Ο σερβομηχανισμός είναι για το ανέβα κατέβα του μολυβιού;Σ' ευχαριστ'ω πολύ Μιχάλη. :a0210:
Προς το παρόν πρέπει να βρώ λύση γιατί δεν μου δουλεύει το μοτεράκι που ανεβοκατεβάζει το μολύβι. Δεν ξέρω αν είναι χαλασμένο ή άν κάνω κάτι λάθος εγώ, κι απο πληροφορίες και support για το συγκεκριμένο δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε καν πως γίνεται η σύνδεση ή τυχόν αλλαγές/ρυθμίσεις αν χρειάζονται στο πρόγραμμα.
Σημερινη παραλαβη απο αμερικανικο αμαζον, το εξαιρετικό kreg r3 pocket hole jig στα 29 δολλάρια απο 40κατι που το εχει συνηθως και μια λαμα για τη σπαθοσεγα για χλωρα ξυλα στα 4,82 δολλαρια. Συνολικο κοστος μαζι με μεταφορικα βγηκαν περιπου στα 45 ευρω![]()
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο αμαζον μαζι με τα μεταφορικα ειναι και τα τελη εκτελωνισμου, οποτε μετα δεν εχεις να πληρωσεις κατιΠεράσανε από τελωνείο ελεύθερα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο σερβομηχανισμός είναι για το ανέβα κατέβα του μολυβιού;
Αυτή η παραλαβή ήρθε σε χρόνο ρεκόρ, λιγότερο από 15 μέρες απ´την ημέρα της παραγγελίας. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.
Να δω τώρα τι θα χρησιμοποιήσω σαν μολύβι... Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο.
http://store.eleksmaker.com/index.php?route=product/product&product_id=114
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.