Tι παραλάβαμε σήμερα..

Mιά χθεσινή παραλαβή από τό Leroy-Merlin 2 ακρυλικές μαστίχες,καί ένα προστατευτικό αφρολέξ γιά τά γόνατα.

Καί μιά σημερινή παραλαβή μέσω τού φίλου Μιχάλη τόν οποίο καί ευχαριστώ θερμά,ένα αναδιπλούμενος σάκος γιά να αποθηκεύεται τό βοηθητικό σχοινί καί τό βαρίδι πού χρησιμοποιώ στήν αναρρίχηση.

diab110.jpg

diab210.jpg

diab310.jpg

diab410.jpg

diab510.jpg

Καί ένα βίντεο πού βρήκα γιά τόν τρόπο λειτουργίας του.

https://www.youtube.com/watch?v=AijJz25ELc0

Καλοριζικα Δημητρη!

Ειναι απιστευτο πως ενα τετοιο καλαθι διπλωνει τοσες φορες και γινεται μικρο και πλακε σαν τυροπιτα!!

Επομενο εργαλειο πρεπει να ειναι καποιος ειδικος καταπελτης, για να εισαι αρχοντας και να μην ταλαιπωρησαι να ριχνεις το σχοινι ψηλα στα κλαδια - οπως ο κυριος στο βιντεο :)

Καλοριζικα Δημητρη!

Ειναι απιστευτο πως ενα τετοιο καλαθι διπλωνει τοσες φορες και γινεται μικρο και πλακε σαν τυροπιτα!!

Επομενο εργαλειο πρεπει να ειναι καποιος ειδικος καταπελτης, για να εισαι αρχοντας και να μην ταλαιπωρησαι να ριχνεις το σχοινι ψηλα στα κλαδια - οπως ο κυριος στο βιντεο :)

Σε ευχαριστώ Μιχάλη.
Δέν έχεις καί άδικο,αλλά δέν ξέρω άν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Καλορίζικα να είναι Δημήτρη. Πάλι ο Μιχάλης έβαλε το χεράκι του χε χε χε
Οι επιγονατίδες δεν θα σε βόλευαν καλύτερα που δένονται στα πόδια για να μην κουβαλάς αυτό το όμορφο ομολογουμένως αφρολέξ ;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα να είναι Δημήτρη. Πάλι ο Μιχάλης έβαλε το χεράκι του χε χε χε
Οι επιγονατίδες δεν θα σε βόλευαν καλύτερα που δένονται στα πόδια για να μην κουβαλάς αυτό το όμορφο ομολογουμένως αφρολέξ ;

Σε ευχαριστώ Γιώργο,πάντα ο Μιχάλης είναι ο "Αγιος Βασίλης" όλου τού έτους. -bye- Εφόσον εδώ δέν υπάρχει σχεδόν τίποτα από Tree climbing.
Εχω καί επιγονατίδες,αλλά είναι λίγο άβολες όταν δέν έχω συνεχόμενα γονατίσματα,ενώ αυτό τό βάζω όταν χρειάζεται.

Επειδή χθες μου έσπασε το κοπίδι/φαλτσέτα ένα stanley που είχα, πήγα στο τοπικό χρωματοπωλείο της πόλης να βρω κάτι να κάνω τη δουλειά μου. Ανάμεσα στα 5-6 είδη που κρεμόταν στο σταντ το μάτι μου έπεσε σ' αυτό εδώ. κάπου την είχα ξανακούσει τη μάρκα αυτή, και όταν είδα στο πίσω μέρος να γράφει made in Japan, λέω εδώ είμαστε. κόστος 7

IMG-9190.jpg

IMG-9185.jpg

εδώ με τη λεπίδα σε πλήρη ανάπτυξη

https://i.postimg.cc/rmDx7bgx/IMG-9191.jpg

Στιβαρή κατασκευή φαίνεται και εργονομική. ο χρόνος θα δείξει..
Δεν θα σας πω ότι ξυρίζει γιατί είναι καινούργια η λεπίδα του. αύριο θα πάω να πάρω και ανταλλακτικές λάμες.

