Καλοριζικα Δημητρη!
Ειναι απιστευτο πως ενα τετοιο καλαθι διπλωνει τοσες φορες και γινεται μικρο και πλακε σαν τυροπιτα!!
Επομενο εργαλειο πρεπει να ειναι καποιος ειδικος καταπελτης, για να εισαι αρχοντας και να μην ταλαιπωρησαι να ριχνεις το σχοινι ψηλα στα κλαδια - οπως ο κυριος στο βιντεο![]()
Καλορίζικα να είναι Δημήτρη. Πάλι ο Μιχάλης έβαλε το χεράκι του χε χε χε
Οι επιγονατίδες δεν θα σε βόλευαν καλύτερα που δένονται στα πόδια για να μην κουβαλάς αυτό το όμορφο ομολογουμένως αφρολέξ ;
Δεν θα σας πω ότι ξυρίζει γιατί είναι καινούργια η λεπίδα του. αύριο θα πάω να πάρω και ανταλλακτικές λάμες.
Επειδή χθες μου έσπασε το κοπίδι/φαλτσέτα ένα stanley που είχα, πήγα στο τοπικό χρωματοπωλείο της πόλης να βρω κάτι να κάνω τη δουλειά μου. Ανάμεσα στα 5-6 είδη που κρεμόταν στο σταντ το μάτι μου έπεσε σ' αυτό εδώ. κάπου την είχα ξανακούσει τη μάρκα αυτή, και όταν είδα στο πίσω μέρος να γράφει made in Japan, λέω εδώ είμαστε. κόστος 7
εδώ με τη λεπίδα σε πλήρη ανάπτυξη
Στιβαρή κατασκευή φαίνεται και εργονομική. ο χρόνος θα δείξει..
Δεν θα σας πω ότι ξυρίζει γιατί είναι καινούργια η λεπίδα του. αύριο θα πάω να πάρω και ανταλλακτικές λάμες.
Περασα και πηρα σημερα το πρωι απο τον Καυκα το πιστολι θερμου αερος της Βlack and Decker που το ειχε προσφορα πριν κατι μερες με μονο 39 ευρω και το ειχα παραγγειλει.
Στην πιατσα κανει 50+ ευρω.https://www.blackanddecker.gr/products/painting-and-decorating/decorating-tools/2000w-----8-/kx2200k
![]()
Παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα το πιστολακι και μπολικα τα χρησιμα παρελκομενα, τα περισσοτερα απο καθε αλλη μαρκα. Σε μια καλη πλαστικη βαλιτσα.
![]()
Η ιστορια εχει ως εξης.
Περιμενα να πεθανει το πιστολακι της Parkside το οποιο το εχω παρα πολλα χρονια, το πρωτο που ειχε βγαλει, και ακομα δουλευει χωρις προβλημα.
Ειχα αποφασισει οτι αν ερχοταν η ωρα, θα αγοραζα το πολυ καλο και ποιοτικο πιστολι της Dewalt. Οταν ειδα ομως την προσφορα του Καυκα, λυγισα)
Το Black and Decker απο την μια πλευρα εχει αυτα που ηθελα, ρυθμιζομενη θερμοκρασια (65-650 βαθμους) και χρησιμα παρελκομενα.
Απο την αλλη ειναι σαν να αγοραζα παλι ενα parkside, αναφορικα με την ποιοτητα και αισθηση κατασκευης. Μεγαλη γκουμουτσα, λιγο μεγαλυτερη του parkside.
Συνοπτικα, στην τιμη των 40 ευρω ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα δεν χαιρεσαι τοσο να το δουλευεις οσο χαιρεσαι το Dewalt η το μικρο πιστολι της Proxxon.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.