Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ετσι :flipout:

Μπαμπη μια χαρα, αλλά καλυτερα να αγοραζες τα σκουροχρωμα γυαλοχαρτα, ειναι πιο αντοχης για τη δουλεια που τα θες.
Εψαξες για μεγαλυτερα, πανω απο 12 cm και δεν υπαρχουν?

Όχι Θανάση, για γυαλόχαρτα δεν έψαξα καθόλου, πηλρα ότι βρήκα μπροστά μου γιατί δεν τα χρειάζομαι άμμεσα.
Όταν χρειαστώ θα ψάξω να δω τι υπάρχει.

Εμενα μου πηρες ρε παλιοχαρακτηρα???

Εγώ πάντα σε φροντίζω... Δεν είμαι σαν εσένα. :furious3:

Mαρκαρεις τα εργαλεια σου ωστε οταν τα δανειζεις να θυμουνται να στα γυρισουν :)

Εγώ γράφω επάνω το όνομά μου με μαρκαδόρο διαρκείας.
Αλλά το χάραγμα που λες είναι καλύτερο. Θα το εφαρμόσω από δω και πέρα.

Επίσης προτείνω σε όσους έχουν καλό ποδήλατο να χαράζουν όλα τα εξαρτήματα.
Οπότε όταν θα σας το κλέψουν να μπορείτε να αποδείξετε ότι είναι δικό σας ακόμη και το βρείτε σε εξαρτήματα στο μοναστηράκι. :operator:
Το ίδιο ισχύει για οτιδήποτε μπορεί να χαθεί ή να κλαπεί.

Αγαπητε πατριωτη!

Δυο ενθαρρυντικα λογια για το σχολιο σου.

Αυτη η 'ψυχωση' (tool addiction) -απο την οποια πασχω και εγω οπως και πολλοι αλλοι ανα την υφηλιο- ΔΕΝ ειναι ιασιμη. Αρα δεν μπορεις να κανεις κατι γιαυτο. Αρα δεν πρεπει να αισθανεσαι ασχημα.
Αυτη η κατασταση ειναι συνηθως κληρονομικη. Μπορει να πηγαινει επτα γενιες πισω. Αρα και παλι δεν πρεπει να εχουμε ενοχες.
Το γεγονος οτι το κοστος των εργαλειων που εχουμε ειναι απειρως πολλαπλασιο απο το οικονομικο οφελος των κατασκευων, επισκευων η των μαστορεματων που εχουμε κανει, ΔΕΝ πρεπει να μας πτοει.
Οπως επισης δεν πρεπει να μας πτοει το γεγονος οτι μπορει να εχουμε εργαλεια ακομα στις αρχικες τους συσκευασιες, αθικτα και απειραχτα. Η ακομα το να εχουμε πολλα παρομοια εργαλεια για την ιδια δουλεια.
Να τονισω ακομα οτι δεν πρεπει να μας προβληματιζει το γεγονος οτι επιμενουμε σε συγκεκριμενες μαρκες παρ'ολο που ενα πολυ φτηνοτερο εργαλειο θα εκανε την δουλεια.

Πως να περιγραψει καποιος την χαρα της αγορας η της παραγγελιας ενος εργαλειου, την δημιουργικη αγωνια της αναμονης, την λυτρωση της παραλαβης και εν τελει την ολοκληρωση, την πεμπτουσια ολων, το ανοιγμα της συσκευασιας!

Φιλε Κυριακο, δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει, αλλα με δυο λεξεις ειμαστε τυχεροι και ευλογημενοι :))))))))

logo_nw_website.jpg

Και μετά φωνάζετε στις γυναίκες που αγοράζουν ρούχα, παπούτσια, τσάντες, ...

(Σχολιάζω παλιά πόστ γιατί διαβάζω το νήμα από την αρχή)

Για αγορές το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι έρευνα αγοράς και ο πιο φτηνός κερδίζει.

Ψάχνεις στο Amazon.com/de/co.uk, ebay.com/de, στα καταστήματα στην Ελλάδα κλπ και αναλόγως την τελική τιμή αποφασίζεις.

Εγώ για παράδειγμα τα μπλέ της Bosch τα αγοράζω συνήθως από Amazon.de αλλά έχει τύχη να βρώ καλύτερη τιμή και εδώ.

Παράδειγμα το Bosch GSR 18 V-LI solo στο Amazon.de έχει 94 ευρώ και 16 ευρώ μεταφορικά.

gsr-18-v-li-33389.jpg

Στην Ελλάδα με 93 ευρώ παίρνεις το BOSCH - GSR 10.8-2-LI solo

gsr-10-8-2-li-23272.jpg

Και τι γίνεται με την εγγύηση αυτών που έχεις αγοράσει από εξωτερικό;

Last edited by a moderator:
Για μηχανήματα εντός ευρωπαϊκής ένωσης υσχιει 2 χρόνια εγγύηση...

https://www.google.com/amp/s/europa...s/shopping/guarantees-returns/indexamp_el.htm

Μήπως όμως πρέπει να το στείλεις από εκεί που τα αγόρασες, δηλαδή στην Γερμανία αν το έχεις πάρει από το Amazon.de;
Οπότε τα μεταφορικά θα στοιχίσουν περισσότερα από την επισκευή.

