Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο Μιχάλη το ψυγείο.

Το ψυγειο πάντα χρειάζεται για κάποιο νερακι η τίποτε άλλο...

Ευχαριστω συναδελφοι, τωρα θα πινουμε και κρυο νερακι μαζι με τον Ελληνικο! Ασε τα αναψυκτικα, τους Χιωτικους χυμους και μαστιχα υποβρυχιο για τους εκλεκτους καλεσμενους :))

Ωραια ιδεα να μπει σε dexion και να σηκωθει λιγο, αλλα ακομα ειμαι ευελικτος σα χελι :flipout:

Καλές παρελαβες παιδιά !!! Το ψυγειάκι όμως κλέβει τα φώτα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με γειες :)
Να βαζεις και τις κολλες στιγμης μεσα, ωστε να δικαιολογειται ως εργαστηριακος εξοπλισμος :D

Eυχαριστω μαστόρια!
Ηδη ηπια το πρωτο κρυο νερακι πριν λιγο....λαχταριστο ηταν, στην υγειά σας! :))

Πρεπει να βρω τι διατηρειται καλυτερα σε ψυγειο απο αναλωσιμα, καλη ιδεα Αγγελε, υπαρχει μπολικος χωρος στο καλαθι των φρουτων και λαχανικων!!

Αυτή η παραλαβή ήρθε σε χρόνο ρεκόρ, λιγότερο από 15 μέρες απ´την ημέρα της παραγγελίας. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.
Να δω τώρα τι θα χρησιμοποιήσω σαν μολύβι... Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο.
http://store.eleksmaker.com/index.php?route=product/product&product_id=114

Attachments

• IMG_1806.jpg
    IMG_1806.jpg
    291.5 KB · Views: 160
Παρα πολυ ενδιαφερον προσαρτηματακι για το laser engraver που εχεις!!

Εχω να σου δωσω αν θες rollerball, needle point 0.5mm μυτης. Εχω αρκετα στο μπλε χρωμα.

Σ' ευχαριστ'ω πολύ Μιχάλη. :a0210:
Προς το παρόν πρέπει να βρώ λύση γιατί δεν μου δουλεύει το μοτεράκι που ανεβοκατεβάζει το μολύβι. Δεν ξέρω αν είναι χαλασμένο ή άν κάνω κάτι λάθος εγώ, κι απο πληροφορίες και support για το συγκεκριμένο δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε καν πως γίνεται η σύνδεση ή τυχόν αλλαγές/ρυθμίσεις αν χρειάζονται στο πρόγραμμα.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα-καλοκατάψυκτα όλα-όλων κ.κ συνάδελφοι.

Σημερινή αγορά ένα προσάρτημα εργαλείου (χορτοκοπτικό γιά τίς άκρες τού γκαζόν σέ παρτέρια-διαδρόμους) Stihl Kombi FCB-KM

sc110.jpg

sc210.jpg

sc310.jpg

sc410.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σ' ευχαριστ'ω πολύ Μιχάλη. :a0210:
Προς το παρόν πρέπει να βρώ λύση γιατί δεν μου δουλεύει το μοτεράκι που ανεβοκατεβάζει το μολύβι. Δεν ξέρω αν είναι χαλασμένο ή άν κάνω κάτι λάθος εγώ, κι απο πληροφορίες και support για το συγκεκριμένο δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε καν πως γίνεται η σύνδεση ή τυχόν αλλαγές/ρυθμίσεις αν χρειάζονται στο πρόγραμμα.
Ο σερβομηχανισμός είναι για το ανέβα κατέβα του μολυβιού;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινη παραλαβη απο αμερικανικο αμαζον, το εξαιρετικό kreg r3 pocket hole jig στα 29 δολλάρια απο 40κατι που το εχει συνηθως και μια λαμα για τη σπαθοσεγα για χλωρα ξυλα στα 4,82 δολλαρια. Συνολικο κοστος μαζι με μεταφορικα βγηκαν περιπου στα 45 ευρω
b453bb138c2e2003e1a562b0bd74ba84.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περάσανε από τελωνείο ελεύθερα;

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Περάσανε από τελωνείο ελεύθερα;

Στο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα ειναι και τα τελη εκτελωνισμου, οποτε μετα δεν εχεις να πληρωσεις κατι

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτο Δημητρη!

Πρεπει να επενδυσεις μου φαινεται σε μεγαλυτερο αυτοκινητο τωρα, για να μπορεις να μεταφερες τα δεκαδες εξειδικευμενα εργαλεια που εχεις αγορασει :)

Αυτή η παραλαβή ήρθε σε χρόνο ρεκόρ, λιγότερο από 15 μέρες απ´την ημέρα της παραγγελίας. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.
Να δω τώρα τι θα χρησιμοποιήσω σαν μολύβι... Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο.
http://store.eleksmaker.com/index.php?route=product/product&product_id=114

Babis K ανυπομονώ να δω το project. Το lazerάκι τι είναι? 20χ25?
Εγω παρέλαβα εχθές κάτι παρόμοιο απο Κίνα Αγγλίας.. καμία σχέση.

Ξέρω τι θα φτιάξεις. Τα βιντεάκια που αφορούν cnc οποιασδήποτε μορφής και κατασκευής, τα έχω μελετήσει όλα..:operator:
Το δικό σου θέλω να δώ..