Kαλοριζικο το κοφτακι Γιωργο. Αν δεν την ξερεις, η Γιαπωνεζικα εταιρεια εξειδικευεται σε τετοια προιοντα https://www.ntcutter.co.jp/en/
Τo πηρες και σε καλη τιμη, σχεδον μιση απο οτι στο αμαζον:)https://www.amazon.de/Unbekannt-NT-...ords=l-500grp&qid=1560195300&s=gateway&sr=8-4
+++

Παρελαβα και γω ενα σκαλοσκαμπω, πολυ περιποιημενη κατασκευη με παχουλα και αντιολισθητικα σκαλια και το φτηνοτερο της αγορας. Eιναι ακριβως σαν να ανεβαινεις σε μια καρεκλα, αντε λιγο πιο ψηλο.
Απο Jumbo https://www.e-jumbo.gr/organosi-spi...laplon-chriseon/skala-metalliki-0-85-m_327227

Επισης πηρα μια μικρη σκαλα αλουμινιου απο Παυλατο 3+1 σκαλια. Βαρος only 3.1 κιλα. https://www.pavlatos-tools.gr/skala-alouminiou-bulle-631071-p-1645-html?search=σκαλα

Ναι Μιχάλη έχεις δίκιο. μεγάλη η διαφορά στην τιμή. και να φανταστείς ούτε που έψαξα καθόλου τις τιμές. μπήκα, το είδα, μου άρεσε και το πήρα.
Άλλες φορές ψάχνω και ξανά ψάχνω και πολλές φορές την πατάω.

Καλορίζικια η σκαλίτσα.

Καλορίζικο το κοφτακι Γιώργο...
Τι λαμες περνει 19 η 25mm....;
Τσάμπα πάντως η τιμή...!!!
Για ανταλλακτικά λαμάκια πάρε Stanley....Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος..

Μιχάλη πολύ βολικά αυτά τα σκάλοσκαμπο....Για μες το σπίτι είναι ότι πρέπει....
Καλορίζικη και η σκάλα....αν και θεωρώ τα 4+1 το ποιο βολικό σε ύψος εντούτοις άμα βολεύει εσένα εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει...

Δεν θα σας πω ότι ξυρίζει γιατί είναι καινούργια η λεπίδα του. αύριο θα πάω να πάρω και ανταλλακτικές λάμες.

και οτι θα σου ελεγα να παρεις και τις μαμα λεπιδες.
ωραια αγορα...

Επειδή χθες μου έσπασε το κοπίδι/φαλτσέτα ένα stanley που είχα, πήγα στο τοπικό χρωματοπωλείο της πόλης να βρω κάτι να κάνω τη δουλειά μου. Ανάμεσα στα 5-6 είδη που κρεμόταν στο σταντ το μάτι μου έπεσε σ' αυτό εδώ. κάπου την είχα ξανακούσει τη μάρκα αυτή, και όταν είδα στο πίσω μέρος να γράφει made in Japan, λέω εδώ είμαστε. κόστος 7

εδώ με τη λεπίδα σε πλήρη ανάπτυξη

Στιβαρή κατασκευή φαίνεται και εργονομική. ο χρόνος θα δείξει..

Καλή αγορά,
απο ανταλλακτικές λάμες δεν αλλάζω τις KDS:

Περασα και πηρα σημερα το πρωι απο τον Καυκα το πιστολι θερμου αερος της Βlack and Decker που το ειχε προσφορα πριν κατι μερες με μονο 39 ευρω και το ειχα παραγγειλει.
Στην πιατσα κανει 50+ ευρω.https://www.blackanddecker.gr/products/painting-and-decorating/decorating-tools/2000w-----8-/kx2200k

48041896291_fc029d6749_c.jpg

Παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα το πιστολακι και μπολικα τα χρησιμα παρελκομενα, τα περισσοτερα απο καθε αλλη μαρκα. Σε μια καλη πλαστικη βαλιτσα.
48041930838_f6a6e7b776_c.jpg

Η ιστορια εχει ως εξης.
Περιμενα να πεθανει το πιστολακι της Parkside το οποιο το εχω παρα πολλα χρονια, το πρωτο που ειχε βγαλει, και ακομα δουλευει χωρις προβλημα.
Ειχα αποφασισει οτι αν ερχοταν η ωρα, θα αγοραζα το πολυ καλο και ποιοτικο πιστολι της Dewalt. Οταν ειδα ομως την προσφορα του Καυκα, λυγισα :))

Το Black and Decker απο την μια πλευρα εχει αυτα που ηθελα, ρυθμιζομενη θερμοκρασια (65-650 βαθμους) και χρησιμα παρελκομενα.
Απο την αλλη ειναι σαν να αγοραζα παλι ενα parkside, αναφορικα με την ποιοτητα και αισθηση κατασκευης. Μεγαλη γκουμουτσα, λιγο μεγαλυτερη του parkside.

Συνοπτικα, στην τιμη των 40 ευρω ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα δεν χαιρεσαι τοσο να το δουλευεις οσο χαιρεσαι το Dewalt η το μικρο πιστολι της Proxxon.

Ευχαριστω!
Δεν μου ειχαν στειλει SMS που συνηθιζουν. Εmail μπορει να εστειλαν και να πηγε στα spam και να σβηστηκε τελικα.

