Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σιγά μη πάρω wolfcraft επειδή αυτό προστάζει η μόδα !!!

Για κορόιδα ψάχνεις μπαρμπα μάστορα !!! :BDGBGDB55:

Έβαλα Wolfcraft και οξυά για να σε βοηθήσω, για να μην είναι μεγάλο το γκάπ κι αποδυναμώσω την πρότασή σου.. :silly:
Αν θές πάμε και σε No name, δηλαδή 500 καβίλιες στα 3,40 ...

:beee:

Πες ότι θες, πάω να πάρω τον Βλάχο να τη κάνουμε για χωριό !!!!

Εσύ τραγούδα !! :flipout:

tona_set.jpg

Δυστυχώς δεν ξέρω πως ανεβάζουν φωτογραφία..... το πήρα το σετ έτσι για λέω πως κάτι πήρα και αυτήν την εβδομάδα....!!! Ποιοτικά (...οκ έχω στην κατοχή μου και με καλύτερο φινίρισμα) είναι, και από τιμή (πολύ ανταγωνιστική προτείνετε ανεπιφύλακτα, για κάποιον που θέλει και δεν έχει ή θέλει ακόμα ένα σετάκι) σας παραθέτω το link του καταστήματος...

http://www.vardakas-tools.gr/products/categoryid/460/list/0/level/a/productid/903

Αν βρω θα σου φέρω..

Συγχωρέστε μας κε συντονιστά ξεφύγαμαν εντελώς !!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έβαλα Wolfcraft και οξυά για να σε βοηθήσω, για να μην είναι μεγάλο το γκάπ κι αποδυναμώσω την πρότασή σου.. :silly:
Αν θές πάμε και σε No name, δηλαδή 500 καβίλιες στα 3,40 ...

Μπαμπη συγνωμη για την ερωτηση, τι ακριβως σημαινει επωνυμες και no name καβιλιες; Μηπως διυλιζουμε τον κωνωπα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη συγνωμη για την ερωτηση, τι ακριβως σημαινει επωνυμες και no name καβιλιες; Μηπως διυλιζουμε τον κωνωπα;

Τίποτε βρε... Απολύτως τίποτε... Να φανταστείς ούτε που είχα προσέξει οτι είναι Wolfcraft, γκουγκλάρισα "Καβίλιες" και τις πρώτες που μου έμφάνισε τις πόσταρα.
Μετά το είδα που το ανέφερε ο Αντώνης. Σιγά τώρα μην πάω και στο ξυλουργό να ζητήσω Makita μελαμίνες....

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φαντάζομαι οτι η διαφορά ειναι εμφανής.
Να ρώτησω απο που τα πήρες και πόσο;
Η αγορά έγινε από τοπικό κατάστημα Σερρών στα 11

Περιμενω εντυπωσεις Γιάννο. Αν κοβουν σωστα με το παλμικο, αν εχουν τζογο κλπ..

Τα τρυπάνια όπως φαίνονταν κόβουν υπερβολικά καλά! ! Λες και τα ρουφάει μέσα το ξύλο! ! Έχουν κάποιο τζογο πάνω στο παλμικό αλλά εμένα δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. . Οι καβίλιες 6mm που δοκίμασα έμπαιναν σφηνοτα..

Διάφορα πραγματάκια που δεν χρειάζομαι (βασικά :flipout:).

Από εκεί που περίμενα ότι δεν θα χρειαστώ ποτέ το κατσαβίδι, μου κάηκε ο απορροφητήρας, και τελικά το χρειάστηκα. Αλλά μου λείπει ένα μικρό τρυπάνι μπαταρίας.
Ποιες επιλογές υπάρχουν;

image.jpg
Εφτασεεεεε
Ενα μεγαλο ευχαριστω στο φιλο Κυριακο "enduras" για το κοπο της αγορας, αλλα και της προσεγμενης συσκευασιας και αποστολης.
ΥΣ. Μολις ανοιξα το ρουτερ και το ειδα, μπορω να πω πως ενοιωσα ενα ριγος να διαπερνα το κορμι μου...

Ti ωραια και χρησιμα εργαλειακια! Καλοριζικα!!
Βαλε το αναλογικο πολυμετρο σε καποιο συρταρι γιατι οταν το εχεις κρεμασμενο δεν ειναι οτι καλυτερο για την βελονα ενδειξης που δεν ισορροπει φυσιολογικα.

Ti ωραια και χρησιμα εργαλειακια! Καλοριζικα!!
Βαλε το αναλογικο πολυμετρο σε καποιο συρταρι γιατι οταν το εχεις κρεμασμενο δεν ειναι οτι καλυτερο για την βελονα ενδειξης που δεν ισορροπει φυσιολογικα.

Της πλακας ειναι και το εχω μονο για ελεγχο συνεχεις. Δεν το χρησιμοποιω για αλλη χρηση, εχω καλυτερο.

Της πλακας ειναι και το εχω μονο για ελεγχο συνεχεις. Δεν το χρησιμοποιω για αλλη χρηση, εχω καλυτερο.

Θα δεις τι ρήγος θα σε διαπεράσει αν δεν μου φέρεις το σβουράκι μου!!! :p