Kαλοδουλευτα τα μπλε Βosch του κηπου Δημητρη
Το τροχιστικο πως τροχιζει? Δεν βλεπω καλα απο την φωτο.
Ωραιο το αγκιστρο χειρος, δεν ηξερα οτι υπηρχε τετοιο εργαλειο για μετακινηση κορμων!!
Γεια σου Δημήτρη, καλορίζικα όλα !![]()
Ουάουουου που λένε τα Αμερικανάκια. Θηριάκι το εργαλείο. καλές κατεδαφίσεις.
Βλέπω το έχεις ακόμα στο καρότσι του κατ/τος. αν δεν έχεις περάσει ταμείο δεν πιάνεται για παραλαβή !!
Τechnically speaking εχεις δικιο.
Λες να επρεπε να το βαλει καλυτερα στο 'Τι παραγγειλαμε σημερα'? Καθως δεν εχουμε νημα τι θα αγορασουμε σημερα)
Χαχαχαχα...και όμως είναι στο πάρκινγκ.Ουάουουου που λένε τα Αμερικανάκια. Θηριάκι το εργαλείο. καλές κατεδαφίσεις.
Βλέπω το έχεις ακόμα στο καρότσι του κατ/τος. αν δεν έχεις περάσει ταμείο δεν πιάνεται για παραλαβή !!
Ευχαριστώ.16 κιλά είναι και 60j.Στα θετικά του με μια πρώτη ματιά είναι η βαλίτσα με ροδακια για τη μεταφοραΚαλοριζικο και καλα κατεδαφισματα με αυτο...
Πραγματικο θηριο...16 η 18 κιλα ειναι...;
Ποσα j ειναι...;
Ευχαριστώ.16 κιλά είναι και 60j.Στα θετικά του με μια πρώτη ματιά είναι η βαλίτσα με ροδακια για τη μεταφορα
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ....ας κάνει δουλειά και δεν πειράζει, καλοκαίρι έρχεται!Ελπίζω να έχεις μπράτσα να το κουμαντάρεις. αλλά και αν δεν έχεις σίγουρα θα κάνεις. καλή δύναμη !!![]()
Ωραια πραματα παππου
"ακριβα" αλλά πολυ γρηγορα
Κωστα, να βαλεις καλωδιο καρφι σε καρφι αντι του ανταπτορα που εχει το σετ
Mastroxalasti οτι εχει γραψει ο Μπαμπης (ή κινητο ή mp3 player), καλωδιο καρφι σε καρφι ή ενα Bluetooth σαν του Κωστα αλλά αυτο θελει και τροφοδοσια απο τον αναπτηρα του αυτοκινητου με φορτιστη κινητου.
Ευχαριστω.
Θα δοκιμασω το "καρφι με καρφι" (δεν εχω δει ποτε τετοιο καλωδιο, που τα βρισκω; ). Παντως, εχω απορια: Στην περιπτωση αυτη ποιος και πως αποφασιζει ποιος στελνει και ποιος παραλαμβανει (τον ηχο, εννοω);
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.