Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτα τα μπλε Βosch του κηπου Δημητρη :)

Το τροχιστικο πως τροχιζει? Δεν βλεπω καλα απο την φωτο.
Ωραιο το αγκιστρο χειρος, δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο εργαλειο για μετακινηση κορμων!!

Σε ευχαριστώ Μιχάλη
Το τροχιστικό τό βάζεις να αγκαλιάσει τήν λεπίδα καί τραβάς πρός μιά κατεύθυνση
Τό παρακάτω βίντεο είναι πολύ κατατοπιστικό

Γεια σου Δημήτρη, καλορίζικα όλα !-bye-

Σέ ευχαριστώ Γιώργο

Σημερινή αγορά από leroy για την αφαίρεση μωσαϊκού από πάτωμα.Πολυ βαρυ...Βέβαια δεν είχα προηγούμενη εμπειρία από τετοια
cef129cab9cd9d7d75261ca5d56a381e.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πω πω φιλε, αυτο ειναι πραγματικο κατεδαφιστικο, ασηκωτο φαινεται!! Καλοδουλευτο!!

Μονο διαβασε τις οδηγιες αναφορικα με την συνεχομενη χρηση, μην καψουμε κανα μοτερ.

Ουάουουου που λένε τα Αμερικανάκια. Θηριάκι το εργαλείο. καλές κατεδαφίσεις.
Βλέπω το έχεις ακόμα στο καρότσι του κατ/τος. αν δεν έχεις περάσει ταμείο δεν πιάνεται για παραλαβή !!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βλέπω το έχεις ακόμα στο καρότσι του κατ/τος. αν δεν έχεις περάσει ταμείο δεν πιάνεται για παραλαβή !!

Τechnically speaking εχεις δικιο.
Λες να επρεπε να το βαλει καλυτερα στο 'Τι παραγγειλαμε σημερα'? Καθως δεν εχουμε νημα τι θα αγορασουμε σημερα :))

Καλοριζικο και καλα κατεδαφισματα με αυτο...
Πραγματικο θηριο...16 η 18 κιλα ειναι...;
Ποσα j ειναι...;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τechnically speaking εχεις δικιο.
Λες να επρεπε να το βαλει καλυτερα στο 'Τι παραγγειλαμε σημερα'? Καθως δεν εχουμε νημα τι θα αγορασουμε σημερα :))

Ούτε και πάλι θα είναι σωστό έτσι γιατί δεν ηφίσταται παραγγελία. μάλλον θα πρέπει να φτιαχτεί νήμα ''τι αγοράζουμε τώρα''

πάντως αυτό το Τechnically speaking πολύ μου άρεσε !! χα χα χα χα

Χαχαχαχα...και όμως είναι στο πάρκινγκ.

Καλοριζικο και καλα κατεδαφισματα με αυτο...
Πραγματικο θηριο...16 η 18 κιλα ειναι...;
Ποσα j ειναι...;
Ευχαριστώ.16 κιλά είναι και 60j.Στα θετικά του με μια πρώτη ματιά είναι η βαλίτσα με ροδακια για τη μεταφορα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ.16 κιλά είναι και 60j.Στα θετικά του με μια πρώτη ματιά είναι η βαλίτσα με ροδακια για τη μεταφορα

Ελπίζω να έχεις μπράτσα να το κουμαντάρεις. αλλά και αν δεν έχεις σίγουρα θα κάνεις. καλή δύναμη !! -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ελπίζω να έχεις μπράτσα να το κουμαντάρεις. αλλά και αν δεν έχεις σίγουρα θα κάνεις. καλή δύναμη !! -bye-
Ευχαριστώ....ας κάνει δουλειά και δεν πειράζει, καλοκαίρι έρχεται!

