Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλως την δεχτηκες.
Αντε και στα δικα μου αυριο.
Πραγματι μονο σε warehouse deals αυτη η τιμη.

Ευχαριστω Κυριακο! Αυτες οι κορδελες τροχιζονται και μπορουμε να τις εχουμε αρκετα χρονια με την ερασιτεχνικη χρηση που τους κανουμε.
Ειναι σχετικα κοντα μου, στον Γερακα, ενα τροχειο με καλα και μοντερνα μηχανηματα για τροχισμα -και φτηνο μαλιστα. Ακομα δεν εχω παει απο κοντα να δω τι γινεται.

Εν τω μεταξυ ηρθαν και οι κολλες, βασικα ο σκληρυντης σε σπρευ που ηθελα, οι κολλες ειναι κοινες σαν τις υπολοιπες του εμποριου.

48049161793_c726c6c153_b.jpg

Το σπρευ αυτο που μου το ειχε συστησει ο Μπαμπης ειναι πολυ χρησιμο οταν θελεις αμεσο στεγνωμα της κυανοακρυλικης 'super glue' κολλας στιγμης.

Eδω το λινκ με την φτηνοτερη πανευρωπαικα τιμη! https://www.itools.gr/kolles-siliko...noakryliki-akfix-25ml-100ml-sprev-detail.html
Εδω το λινκ απο εκει που το αγορασα, ενα πολυ επαγγελματικο μαγαζι που εχει και paypal https://www.paints-tools.gr/kolla-stiymes-spree-705.html

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη και καλές κατασκευές Μιχάλη.
Από Αμέρικα δεν περνάνε τελωνείο ;

Ευχαριστω Γιωργο. Eιναι κατω απο 22 ευρω.
Εν τω μεταξυ το αμαζον αμερικης σου βαζει μεσα στην τιμη των μεταφορικων και την πιθανη φορολογια, τα τελωνειακα εξοδα δηλαδη, αν χρειαζεται. Οποτε εισαι οκ.

Δεν σε προλαβαίνουμε. καλορίζικες και οι κόλες οι οποίες πρέπει να κολλάνε πάρα πολύ ισχυρά (απ ότι διαβάζω)
πως και διάλεξες αυτές ;τις έχεις ξαναχρησιμοποιήσει Μιχάλη ;

Οι κολλες αυτες ειναι παρομοιες με τις καλες του εμποριου (UHU, loctite,bison etc), τις εχω χρησιμοποιησει, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.

Το ιδιαιτερο ειναι ο επιταχυντης σε σπρευ που βλεπεις στην φωτογραφια. Αυτο ειναι ενα πολυ χρησιμο προιον το οποιο στεγνωνει αμεσα την κολλα στιγμης.
Μου το συστησε ο Μπαμπης και μου εδωσε (δωρεαν:) το πρωτο σετακι πριν κατι μηνες για να το δοκιμασω!

Ουσιαστικα αγοραζω το σετ μονο για τον επιταχυντη/σκληρυντη σε σπρευ και οχι για την κολλα. Μονο του το σπρευ δεν νομιζω να υπαρχει.

Ενταξει δε θα πω τπτ παραπανω τους βγαζω το καπελο.
Ηρθε και η δικια μου πριονοκορδελα.
Κατω απο 48 ωρες παραδοση απο την αλλη ακρη του ολανητη.
20.5 δολλάρια η αξια της.
20190612-182247.jpg

Screenshot-20190612-183000-Messages.jpg

Καλοριζικη Κυριακο!

Εσυ βρε επρεπε να παρεις την πιο πλατια των 20μμ για την πριονοκορδελα σου, οχι την πιο στενη των 4μμ που πηρες :))

Δευτεριατικες παραλαβες.. Αν και σαν ΠΑΟΚτσηδες δε βαζουμε ουτε μουστάρδα στο λουκανικο ενεδωσα στο κιτρινακι! Απο πρακτικερ στα 80 ευρω με χρηση κωδικου Vodafone thank you. Κατα το άνοιγμα ελειπε το σακκουλακι της σκονης αλλα με ενα τηλέφωνο στο κατάστημα ηταν πολύ εξυπηρετικοι και μου εδωσαν ενα απο τα δειγματα που εχουν. Ολα καλα!
Παραλαβη ειναι και οι κορμοι πευκου που καθεται πανω το τριβειακι, ειναι απο τα αρρωστα δεντρα που κοβουν στο Σειχ Σου. Οι δυο μεγαλυτεροι ειναι περιπου στα 80 εκατοστα μηκος και 15-17 εκατοστα διαμετρο
6cdf9027366b091af610c2cf98f0d01f.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για αρχη θα τα βγαλω φιλετα στα 2-2,5 εκατοστα παχος και μετα δεν ξερω.. λογικα για καποια μικροκατασκευη θα αξιοποιηθουν

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προ ημερων παρελαβα απο τον (Μιχαλη) Χιωτη το σετακι με τα Fixtainer ούπα της Fischer!!
Ευχαριστω πολυ!! Φανηκαν ηδη πολυ πολυ χρησιμα!

Καλοριζικα παιδια.
Psilos85, ετσι σας αλλοτριωνουμε σιγα-σιγα εμεις οι ΑΕΚτζηδες 😁😛
Tsakalos, σε προσφατα στηριγματα με διαφορα ουπα, διαπιστωσα την ανωτεροτητα των fischer απο πρωτο χερι. Μεγαλη διαφορα, ακλονητα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δευτεριατικες παραλαβες.. Αν και σαν ΠΑΟΚτσηδες δε βαζουμε ουτε μουστάρδα στο λουκανικο ενεδωσα στο κιτρινακι! Απο πρακτικερ στα 80 ευρω με χρηση κωδικου Vodafone thank you. Κατα το άνοιγμα ελειπε το σακκουλακι της σκονης αλλα με ενα τηλέφωνο στο κατάστημα ηταν πολύ εξυπηρετικοι και μου εδωσαν ενα απο τα δειγματα που εχουν. Ολα καλα!
Παραλαβη ειναι και οι κορμοι πευκου που καθεται πανω το τριβειακι, ειναι απο τα αρρωστα δεντρα που κοβουν στο Σειχ Σου. Οι δυο μεγαλυτεροι ειναι περιπου στα 80 εκατοστα μηκος και 15-17 εκατοστα διαμετρο

Καλορίζικο το τριβείο. πάει ασορτί με το πουκάμισό σου !! -bye-