Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθες απόγευμα πήγα για μια δουλειά και έκανα μια μικρή παράκαμψη από τα Lidl μήπως λέει είχε ξεχαστεί τίποτα στο ράφι.
Η έκπληξή μου ήταν τεράστια μιας και τα εργαλεία κυκλοφόρησαν από τη Δευτέρα και υπήρχε ακόμα πληθώρα.

IMG-9470-1.jpg

Τα κατσαβίδια είναι αντιολισθητικά όπως και τα πενσοειδή.
Τα θέλω για το χωριό να υπάρχουν. δεν έχω πολλές απαιτήσεις, πάντως φαίνονται αξιοπρεπή. στο ζόρισμα θα φανούν..
5 τα κατσαβίδια και από 2 οι πένσες

Καλοδούλευτα νά είναι Γιώργο.

Αγόρασα μιά δεύτερη αλυσίδα Stihl γιά τό νεοαποκτηθέν επαναφορτιζόμενο αλυσοπρίονο.

st411.jpg

Καλορίζικα παιδες....
Πάντα χρειάζεται 2 και 3 ίδιο εργαλείο χειρος...Γιώργο πολύ καλά φενονται..

Χθες απόγευμα πήγα για μια δουλειά και έκανα μια μικρή παράκαμψη από τα Lidl μήπως λέει είχε ξεχαστεί τίποτα στο ράφι.
Η έκπληξή μου ήταν τεράστια μιας και τα εργαλεία κυκλοφόρησαν από τη Δευτέρα και υπήρχε ακόμα πληθώρα.

IMG-9470-1.jpg

Τα κατσαβίδια είναι αντιολισθητικά όπως και τα πενσοειδή.
Τα θέλω για το χωριό να υπάρχουν. δεν έχω πολλές απαιτήσεις, πάντως φαίνονται αξιοπρεπή. στο ζόρισμα θα φανούν..
5 τα κατσαβίδια και από 2 οι πένσες

Με το καλό μάστρο Γιώργο.

Kαλοδουλευτα Γιωργο, μια χαρα εργαλειακια για το χωριο και οχι μονο. Kαι γω αποκλειστικα στο χωριο εχω σχεδον αποκλειστικα Lidl εργαλεια ρευματος και χειρος.

Δημητρη το ηξερα οτι θα ακολουθουσε και ανταλλακτικη αλυσιδα, ημουν 100% σιγουρος :)))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ για τις ευχές σας Κώστα - Μιχάλη.
Όπως έγραψα πιο πριν, μετάνιωσα που δεν αγόρασα και δεύτερο σετ. next time..

Kαλοδουλευτα Γιωργο, μια χαρα εργαλειακια για το χωριο και οχι μονο. Kαι γω αποκλειστικα στο χωριο εχω σχεδον αποκλειστικα Lidl εργαλεια ρευματος και χειρος.

Δημητρη το ηξερα οτι θα ακολουθουσε και ανταλλακτικη αλυσιδα, ημουν 100% σιγουρος :)))

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. σιγά μην έμενε με μία αλυσίδα !!! χα χα χα

Καλορίζικα σε ολους!πηγα στο λιντλ περιστέρι στον κηφισο και ειχε πολλή πράγμα!!ειχε και τα φιδοτρυπανα.πηρα μονο τα τρυπάνια και μετα θα ανεβασω την χθεσινη βαρβατη παραλαβή γιατι δεν εχω φώτο!
ef1a951e3bf690b6e82f13b582f26674.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικα Βαγγελη.

Θυμαμαι πριν απο χρονια ειχα αγορασει τα Forstner του Lidl σε πλαστικη κασετινα. Τωρα τα βλεπω χυμα!?

Ναι,αν και ολα τα τρυπάνια τα βγαζω απο τις κασετινες ,τα πεταω χυμα και τα ψαχνω κλασσικά!!

Ευχαριστώ!!βαρβάτη για την τσεπη μου πάντα!
04c34d54e39d45352298db153507fe8b.jpg
77a2d38e690e66b6685286213cdc100a.jpg

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πολυ χρησιμα και τα δυο εργαλεια, και η βαση ρουτερ και η πλανη! Καλοριζικα!

Τι ωφελιμο πλατος κοπης εχει η πλανη?

Μιχαλη πλατος ειναι 20cm,η επιλογή εγινε με κριτήριο Οικονομίκο και μεγέθους.Βασίλη σαν κΑτασκευή ειναι αξιοπρεπέστατη.θεωρώ οτι ειναι ακριβο και παλι απλα μπορούσα Οικονομίκα να το αγοράσω.θα γινει τεστ την αλλη βδομάδα και θα ποστάρω γιατι θα ενδιαφέρει και άλλους.