Πηγα λοιπον απο εκει και δεν ευρισκαν την παραγγελια μου ουτε αυτοι. Τελικα με εξυπηρετησαν στην τιμη της προσφορας και αυτο εχει σημασια.

Περασα και πηρα σημερα το πρωι απο τον Καυκα το πιστολι θερμου αερος της Βlack and Decker που το ειχε προσφορα πριν κατι μερες με μονο 39 ευρω και το ειχα παραγγειλει.
Στην πιατσα κανει 50+ ευρω.https://www.blackanddecker.gr/products/painting-and-decorating/decorating-tools/2000w-----8-/kx2200k

48041896291_fc029d6749_c.jpg

Παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα το πιστολακι και μπολικα τα χρησιμα παρελκομενα, τα περισσοτερα απο καθε αλλη μαρκα. Σε μια καλη πλαστικη βαλιτσα.
48041930838_f6a6e7b776_c.jpg

Η ιστορια εχει ως εξης.
Περιμενα να πεθανει το πιστολακι της Parkside το οποιο το εχω παρα πολλα χρονια, το πρωτο που ειχε βγαλει, και ακομα δουλευει χωρις προβλημα.
Ειχα αποφασισει οτι αν ερχοταν η ωρα, θα αγοραζα το πολυ καλο και ποιοτικο πιστολι της Dewalt. Οταν ειδα ομως την προσφορα του Καυκα, λυγισα :))

Το Black and Decker απο την μια πλευρα εχει αυτα που ηθελα, ρυθμιζομενη θερμοκρασια (65-650 βαθμους) και χρησιμα παρελκομενα.
Απο την αλλη ειναι σαν να αγοραζα παλι ενα parkside, αναφορικα με την ποιοτητα και αισθηση κατασκευης. Μεγαλη γκουμουτσα, λιγο μεγαλυτερη του parkside.

Συνοπτικα, στην τιμη των 40 ευρω ειναι πολυ καλη περιπτωση αλλα δεν χαιρεσαι τοσο να το δουλευεις οσο χαιρεσαι το Dewalt η το μικρο πιστολι της Proxxon.

Ωραίο εργαλείο και ατού μεγάλο η ρυθμιζόμενη θερμοκρασία.

Εχω και έγω ενα Parkside, κόκκινο, από τον καιρό του Νώε.
Δεν βλέπω να χαλάει :(

Έχω 2 θερμοπιστολα..Ένα της Einhell και ένα τελευταία της Krassuman...
Του έχω πιει το αίμα...τι ξήλωματα χρώματος.τι βερνικιου,τι ριπολινης τι στεγνωματος από εδώ και από εκεί δεν καταλαβαίνουν τίποτα...
Δεν χαλάνε με τίποτα...

Μιχάλη εαν ειναι ρυθμιζόμενο από 65-650 τότε αξίζει τα λεφτά του...
Πάντως σε όσες εργασίες έχω κάνει και είναι πολλές οι 2 σκάλες είναι υπεραρκετάες και με την εμπειρία έρχεται και η απόσταση δουλεματος που είναι πιο συμαντικη από την θερμοκρασία....

Κώστα ευχαριστώ. 19 mm είναι.

Αντώνη εδώ στο χωριό που είμαι τώρα δεν έχω επιλογές. δεν πειράζει όμως θα βολευτώ .. ευχαριστώ.

Κώστα λες να μην το σκέφτηκα για μαμά λάμες ; αλλά δεν. νομίζω κάπου πρέπει να έχω κάποιες από το προηγούμενο stanley που μου έσπασε. άντε να τις βρω τώρα...

Μιχάλη είδες που σου τα έλεγα ; τέλος καλό όλα καλά πάντως. να το χαίρεσαι !!

Παραλαβη της κορδελας Dewalt απο Αμαζον Αμερικης μεσα σε μολις 2.5 ημερες. Παρηγγειλα Kυριακη βραδυ και παρελαβα σημερα Τεταρτη μεσημερι!!!

48048935156_d0e2e415ed_c.jpg

Για την ιστορια, η κορδελα στοιχισε με τα μεταφορικα απο Αμερικη περιπου 19 δολλαρια δηλαδη περιπου 17 ευρω. Η τιμη αυτη απλα δεν υπαρχει..Στην ευρωπη κοστιζει πανω απο 40 ευρω.
Η κορδελα ειναι παρα πολυ καλη και ποιοτικη. Για να καταλαβει κανεις, την παλια την ειχα περιπου 2 χρονια επανω στην κορδελα με συνεχη χρηση!! Την εβγαλα και θα την τροχισω.