Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απο την εμφανιση το Shogun και το Τοpman μου φαινονται φασον το ιδιο πραγμα. Μαλλον θα παρω το φτηνοτερο που βρω, και μαλλον ειναι το topman απο την electrotools. Υπαρχουν δε, δυο λαμες 265 και 240 χιλιοστα με διαφορετικο υψος λαμας. Δεν μπορω να καταλαβω τι εξυπηρετει αυτο. Καμπυλες ετσι και αλλιως δεν μπορει να κοψει.

Εγω το πηρα απο το shop365.gr αλλα τοτε το ειχε 13 μαζι με τα μεταφορικα.. τωρα βλεπω το πηγε 15 ..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, βροχερή μέρα σήμερα. Lidl Ασπροπύργου, έφτασα 8 ακριβώς ότι είχε ανοίξει, εργαλεία πολλά και απ' όλα. Πήρα το 18v κατσαβίδι, ένα παλικάρι πήρε και τα τρία της σειράς. Δεν γινόταν χαμός, 3-4 άτομα στα εργαλεία. Να προσθέσω και μια φόρμα εργασίας που μου έκανα δώρο τα παιδιά μου, χτες γιορτή του πατέρα.

Μας τα πήρε πάλι, διχάλες/καρφιά για το καρφωτικό, bits, εξαρτήματα πολυεργαλείου μπαταρίας και βίδε

attachment.php

Το κατσαβίδι δεν έχει βαλιτσάκι αλλά έχει θήκη/θέση να μπορεί να μπει σε βαλιτσάκι

attachment.php

attachment.php

Attachments

• IMG_20150622_084559_resize.jpg
    IMG_20150622_084559_resize.jpg
    116.7 KB · Views: 928
  • IMG_20150622_084517_resize.jpg
    IMG_20150622_084517_resize.jpg
    231.9 KB · Views: 321
  • IMG_20150622_084505_resize.jpg
    IMG_20150622_084505_resize.jpg
    184.2 KB · Views: 931
  • IMG_20150622_084750_resize.jpg
    IMG_20150622_084750_resize.jpg
    236.8 KB · Views: 933
Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, βροχερή μέρα σήμερα. Lidl Ασπροπύργου, έφτασα 8 ακριβώς ότι είχε ανοίξει, εργαλεία πολλά και απ' όλα. Πήρα το 18v κατσαβίδι, ένα παλικάρι πήρε και τα τρία της σειράς. Δεν γινόταν χαμός, 3-4 άτομα στα εργαλεία.

Μας τα πήρε πάλι, διχάλες/καρφιά για το καρφωτικό, bits, εξαρτήματα πολυεργαλείου μπαταρίας και βίδε

View attachment 116872

Το κατσαβίδι δεν έχει βαλιτσάκι αλλά έχει θήκη/θέση να μπορεί να μπει σε βαλιτσάκι

View attachment 116871

View attachment 116869

καλημερα,
καλοδουλευτα...
πες μας εντυπωσεις για το παλμικο...το δοκιμασες...ειναι ελαφρυ...(πρεπει να ειναι απο οτι καταλαβα απο την συσκευασια του σημερα το πρωι)...
και εγω βρισκω φαουλ το οτι δεν ειχε θηκη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλημερα,
καλοδουλευτα...
πες μας εντυπωσεις για το παλμικο...το δοκιμασες...ειναι ελαφρυ...(πρεπει να ειναι απο οτι καταλαβα απο την συσκευασια του σημερα το πρωι)...
και εγω βρισκω φαουλ το οτι δεν ειχε θηκη...

Ευχαριστώ, μόλις το ζύγισα, 1543γρ με την μπαταρία, δεν έχω κάτι προς το παρών για να το δοκιμάσω. Φαίνεται δυνατό. Απ' ότι είδα τα παλμικά επωνύμων ζυγίζουν 1700γρ οπότε μια χαρά είναι.

Καλοριζικο Παναγιωτη!
Aν μπορεσεις σε καποια φαση να το ζυγισεις με την μπαταρια. Ειμαι περιεργος να δω ποσο ζυγιζει. Αναφορικα με την αποδοση ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ισχυρο.

Ναι, στην συσκευασια γραφει ακριβως αυτο που ειναι, cordless impact driver.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο Παναγιωτη!
Aν μπορεσεις σε καποια φαση να το ζυγισεις με την μπαταρια. Ειμαι περιεργος να δω ποσο ζυγιζει. Αναφορικα με την αποδοση ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ισχυρο.

Ναι, στην συσκευασια γραφει ακριβως αυτο που ειναι, cordless impact driver.

