κυριάκο από σήμερα άρχοντας....!!!

Μιχάλη αναμένω να δω τις διαφορές με τους άλλους...

Κώστα όλα τα λεφτά η πλάνη.....

Δημήτρη εντελώς τραγικό να μην υπάρχουν εργαλεία χειρός κηπουρικής...βέβαιο η όψη του ιδιοκτήτη,από όσο λες,προδίδει τι γίνεται εκει...χαχαχα...!!!
Εδώ Αγ.Δημητριο έχουμε τον Αρτεμισαρη που έχει τα πάντα από εργαλεία χειρός....

Βλέπω Κυριάκο να κοιμάσαι δίπλα της...!!!-bye-

Σέ ευχαριστώ Κωστή.Ο Αντεμισάρης έχει τά πάντα όλα τό γνωρίζω,αλλά δυστυχώς μού πέφτει μακρυά,καί άβολα σάν περιοχή.
Γιατί δέν είμαι ο τύπος τού ηλεκτρονικού εμπορίου,θέλω νά τρέχω εγώ στά μαγαζιά,νά βλέπω τό εργαλείο,νά τό περιεργάζομαι σχολαστικά,να το κρατάω στά χέρια μου γιά να δώ εργονομία,κ.τ.λ.Μόνο καί εφόσον όταν δέν υπάρχει κάτι στήν Ελλάδα (η άν υπάρχει είναι τεράστια η διαφορά χρημάτων) ,ψωνίζω μέσω τού καλού φίλου Μιχάλη Χιώτη από τό εξωτερικό.

Kαλοριζικη η πριονοκορδελα πατριωτακι!!

Η παραλαβη αυτη κερδιζει επαξια σε αυτο το νημα τον χαρακτηρισμο 'παραλαβης της χρονιας για το 2019' και ας μην εχει τελειωσει ο χρονος :))

Μπορει να αργησες λιγο, αλλα πηρες την ισχυροτερη πριονοκορδελα εδω μεσα :grinning-smiley-043

Γιατί δέν είμαι ο τύπος τού ηλεκτρονικού εμπορίου,θέλω νά τρέχω εγώ στά μαγαζιά,νά βλέπω τό εργαλείο,νά τό περιεργάζομαι σχολαστικά,να το κρατάω στά χέρια μου γιά να δώ εργονομία,κ.τ.λ.Μόνο καί εφόσον όταν δέν υπάρχει κάτι στήν Ελλάδα (η άν υπάρχει είναι τεράστια η διαφορά χρημάτων) ,ψωνίζω μέσω τού καλού φίλου Μιχάλη Χιώτη από τό εξωτερικό.. .
Έτσι ειμαι και εγώ... έχεις πληρη άποψη του τι είναι αυτό που θες....κοινος μπορεις να το επεξεργαστεις...και εποιτα αγοράζεις...

Κυριάκο με το καλό.

Σας ευχαριστώ.
Η πλάνη τα σπάει.
Εργαλειάρα από τις λίγες. Τεράστια ευκολία.

Μιχαλη, τι εγγυηση εχουν οι σφικτηρες, τα γραναζια πλαστικα ειναι?
Κυριακο, θηριο απο τα λιγα. Χωρο εχεις να μπει?
Δημητρη, αυτα τα μαρτιν τι προελευση εχουν?
Παππου ζηλευω, αλλα πολλα τα λεφτα! Αλλη φορα...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχαλη, τι εγγυηση εχουν οι σφικτηρες, τα γραναζια πλαστικα ειναι?

Δεν τσεκαρα και δεν ξερω εαν υπαρχει καποιου ειδους εγγυηση Νεκταριε.
Δεν εγραφε κατι η συσκευασια, περαν καποιας περιγραφης του σφιγκτηρα και φυσικα ...Made in PRC:)

Τα γραναζια ειναι πλαστικα. Πλαστικα βεβαια ειναι τα γραναζια και καποιων επωνυμων δραπανων που γυριζουν υπο ροπη και με εκατονταδες στροφες το λεπτο, οποτε δεν εχω θεμα..

Παντως αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι σε σχεση με εναν ιδιου μεγεθους και τυπου σφιγκτηρα Bessey, το νεο ειδος δεν σφιγγει το ιδιο δυνατα (αναμενομενο) αλλα ομως τον χρησιμοποιεις σε σημεια που παλαιοτερα χρησιμοποιουσες μονο σφιγκτηρες σκανδαλης (καθως οι αλλοι δεν χωρουσαν) οι οποιοι ειναι πολυ πιο αδυναμοι συγκρινομενοι με το νεο αυτο μοντελο αλλα και γενικοτερα πιο αδυναμοι σε σχεση με ολους τους σφιγκτηρες τυπου F clamp.

Κυριάκο καλορίζικη η πριονοκορδέλα.
Κανονικά έπρεπε να μας βγάλεις όλους έξω για κέρασμα με τέτοια εργαλειάρα που χτύπησες !! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη, αυτα τα μαρτιν τι προελευση εχουν?

Από τήν μακρυνή Κίνα Νεκτάριε είναι οι τσάπες Martin,τά μικρά σκαλιστήρια είναι τού Αμπατζίδη πού είναι εγγύηση,είναι πολύ καλά καί προπαντός Ελληνικά.
Δυστυχώς δέν βρήκα φαρδυά τετράγωνη τσάπα τού Αμπατζίδη πού έψαχνα,καί πήρα Martin πού βρήκα,θά τίς δοκιμάσω νά δώ τί "ψάρια πιάνουνε".Aν καί είμαι στό ψάξιμο (πιό χαλαρά) γιά τετράγωνη τσάπα φαρδυά τού Αμπατζίδη.

Ώρε πράμα που σαλεύει... :grinning-smiley-043

Αυτή η πλάνη με έχει αποπλανήσει... Πολύ κ.ριόλα. :love:

Κυρ, πότε μοντάρουμε;

Αν προλαβω μεσοβδομαδα απογευμα αλλιως Σαββατακι πρωι Μπαμπη.
Μεγειά Κυριάκο τίποτα δεν με εκπλήσσει πια με τις αγορές σου. Κανόνισε μόνο να κτίσουμε κάτι στην ταράτσα γιατί η επόμενη αγορά προβλέπω να είναι τόρνος μετάλλων!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk