Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε μαγαζί με ηλεκτρονικά θα βρεις σίγουρα, για το αλλο είναι απλό: στέλνεις από την έξοδο και λαμβάνεις από την είσοδο. Η πιο γνωστή έξοδος πχ είναι αυτή των ακουστικών, για είσοδο πρέπει να γράφει κάπου line in

Οταν στην μια πλευρα εχει ακουστικα, ναι ειναι προφανες. Οταν, ομως, ειναι ιδιες και οι δυο, ενω και οι αντιστοιχες υποδοχες ειναι ιδιες;

Παντωα, με αυτο με το ανταπτορα αρχισε να μπλεκει το πραγμα 😛

κοιτα εχεις εξοδο 4 επαφων στα κινητο και εισοδο 3 επαφων στο στερεο

ολα εδω
https://www.cablechick.com.au/blog/understanding-trrs-and-audio-jacks/

καλωδιο μια και εξω για iphone
https://www.ebay.com/itm/1M-3-5mm-T...526348?hash=item3aee43d64c:g:I6wAAOSw~FJZMmZs

υπαρχουν ηλεκτρονικα μαγαζια στην ελλαδα με κινεζο ηλεκτρονικα. μαλλον θα βρεις και εκει

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άμα δεν έχει ενδείξεις (τουλάχιστον ένα in ή out) τότε αρχίζεις τις δοκιμές και ελπίζεις να σου κάτσει! Πρέπει όμως να είσαι σίγουρος ότι έχει υποδοχή εισόδου. Συνήθως μια βόλτα (ναι, ξέρω τώρα) από τις σελίδες του manual :huh2: θα σου λύσει κάθε απορία.

Σήμερα ειχα ""τι παρέλαβα τζαμπα!" 3 κομμάτια ιροκο και 2 επιφάνειες πεύκου!
51892b1e4efceab37284e980933491b2.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι ρετάλια απο μια αλλη κΑτασκευή που εκανε ο γαμπρός μου!δεν κανω ,αλλα καλη ιδεα για ψαροντουφεκο!η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω σκεφτεί τι θα απογίνουν!

εγω θα προσεχα λιγο τα καρφι με καρφι. των κιητων εχουν 4 επαφες, των στερο τρεις (η 4 των κινητων ειναι για το μικροφωνο)
επσιςη αλλη η πολικοτητα των iphone και αλλη των Nokia/android.
NAi, το εχω κανει καρφι με καρφι αλλα ετυχε να μην βραχυκυκλωσω τιποτα.
οποτε συνηστω ανταπτορα (splitter) σαν τον ασπρο που εδειξε ο κυρ Κωστας, και μετα καλωδιο καρφι με καφι στερεο

Δεν έτυχε, πέτυχε. :smile:
Οι έξοδοι είναι στην ίδια ακριβώς θέση στο βύσμα.
Το μόνο που βραχυκυκλώνεις είναι το line in, του μικροφώνου, που δεν πρόκειται να πάθει κάτι.

Τα iphone είναι από τη μάνα τους ζαβά για να πληρώνεις την Bapple συνέχεια.
Απορώ πως σε αφήνουν να χρησιμοποιείς το δικό σου δάχτυλο αντί να σου πουλήσουν ένα iphone certified.

Το μόνο που βραχυκυκλώνεις είναι το line in, του μικροφώνου, που δεν πρόκειται να πάθει κάτι.

δηλαδη κλεινει το κυκλωμα του μικροφωνου.
οποτε χρησιμοποιουμε καλωδια στερεο αφοβα...

Καλησπέρα παίδες

Προχτές παρέλαβα από τον Κυριάκο μια κασετίνα με μπιτάκια για ρουτερ.
Να ρωτήσω το μπιτάκι για τριμαρισμα που έχει στο πάνω μέρος μια αλλενοβιδα χρειάζεται μόνο για να ασφαλίζει το ρουλεμάν ή μπορούμε να το βγάλουμε για να τριμαρουμε σε μεγαλύτερο βάθος; Ευχαριστώ...
cd8316ddea5fe3766d1db10bf37be332.jpg
59c8e41b65f1f5e4a9a0127dc52ef02a.jpg
90ec075f5a789382d20d2f136b399215.jpg

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί να τι κάνεις αυτό; Αφού έχεις άλλο μπιτάκι χωρίς ρουλεμάν.
Στην ουσία αυτό είναι μπιτ αντιγραφής.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιατί να τι κάνεις αυτό; Αφού έχεις άλλο μπιτάκι χωρίς ρουλεμάν.
Στην ουσία αυτό είναι μπιτ αντιγραφής.

Μου κίνησε την περιέργεια γιατί στο κουτί έρχεται μαζί με το άλλεν και σκέφτηκα για να το βάζουν πιθανόν κάτι ρόλο παίζει. Γενικώς εμπειρία με ρουτερ έχω ελάχιστη. Έχει όμως ενδιαφέρον πάντως έχεις δίκιο και μάλλον δεν θα το σκαλίζω το μπιτάκι.

Το άλεν είναι για να αλλάζεις ρουλεμάν, ανάλογα με το πόσο υλικό θες να κόψει το μπιτ.

Εχεις αλλα για αυτη τη δουλεια και μαλιστα σε διαφορετικα παχη!
Αυτο ειναι για τριμαρισμα και αντιγραφη.
Θα ερθω το απογευμα να στα εξηγησω απο κοντα!
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Οκ Κυριάκο..

Ειναι καιρος να μπει και ο Γιαννης στον μαγικο κοσμο των ρουτερ!!!

Και επειδη φτιαχνει κατι πολυ ομορφε μπιζουτιερες-μπαουλακια με αυτο θα τα ανεβασει σε αλλο επιπεδο!