Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτη η σκούπα...
Εμένα όμως μ´ ενδιαφέρει αυτό που φαίνεται πίσω αριστερά, αυτό με την καιρεούκα που γράφει NEK.
Τι ραδιόφωνο είναι αυτό, θυγγατρική της NEC;

Kαλοριζικη η σκουπα Νεκταριε! Ευχαριστω Κωστη.

Τα αμονια που εχω ειναι μικρα και αποτελουν απλα μια σκληρη επιφανεια που μπορεις να χτυπησεις με ενα σφυρι και να ισιωσεις κατι, να σπασεις κατι, να διαμορφωσεις μια μεταλλικη ή αλλη επιφανεια.

Για την ακριβεια μια πλακα ατσαλινη σαν αυτη που πηρα κανει μια χαρα την δουλεια. Χρηση μικρων αμονιων κανουν συνηθως αυτοι που ασχολουνται και με την κοσμηματοποιια.

Τα quotaro για να εχω αποδειξεις για τη παρατηριτικοτητα σας. Πιεστικο ειναι κυριοι, κοτζαμ μανικα! :flipout:
Ευχαριστω παραυτα!

Τα quotaro για να εχω αποδειξεις για τη παρατηριτικοτητα σας. Πιεστικο ειναι κυριοι, κοτζαμ μανικα! :flipout:
Ευχαριστω παραυτα!

:flipout:

Καλά... Δεν ξέρω γιατί έγραψα σκούπα, πραγματικά. Το είδα οτι ήταν πιεστικό. Γεράματα, τι περιμένεις...

Σ´αυτό που σε ρώτησα όμως δεν είδα απάντηση...

Μπορεις να τα βιδωσεις σε παγκο ειτε καπου αλλου ειδικα εαν ειναι μεγαλα, απο 5 κιλα και πανω. Αναλογα τις αναγκες σου βεβαια. Οταν χτυπας με το σφυρι θες συνηθως το αμονι να ειναι σταθερο.
Υπαρχουν αμονια πανω σε μεγγενες.

5ad79663a6722a451ad6e9b7_5_Best_Bench_Vise_Top_Image.png

Μπορεις να βαλεις απο κατω σκληρο λαστιχο, καουτσουκ, οπως εχω βαλει στην μεταλλικη πλακα στη φωτο παραπανω.
Στο μικρο αμονι εχω βαλει μια ξυλινη βαση για καλυτερη σταθεροτητα καθως δεν το χρησιμοποιω για ζορικα πραγματα.

Μάλιστα.
Το σταθερό είναι για όλες τις δουλειές άρα.. αρκει ο πάγκος σου να είναι εξίσου σταθερός για να απορροφήσει του κραδασμούς του αμονιου.
Έχω μέγκενη αλλά όχι με αμόνι πίσω...
Μελλοντικά Ίσως αγοράσω μια σε πλάκα όπως εσύ,.θα την τρύπησω ώστε την σταθεροποίησω σε πάγκο..

:flipout:

Καλά... Δεν ξέρω γιατί έγραψα σκούπα, πραγματικά. Το είδα οτι ήταν πιεστικό. Γεράματα, τι περιμένεις...

Σ´αυτό που σε ρώτησα όμως δεν είδα απάντηση...

Δεν απαντησα απο τη μια γιατι το ξεχασα απο την αλλη νομιζα πλακα κανεις.
Bosch gml 10,8 ειναι με σφραγισμα δικο μου με σπρειτ.

Παραλαβη δυο αμονιων. Ενα παραδοσιακο και ενα σε μορφη ατσαλινης πλακας.
Το συνολικο μηκος του μπλε αμονιου ειναι 13εκ. και οι διαστασεις της επιφανειας της επιπεδης πλακας ειναι 9 χ 3 εκατοστα. Βαρος 1 κιλο.
Το συνολικο μηκος του γαλαζιου αμονιου που το ειχα απο παλια ειναι 9εκ και οι διαστασεις πλακας 6.5 χ 2.5. Βαρος 475γρ.

Καλορίζικα Μιχάλη. Καλά τόσο ελαφριά είναι ; εγώ τα υπολόγιζα πάνω από 5 κιλά να σου πω. εκτός και είναι πολύ μικρά και δεν μπορώ να καταλάβω το μέγεθος τους στις φωτογραφίες.
Κανονικά έπρεπε να είχα και εγώ ένα τέτοιο μιας και παλεύω με τα σίδερα και τις σωλήνες, ειδικά στο χωριό.

Eυχαριστω Γιωργο!

Ξεγελανε οι φωτογραφιες γι αυτο εδωσα τις διαστασεις μαζι. Η ατσαλινη τετραγωνη πλακα ειναι περιπου 1.5 κιλο (10εκ χ 10εκ)

Βγαζει και το Leroy των 2 και των 5 κιλων αμονια
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...hanimata/meggenes-amonia/amoni-2-kg-61546982/
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...hanimata/meggenes-amonia/amoni-5-kg-61546996/

Οσο μεγαλυτερο, τοσο βαρυτερο και τοσο μεγαλυτερη η ωφελιμη επιφανεια.
Δυστυχως το Leroy δεν δινει διαστασεις. Οι πληροφοριες που δινει για τα προιοντα ειναι απαραδεκτα ανεπαρκεις καποιες φορες.