Η αντιπροσωπία της Bosch στην Ελλάδα, καλύπτει την εγγύηση σε εργαλεία αγορασμένα από Γερμανία;

Μια χαρα σε καλυπτει.
Και η Bosch k η Dewalt σε οτι εχεις αγορασει απο οπουδηποτε στον κοσμο.
Ομως καποιες εταιρείες δυστυχως οπως η ΜΑΚΙΤΑ δεν σε καλύπτουν.
Θελει και αυτο ερευνα πριν την αγορα.

Μήπως όμως πρέπει να το στείλεις από εκεί που τα αγόρασες, δηλαδή στην Γερμανία αν το έχεις πάρει από το Amazon.de;
Οπότε τα μεταφορικά θα στοιχίσουν περισσότερα από την επισκευή.

Η αντιπροσωπία της Bosch στην Ελλάδα, καλύπτει την εγγύηση σε εργαλεία αγορασμένα από Γερμανία;

Η ευρωπαικη νομοθεσία είναι ξεκάθαρη.. Διάβασε προσεκτικά τι λέει.
Εταιριες τέτοιου βεληνεκούς έχουν σοβαρά δυκτια παροχών ποια και είναι σε πολύ καλό επίπεδα...

Μια εξ αυτών ειναι ο κωδικός καταχώρισης προιοντος όπου φενεται το εργαλείο αυτόματα....Ετσι πιστοποιείται η εγγύηση παντού..

Η Μakita Κυριάκο δεν επίκειται σε ευρωπαϊκή η σε αμερικανική νομοθεσία όπου επιβάλουν κάλυψη προϊόντος τουλάχιστον στις αγορές τους...

Παραλαβη Παρασκευης απο Amazon https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07SB5FR1Z/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Ανεμιστηρακι λαιμου σε καλοκαιρινο φοντο :)
48453036611_8374aec633_c.jpg

Aυτο το γκατζετακι το αγορασα κυριως επειδη ηταν αστειο.
Ομως το πηρα μαζι μου χτες που εφυγα εκτακτως για Χιο οπου αναγκαστικά πηρα το καραβι λογω τελευταιας στιγμης.

Και ευτυχως που το πηρα μαζι μου γιατι ηταν το πιο ζεστο ταξιδι με καραβι που ειχα κανει ποτε. Δεν υπηρχε καμπινα οποτε εκατσα καταστρωμα μεσα στη λαβρα και την απνοια.
Το ανεμιστηρακι πραγματικα ηταν σωτηρια. Δουλεψε ασταματητα 6 ωρες οπου και ψοφησε ενδοξα, δυστυχως μολις μια ωρα πριν φτασουμε.

Εχει 3 ταχυτητες, οπου η χαμηλη ειναι μια χαρα. Αθορυβο και ελαφρυ. Εχει και λεντακια για το βραδυ, για να λαμπιριζεις στο σκοταδι :))
Φορτιζει οπως τα κινητα και εχει μπαταρια 18650 λιθιου των 2000μαω που μαλλον θα την αλλαξω με μεγαλυτερη ωστε να διαρκει τουλαχιστον ενα 8ωρο σερι.

48453031536_2444c7753e_c.jpg

Τα πλοκαμια του ειναι ευκαμπτα και μπορει το ενα να σε φυσαει στο προγουλι και το αλλο στο προσωπο. Ειτε οπως αλλιως θελεις.
Μπορεις να το εχεις και στο τραπεζακι και να φυσαει σε δυο ατομα ταυτοχρονα. Ωραιο, αστειο και χρησιμο γκατζετακι που ειναι και οφθαλμομαγνητης, τραβαει βλεμματα :))

Τι λες τώρα...!!!
Αυτό και αν είναι χρήσιμο....!!!
Νομίζω ότι κάθενας μας ανάλογα τις ανάγκες του όλο κάπου θα το χρησιμοποιούσε...Πολύ έξυπνο...!!!
Με γειες...!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ειναι πραγματι αποτελεσματικο Κωστη, για να πω την αληθεια δεν το περιμενα, το αγορασα ετσι για την πλακα αλλα κανει δουλεια!

Γιωργο, ποια ψυξη? Το αερακι που εκπεμπει ειναι απαλο, ευπροσδεκτο και διακριτικο στη χαμηλη σκαλα :)

χα χα χα το ξέρω βρε.
μάλλον θα ήθελα κι εγώ ένα τέτοιο για κάποιες στιγμές χαλάρωσης όταν δεν είναι εφικτό να έχω σε λειτουργία το κλιματιστικό ή τον θορυβώδη ανεμιστήρα όταν κοιμούνται οι άλλοι στο σπίτι.

Γκουγκλ ρουφιανε.

Αφησα ανοιχτο laptop, εψαξε η γυναικα history και με εκανε τσακωτο να παιρνω ματι μια αμερικανα

Γενεθλεια ειχα, μου την εκανε δωρο
https://photos.app.goo.gl/pXyHq4Hk8vZq6W2s6

Παντα ηθελα ενα κιτρινο

Να το ξανά αφήσεις ανοιχτό στην γιορτή σου, που ξέρεις.

Θα το 1000ευχαριστηθείς το συγκεκριμένο τριβειάκι.

Δεν ξερω τι βλεπετε, εγω παντως δεν βλεπω τιποτα. Συγνωμη για τις αποτυχημενες προσπάθειες. Δεν τα καταφέρνω με το κινητό.

Καλό απόγευμα