Ευχαριστώ Μιχάλη, Look above, @post #2324

Κατασκευή Grizzly tools, 0-2800 min-1 3ος του 2015

Last edited:
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα φίλε Παναγιώτη,είχε το ρούτερ στό lidl τής περιοχής σου ?

Last edited:
Καλοδουλευτα Παναγιώτη .
Μόλις γύρισα και εγω. Είχε πληθώρα εργαλείων . Είχε ενα ανοιχτό παλμικο και το χαζεψα λιγο . Δείχνει στιβαρο , η έλλειψη θηκης ήταν στα μείον για μένα μιας και το ήθελα καθαρά για εξωτερική χρήση .
Πήρα το ρουτερ (ειχε καμιά 10αρια) και μια τοστιερα και έφυγα .
Παναγιώτη περιμένω εντυπώσεις απο το παλμικο .

καλημέρα και καλή εβδομάδα, παρέλαβα σήμερα πιστόλι θερμού αέρα (κυρίως για να ανάβω τα κάρβουνα για να πω την αλήθεια, ελπίζω και σε άλλες χρήσεις!!), πακέτο με βίδες και σετ μπιτ με μακρυές μύτες (δεν είχε αυτό που πήρε ο panavas...).

[url=http://postimage.org/]
upload pics[/URL]

Εγώ τελικά πήρα το σετ με τα πιο μακριά Bit (όχι αυτό της πάνω φωτογραφίας). Μου χρειάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και έκανα τη δουλειά με κλασσικό κατσαβίδι :P

Η σημερινή παραλαβή απο lidl . Η μικρή διενεργεί τον ποιοτικό έλεγχο των εργαλείων . :operator:

Attachments

• lidl-paralavh.jpg
    lidl-paralavh.jpg
    106 KB · Views: 237
Η σημερινή παραλαβή απο lidl . Η μικρή διενεργεί τον ποιοτικό έλεγχο των εργαλείων . :operator:
Μεγιές!
Professor, να σε ρωτήσω κάτι: τα μικρά ρολά από το lidl είναι κάποια που είναι σαν σφουγγαράκια και κάποια σαν αυτά που πήρες εσύ (που είναι πολύ πιο μαλακά). Ξέρεις για τι είδους βάψιμο είναι το ένα και για τι το άλλο?

χεχε στο τσάκ ημουν για 18v αλλά λέω κράτα ακόμα καλοκαίρι έρχεται..

Είχε κάποια που είναι σαν σφουγγαράκι και αυτα που πήρα εγω . Είχε κάποια μπλέ και με κόκκινο αν θυμάμαι.

Στην περιγραφή αυτών που πήρα με το μπλέ χρώμα γράφει οτι "ενδείκνυνται για λαζούρες και τζελ προστασίας ξύλου"

Για τα υπόλοιπα (σφουγγαράκι και άλλου χρώματος ) δεν είδα περιγραφή .

Υπέθεσα οτι όλα ίδια είναι. Φαντάζομαι οτι θα κάνουν και για βάψιμο τοίχου μιας και τέτοιου είδους έχω χρησιμοποιήσει ανα καιρούς.

Αν τα εχει πάρει κανείς άλλος ας μας διαβάσει τις περιγραφές των υπόλοιπων ..

Στο site του lidl γραφει το παρακάτω.
Eνδείκνυνται για βερνίκια ή για πυριτικά χρώματα και χρώματα διασποράς ή για λαζούρες και τζελ προστασίας ξύλου.

Ισως τα κόκκινα και τα σφουγγαράκια να είναι για μια απο τις 2 πρώτες κατηγορίες.

Τα μπλέ για τις λαζουρες + τζέλ προστασίας χρώματος.

Last edited:
το αντρικιο σεσουαρ τι λεει...???
απο ποιοτητα...ρυθμισεις...???
το θελω για χρωματα μοτερ...τα φωτιας (ή καπως ετσι) τα οποια πρεπει να τα περνας με σεσουαρ (βαρβατο) μετα...

Πηρα το 18βολτο δραπανοκατσάβιδο (PDSSA 18 A1), το σετ με τους σπειροτομους, το σετ με τις βιδες, και τη βερμουδα εργασιας.

off topic

φίλε enduras1 πως το "έπιασες" ότι πρόκειται για TDM?
off topic

Κανει μπαμ η πισω χειρολαβη!
Εγω εχω τον μπαμπα του το 850.

Τα σφουγγαρακια τα πηρα και εγω τζαμπα ειναι σε αυτη την τιμη.

Μαλλον στο σχολασμα θα ξαναπαω και αν θελει καποιος το ρουτερ να μου πει να το παρω καθως σε εμενα ειχε.
Νεκταριε ακους???