Eνα ωραιο δωρακι σημερα λιγο πριν φυγω για το αεροδρομιο :)

Aπο amazon Αγγλιας, η μετροταινια της Bosch και μια παρα πολυ καλη, ευχρηστη και βολικη θηκη της Βosch για αποθηκευση λαμων σεγας η σπαθοσεγας.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07J25ZG7N/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.co.uk/Bosch-2607...MXPN14Z6A7T&psc=1&refRID=8ZVH7TGCGMXPN14Z6A7T

33984068888_260626a6c1_b.jpg

Το μετρο της Bosch μου φαινεται εξαιρετικο στα παντα, απο σουπερ ποιοτητα κατασκευης μεχρι καποιες λεπτομερειες που δεν συναντας σε αλλα μετρα. Μακαρι να εβγαινε και σε 3 μετρα που για μενα ειναι το ιδανικο.
Θα κανω ενα συντομο review απο την επομενη βδομαδα που θα επιστρεψω.

Πολύ όμορφα Μιχάλη. καλορίζικα.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να τα ξετυλίγουμε μέχρι τέλους γιατί χαλάει ο μηχανισμός.
Οπότε καλύτερα ένα σε παραπάνω μήκος κι ας μας πέφτει λίγο μεγαλύτερο απ ότι το θέλουμε.

16 κιλα και 60j... !!!!!
Αυτα ειναι......!!!!
...και πάλι με γειες...!!!

Kαλορίζικα Μιχάλη..
Πολύ ωραία η Bosch μετροταινια...ρε παιδί λάμπουν τα συγκεκριμένα εργαλεία...!!!
Γιώργο έχεις απολυτο δίκιο...Καλό είναι να μην ανοίγει τους τελευταίους 20-30 πόντους....
Τα 5 μέτρα είναι ιδανικά με 2 ποντους πλάτος και σε 8 μέτρα με 2,5 πόντους και όλα αυτά για να μην τσακίζουν...
Προσωπικά τα 5 μέτρα είναι τα ιδανικά...δεν εχω 8 μέτρα γιατί πιστευω οτι στραβώνει πιο εύκολα και ειναι δυσχρηστη ....οποτε με βολεύει περισσότερο μια κορδελα 25μ που έχω...

Ωραια πραματα παππου
"ακριβα" αλλά πολυ γρηγορα
Κωστα, να βαλεις καλωδιο καρφι σε καρφι αντι του ανταπτορα που εχει το σετ

Mastroxalasti οτι εχει γραψει ο Μπαμπης (ή κινητο ή mp3 player), καλωδιο καρφι σε καρφι ή ενα Bluetooth σαν του Κωστα αλλά αυτο θελει και τροφοδοσια απο τον αναπτηρα του αυτοκινητου με φορτιστη κινητου.

Ευχαριστω.
Θα δοκιμασω το "καρφι με καρφι" (δεν εχω δει ποτε τετοιο καλωδιο, που τα βρισκω; ). Παντως, εχω απορια: Στην περιπτωση αυτη ποιος και πως αποφασιζει ποιος στελνει και ποιος παραλαμβανει (τον ηχο, εννοω);

Ευχαριστω.
Θα δοκιμασω το "καρφι με καρφι" (δεν εχω δει ποτε τετοιο καλωδιο, που τα βρισκω; ). Παντως, εχω απορια: Στην περιπτωση αυτη ποιος και πως αποφασιζει ποιος στελνει και ποιος παραλαμβανει (τον ηχο, εννοω);

Σε μαγαζί με ηλεκτρονικά θα βρεις σίγουρα, για το αλλο είναι απλό: στέλνεις από την έξοδο και λαμβάνεις από την είσοδο. Η πιο γνωστή έξοδος πχ είναι αυτή των ακουστικών, για είσοδο πρέπει να γράφει κάπου line in

εγω θα προσεχα λιγο τα καρφι με καρφι. των κιητων εχουν 4 επαφες, των στερο τρεις (η 4 των κινητων ειναι για το μικροφωνο)
επσιςη αλλη η πολικοτητα των iphone και αλλη των Nokia/android.
NAi, το εχω κανει καρφι με καρφι αλλα ετυχε να μην βραχυκυκλωσω τιποτα.
οποτε συνηστω ανταπτορα (splitter) σαν τον ασπρο που εδειξε ο κυρ Κωστας, και μετα καλωδιο καρφι με καφι στερεο