Μια πλακα ατσαλινη ισως να ειναι πιο χρησιμη για καποιους αλλα αντε να την βρεις στις διαστασεις που θες, ειναι και ακριβες καθως οι καλες δεν ειναι μαντεμενιες.

find diesel gas stations near me

Τα πήρα και γω, να δω τι ψάρια πιάνουν.

Bosch professional ειναι., Knipex δεν είναι με τη φτωχή μου εμπειρία σε εργαλεία χειρός.

Έχουν ωραίο filling, όμορφα ειναι η πενσα ξερασε λίγο από το πείρο, οι κοπτικές τους ακμές δεν δείχνουν να είναι κορυφαίες. Συμπέρασμα μέσα στον όχλο αξίζουν τα λεφτά τους. Ευρώ παραπανω.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

find diesel gas stations near me

Τα πήρα και γω, να δω τι ψάρια πιάνουν.

Bosch professional ειναι., Knipex δεν είναι με τη φτωχή μου εμπειρία σε εργαλεία χειρός.

Έχουν ωραίο filling, όμορφα ειναι η πενσα ξερασε λίγο από το πείρο, οι κοπτικές τους ακμές δεν δείχνουν να είναι κορυφαίες. Συμπέρασμα μέσα στον όχλο αξίζουν τα λεφτά τους. Ευρώ παραπανω.

Με τα λεφτα τους επαιρνες Knipex?

Καλοριζο το σετακι Νεκταριε.

Κατα τη γνωμη μου τα εργαλεια ειναι πιο εργονομικα, εχουν καλυτερη αισθηση στο χερι απο τα κνιπεξ με τις αντιστοιχες λαβες, ιδιως η πενσα.
Επισης ειναι χρωμιωμενα και οι ακμες κοβουν εξισου ευκολα με τα αντιστοιχα κνιπεξ, τα καρφακια που δοκιμασα. Για 13 ευρω το τεμαχιο, σε τετοια ποιοτητα δεν νομιζω να υπαρχει αντιστοιχο.

Την τσιμπησα, τελικα, τη σπαθοσεγα. Εντωμεταξυ, δεν αντεξα και πηρα και λαμες για ξυλο (Bosch) και για μεταλλο (Dewalt), εκτος απο τις parkside. Σημειωτεον, βεβαια, οτι οι λαμες κανουν οσο το μηχανημα 😛
Μιχαλη (και οποιος αλλος πιστος), περιμενω να κανονισουμε test drive. :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με τα λεφτα τους επαιρνες Knipex?

Οχι!
Επειδη ηθελα μονο τη πενσα κυριως, αν θελει καποιος τα υπολοιπα ας μου πει.

Καλορίζικα Νεκτάριε το σετ πενσοειδη και Αγγελε την σπαθοσεγα με τα αναλωσημα... . ..

Πέρασα και από stanleycenter σήμερα και πήρα κάποια πραγματάκια...
Μια βαριά,έναν προκοβγαλτη,ενα σφυρι και ενα μαχαιρι....

https://i.postimg.cc/Fs4VbW7K/20190523-133402.jpg

Πολυ ωραια και εργονομικα τα εργαλειακια αυτα.....για τον προκοβγαλτη εχω εναν ενδιασμο μηπως ηθελα μεγαλυτερο....

Γενικος υπηρχαν καποια σφυρια και υσχιει οτι η γκαμα της εταιριας εχει καποια ελλειψη αλλα υπηρχαν στα ραφια επιλογες....
Τωρα οσο αφορα την ανανεωση μου ειπε οτι περιμενουν νεα φουρνια στο αμεσος προσεχες διαστημα με νεα σχεδια και επιλογες σε βαρος στα σφυρια...εξου και η μη διαθεσιμοτητα...

υ.γ...ισως επρεπε να παει στα εργαλεια χειρος το συγκεκριμενο....εαν μπορειτε να το μεταφερεται....

Καλορίζικα Νεκτάριε το σετ πενσοειδη και Αγγελε την σπαθοσεγα με τα αναλωσημα... . ..

Πέρασα και από stanleycenter σήμερα και πήρα κάποια πραγματάκια...
Μια βαριά,έναν προκοβγαλτη,ενα σφυρι και ενα μαχαιρι....

https://i.postimg.cc/Fs4VbW7K/20190523-133402.jpg

Πολυ ωραια και εργονομικα τα εργαλειακια αυτα.....για τον προκοβγαλτη εχω εναν ενδιασμο μηπως ηθελα μεγαλυτερο....

Γενικος υπηρχαν καποια σφυρια και υσχιει οτι η γκαμα της εταιριας εχει καποια ελλειψη αλλα υπηρχαν στα ραφια επιλογες....
Τωρα οσο αφορα την ανανεωση μου ειπε οτι περιμενουν νεα φουρνια στο αμεσος προσεχες διαστημα με νεα σχεδια και επιλογες σε βαρος στα σφυρια...εξου και η μη διαθεσιμοτητα...

υ.γ...ισως επρεπε να παει στα εργαλεια χειρος το συγκεκριμενο....εαν μπορειτε να το μεταφερεται....
Ειναι ωραια τα ατιμα!

Πραγματικα η γκαμα της Stanley στα σφυρια ειναι μεγαλη και γενικως η ποιοτητα τους ειναι παρα πολυ καλη.

Καλοριζικα Κωστη!