Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εργαλειο απο τα λιγα!
Καλοδουλευτο και ΜΠΡΑΒΟ στις γυναικες που μας καταλαβαινουν!!!!!!!!

Και τα γυαλοχαρτα της bosch ειναι εξαιρετικα!

εγώ τώρα τι να πω.
σελίδες ανοιχτές με εργαλεία, φωτογραφίες με κίτρινα κόκκινα μπλε, κρέμες προσώπου νυχτός αγοράζει...:smash:

Ασε, υπαρχουν και χειροτερα: Κι εγω παιρνω ματι μια Αμερικανα, την Εμιλυ Ρατακοφκι, και αντι να φιλοτιμηθει να παει να μου την αγορασει στα γενεθλια μου, φωναζει και κατι λεει, θα με χωρισει ξερωγω. Μυστηριες που ειναι καμια φορα ... :D :P

Όταν ο μάστορας έχει κέφια. Παραλαβή - Παράδοση κατ´ οίκον. Ξυρίζουν πλέον !

Σε ευχαριστώ κ. Babis, με την παρέα σου...................

Καλορίζικα Κώστα και καλές καλλιτεχνίες !!

Μόλις που πρόλαβα. 08:10 πήγα και γινόταν της π#@$%..

IMG-9438.jpg

φαίνεται στιβαρή κατασκευή. ο χρόνος και το ζόρισμα θα δείξει αν αξίζει τα 23 ...

Σε ευχαριστώ κ. Babis, με την παρέα σου...................

Η χαρά μου είναι να βλεπω τις κατασκευές σου.... -bye-

Γύρισα κι εγώ για μια μέρα Αθήνα κι αφού τσάκισα το Lidl Αγίας Παρασκευής (αυτά τις φωτογραφίας συν ραφιέρες) στο σπίτι με περίμενε και το κουτάκι του Axminster. Ένα Bowl sanding kit με διαφόρων ειδών γυαλόχαρτα κι ένα Tool rest μαζί με το tool post του.
Το Bowl Sanding Kit φαίνεται εξαιρετικηλς ποιότητας. Ο χρόνος και η χρήση θα δείξει.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    303.6 KB · Views: 200
  • image.jpg
    image.jpg
    254.4 KB · Views: 200
Αυτο θα πει παραλαβη, πολλαπλη, λαχταριστη και πλουσιοπαροχη :)

Aυτο το sanding kit εχει το μαλακο πελμα οπου επανω εφαρμοζει το γυαλοχαρτο velcro των 50μμ διαμετρου?

Καλοριζικα!!

Αυτο θα πει παραλαβη, πολλαπλη, λαχταριστη και πλουσιοπαροχη :)

Aυτο το sanding kit εχει το μαλακο πελμα οπου επανω εφαρμοζει το γυαλοχαρτο velcro των 50μμ διαμετρου?

Καλοριζικα!!

Και 50 mm και 70 mm Μιχάλη.
Γυαλόχαρτα πήρα μόνο των 75 mm αφού έχω πολλά 50-άρια απ´ τον αλειφαδόρο της Proxxon.
Αν προσέξεις, απ´ αυτά που πηπρα, τα περισσότερα είναι αυτά που τα φυσάς και καθαρίζουν.

& ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.......
To be continue......
..........

Keep Walking :2thumb22sup:

Last edited:
Thank you my friend
Δεν την προσάρμοσα βέβαια ακόμα. προς το παρόν δουλεύω την παλιά που έχω την οποία περιμένω από μέρα σε μέρα να μου δώσει τις σιαγόνες της στο χέρι. και κοίτα να δεις που δεν θα ξεψυχήσει τώρα που έχω καβάντζα.

Thank you my friend
Δεν την προσάρμοσα βέβαια ακόμα. προς το παρόν δουλεύω την παλιά που έχω την οποία περιμένω από μέρα σε μέρα να μου δώσει τις σιαγόνες της στο χέρι. και κοίτα να δεις που δεν θα ξεψυχήσει τώρα που έχω καβάντζα.

Den se φοβάμαι εσένα. Θα τα φας τα σίδερα !

Den se φοβάμαι εσένα. Θα τα φας τα σίδερα !

μπαααα, συνήθως τα μασάω και μετά τα φτύνω μη μου πέσουν βαριά στο στομάχι χα χα χα

Κωστή όσες φορές με έχει αφήσει ένα εργαλείο ή κάποιο αναλώσιμο, με αφήνει στην κορύφωση της εργασίας.και ή δεν έχω δεύτερο να τελειώσω τη δουλειά μου, ή είναι κλειστά τα κατ/ματα. δεν υπάρχει ποιο σπαστικό πράγμα.

μπαααα, συνήθως τα μασάω και μετά τα φτύνω μη μου πέσουν βαριά στο στομάχι χα χα χα

Κωστή όσες φορές με έχει αφήσει ένα εργαλείο ή κάποιο αναλώσιμο, με αφήνει στην κορύφωση της εργασίας.και ή δεν έχω δεύτερο να τελειώσω τη δουλειά μου, ή είναι κλειστά τα κατ/ματα. δεν υπάρχει ποιο σπαστικό πράγμα.

Ρε αυτά τα εργαλεία ας σε αφήνουν στην ................κορύφωση, δεν τρέχει τίποτα !!! :flipout:

καλησπέρα παιδιά καλορίζικα σε όλους σας παρακολουθώ αλλα εχω καιρο να γράψω εχω κάποιες παραλαβές ειδικά σε knipex που θα σας τα στείλω εν καιρό σημερα εχω παραλάβει απο toolstore σουγιαδακι knipex Ηλεκτρολόγου και οχι μονο και για πολλες αλλες χρήσεις κατασκευασμένο σε Γερμανία και ψαλίδι knipex και τα 2 μαζι 30 ευρω
f4f61ca2a0e528ea411d77665faae025.jpg
5b190242d10943dc0d07f3619d5148f2.jpg
493fa3edcebd963901a5fc0e4338e22c.jpg
84620d1157ec8430a70ab6372f7e7d3a.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk