Tι παραλάβαμε σήμερα..

ααα..γιαυτο σου βγηκαν καποια στραβα!! :)))

Κοιτα η ποιοτητα του banggood ειναι ομολογουμενως φτηνη στα συγκεκριμενα τρυπανια, αλλα ομως δεν ειδα κατι στραβο. Εχω παρει και τα τρυπανια φτερου και καποια αλλα απο την σελιδα παραπανω στο λινκ.
Όπως είπα πήρα το ρίσκο να μην ψωνίσω απο banggood και δεν μου βγήκε. Έχει καλύτερο quality check από τους ανώνυμους του eBay που δικαιολογεί την διαφορά τιμής, άσε που δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα απειλώντας με refound για να λύσεις τυχών προβλήματα.

Ευχαριστούμαι φίλε Πάνο γιά το review.
Σέ γενικές γραμμές,εκτός από μερικά ψιλοφάουλ σχετικά καλά είναι γιά 70 ευρώ,καί εγώ γιά γρύλλιες από παντζόυρια θέλω νά τρίψω

Όπως είπα πήρα το ρίσκο να μην ψωνίσω απο banggood και δεν μου βγήκε. Έχει καλύτερο quality check από τους ανώνυμους του eBay που δικαιολογεί την διαφορά τιμής, άσε που δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα απειλώντας με refound για να λύσεις τυχών προβλήματα.

Δηλαδη εχεις χρειαστει να απειλησεις με dispute (εκτιμω οτι αυτο ηθελες να γραψεις) για να παρεις τα λεφτα σου πισω; Η δικια μου εμπειρια λεει οτι οι κινεζοι πωλητες ειναι παρα πολυ ευκολοι στο να δωσουν τα χρηματα πισω, τοσο ευκολοι που μερικα αστερια δικα μας το εκμεταλευονται αυτο ασχημα.
Οτι εχω παρει απο banggood ηταν ποιοτικα χαλια, τοσο χαλια οσο ειναι και το ebay, σε καποια πραγματα τα εχει αδικαιολογητα ακριβα, οταν βλεπω πανομοιοτυπες φωτογραφιες περνω το φτηνοτερο.

Σε καμια περιπτωση δεν σου λεω τι να κανεις, διατυπωνω τα πραγματα ετσι οπως τα βλεπω εγω με τις παραγγελιες που εχω κανει.

weather1967 τα φάουλ τα γράφω γιατί παραδόξως ενω τα έχει, κάνει την δουλειά του μια χαρά .

Εγω που δεν εχω αλλο τριβείο εύκαιρο έπρεπε να πάρω 2 τριβεία (μιλάμε για +100Ε) προτίμησα αυτό με τα 70Ε , εχει σώμα μεγάλο και άνετο , εχει επιλογές ( είναι για ερασιτεχνική χρήση φυσικά) .
Επίσης μιας και με ενδιαφέρει και η φορητότητα ειναι καλό οτι μπορείς να εχεις λίγο απ'ολα σε ενα εργαλείο. Φυσικά η εύκολη επιλογή γίνετε οταν βλέπεις οτι θες κάτι για τις λεπτομέρειες (εκει είναι το δύσκολο )
Για να τρίψω το κομοδίνο εκανα 20 λεπτά (σταμάταγα κοίταζα κλπ πειραματιζόμουν ) χωρίς κόπο πάντα , αυτή η διαφορά ηταν μεγάλη .

μια μάσκα πρέπει να βρω τώρα και να βάλω και ενα πινέλο μέσα για καθάρισμα + κατσαβίδι

Παναγιωτη ψωνιζω απο το banggood απο την πρωτη μερα που ανοιξε.
Η ποιοτητα δεν ειναι και η πρωτη, καμμια αντιρρηση, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να παρελαβα 'σαβουρα' και μιλαω κυριως για αναλωσιμα εργαλειων και εργαλεια χειρος.

Σε ποια ακριβως αντικειμενα αναφερεσαι οταν λες ποιοτικα χαλια?

Ναι φίλε dispute ήθελα να γράψω αλλά είναι από νωρίς στο πόδι και η κούραση έχει βαρέσει κόκκινο σήμερα.

Τις ελάχιστες φορές που είχα θέμα με το προϊόν δυστυχώς είχα πέσει σε περίεργους πωλητές οι οποίοι με τρεναριζαν με αστείες δικαιολογίες και ψεύτικες υποσχέσεις ότι είχαν στείλει ξανά. Μπορεί να έτυχε δεν λέω πως είναι πάγια τακτική αλλά 2 φορές έπρεπε να απευθυνθώ στο eBay να μεσολαβήσει για να πάρω τα χρήματα μου πίσω.

και φυσικά οχι οταν το εχεις στον αέρα γιατί απο τους κραδασμούς μπορεί να φύγει το φίλτρο που εχει μέσα απο την θέση του ,

Φίλε Πάνο,εννοείς όταν είναι στόν αέρα και δουλεύει μπορεί να φύγει το φίλτρο απο την θεση του ?
Τόσο εύκολα βγαίνει τό φίλτρο ? δέν κουμπώνει σωστά καλά ? αυτό δέν κατάλαβα,άν θέλεις εξηγησε μου.

δεν το εχω εδώ να στο δείξω με φωτογραφίες αλλα το φίλτρο σφηνώνει πάνω στο πλαστικό περίβλημα , δεν κουμπώνει με κατι
και εχει περιθώριο με τράνταγμα να βγει .

το καπάκι είναι πλαστικό και διάφανο , κουμπώνει βιδωτά (χωρίς σπείρωμα ) με 2 εξογκωματάκια και με λίγη περιστροφή, σκέψου οτι το φίλτρο απέχει απο αυτό 2-3εκ αρα έχει χώρο να φύγει .Το πρόβλημα θεωρητικά διορθώνετε εαν βάλουμε κάτι ενδιάμεσα και δεν δώσει στο φίλτρο χώρο για να βγεί

αύριο αν προλάβω θα το βάλω και με φωτο

Παναγιωτη ψωνιζω απο το banggood απο την πρωτη μερα που ανοιξε.
Η ποιοτητα δεν ειναι και η πρωτη, καμμια αντιρρηση, αλλα δεν θυμαμαι ποτε να παρελαβα 'σαβουρα' και μιλαω κυριως για αναλωσιμα εργαλειων και εργαλεια χειρος.

Σε ποια ακριβως αντικειμενα αναφερεσαι οταν λες ποιοτικα χαλια?

Οτι και να εχω παραγγειλει απο αυτους ειναι κινεζικο, που δειχνει ξεκαθαρα την χωρα προελευσης του. Δεν εχω κατι τραγικο να διηγηθω αλλα οτι και να πηρα ηταν ποιοτικα χαμηλα, τρυπανια, σετ με κατσαβιδακια, usb flash, παιχνιδο-μοντελιστικα, δεν παραπονιεμαι καθως ηξερα τι περνω. Μοναδικη εξαιρεση που εμεινα εντυπωσιασμενος ηταν αυτο το ρολοι http://www.banggood.com/DIY-4-Digit-LED-Electronic-Clock-Kit-Large-Screen-Red-Blue-LED-p-935155.html μαλιστα τρεχει κωδικο για 5%, ετσι οπως ειναι το ευρω τωρα δεν ξερω εαν ειναι καλη τιμη.

δεν το εχω εδώ να στο δείξω με φωτογραφίες αλλα το φίλτρο σφηνώνει πάνω στο πλαστικό περίβλημα , δεν κουμπώνει με κατι
και εχει περιθώριο με τράνταγμα να βγει .

το καπάκι είναι πλαστικό και διάφανο , κουμπώνει βιδωτά (χωρίς σπείρωμα ) με 2 εξογκωματάκια και με λίγη περιστροφή, σκέψου οτι το φίλτρο απέχει απο αυτό 2-3εκ αρα έχει χώρο να φύγει .Το πρόβλημα θεωρητικά διορθώνετε εαν βάλουμε κάτι ενδιάμεσα και δεν δώσει στο φίλτρο χώρο για να βγεί

αύριο αν προλάβω θα το βάλω και με φωτο

Οκ φίλε Πάνο μιά καλύτερα φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις,γιά νά καταλάβω σωστά

Στήν παρακάτω φωτό έχω προσθέσει ένα μπλέ βέλος είναι εκεί πού βγαίνει τό φίλτρο και από οτι μπορώ να διακρίνω μπαίνει καί βγαίνει κουμπωτό σέ μιά κλίση 45 μοίρες περίπου ,η εγώ λέω όλο το κουτί ,καί εσύ εννοείς τό εσωτερικό φίλτρο πού έχει το μαύρο κουτί ?

Last edited:
εγώ λέω το εσωτερικό φίλτρο , όλο το μαύρο είναι κουμπωτό αλλα αυτό δεν φεύγει , για να καθαρίζεις απο την αλλη του εργαλείου εχει ενα διαφανές καπάκι (που βγαίνει) και απο μέσα ενα φίλτρο που σφηνώνει εσωτερικά , το φίλτρο απο τους την δόνηση είδα οτι φεύγει με αποτέλεσμα η τρύπα που βλέπεις ανάμεσα στα γράμματα στο μαύρο πλαστικό να επιτρέπει την σκόνη προς έξοδο

Attachments

• c3d4d97a975289afe7062060890f07f3.jpg.jpg
    c3d4d97a975289afe7062060890f07f3.jpg.jpg
    40.6 KB · Views: 287
Last edited:
Ηρθαν σημερα και οι μεγγενες -που προσαρμοζονται σε μικρους παγκους εργασιας- για κοπη μικρων κορμων.

bjlog.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B00EAOVM9U?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o02_s00

Τι μηκος και τι παχος εχει η λαμα του σαμουραι?
To παραπανω kataba εχει 240μμ και 0,6μμ αντιστοιχα.

Η ολη αισθηση του kataba ειναι εξαιρετικη. Παναλαφρο, αποτελεσματικο και ποιοτικοτατο, μακραν οτι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει μεχρις στιγμης.

Λοιπον , εγω εχω το SHOGUN (Nokogiri) με 265mm λαμα και 0.6mm παχος.

Το Kataba εχει 240mm λαμα και 0.6 mm παχος.

Το ιδιο εχεις Μιχαλη..?

Παιδια το kataba κοβει κλασεις ανωτερα απο το Shogun. Βεβαια το ενα κανει 13 ευρω , το αλλο 30..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλοδουλευτα Νεκταριε.

Kαλοδούλευτα παιδιά τα νέα σας εργαλεία
Σήμερα παρέλαβα ένα χάρακα-αλφάδι αλουμινίου,πάρα πολύ πρακτικό,γιά καλή ευθυγράμμιση αντικειμένων πού κρεμάμε σέ τοίχους,καί όχι μόνο.

alfadi10.jpg

alfadi11.jpg

alfadi12.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εγώ λέω το εσωτερικό φίλτρο , όλο το μαύρο είναι κουμπωτό αλλα αυτό δεν φεύγει , για να καθαρίζεις απο την αλλη του εργαλείου εχει ενα διαφανές καπάκι (που βγαίνει) και απο μέσα ενα φίλτρο που σφηνώνει εσωτερικά , το φίλτρο απο τους την δόνηση είδα οτι φεύγει με αποτέλεσμα η τρύπα που βλέπεις ανάμεσα στα γράμματα στο μαύρο πλαστικό να επιτρέπει την σκόνη προς έξοδο

Φίλε Πάνο σήμερα πέρασα από τον Ντέτσικα καί τό είδα από κοντά,
Τό άνοιγμα απο το πλάι (από τήν μεριά πού δείχνης στήν φωτό ) γιά πρόσβαση στό φίλτρο είναι μπαγιονέτ ,το άνοιξα προσπάθησα νά κουνήσω τό άσπρο φίλτρο μέ τό χέρι αλλά ήταν μπετόν δέν κουνιόταν καθόλου,μήπως δέν τό έχεις κουμπώσει καλά το φίλτρο ? η μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ?