Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είσαι σίγουρος ότι η Kreator είναι του Praktiker? Επειδή τα έχω δει και σε άλλα μαγαζιά (ακόμα και Σκλαβενίτη)...

Δέν είπα φίλε μου ότι είναι τού Praktiker ,αλλά ότι τά έχει το Praktiker,φαίνεται αυτόνομη εταιρία από το site της καί σαφώς θά υπάρχουν καί αλλού.

Είσαι σίγουρος ότι η Kreator είναι του Praktiker? Επειδή τα έχω δει και σε άλλα μαγαζιά (ακόμα και Σκλαβενίτη)...

Η μαρκα που πηρες Kreator πρεπει να ειναι προσεγμενη κινεζικη και υπαρχει στο Πρακτικερ

Υπαρχει ΚΑΙ στο πρακτικερ, δεν ειναι δικια του.

Αυτο με τα 72 χιλιοστα δεν θα μπορουσαν να το κανουν 70 η 80 χιλιοστα εαν ηταν για να σημαδευεις πραγματα για κρεμασμα; Σκεφτομαι μηπως τα αμερικανικα χερουλια στις πορτες εχουν αυτη την αποσταση, http://www.homedepot.com/catalog/productImages/400/fc/fc9f0ad2-49df-4115-9886-fcb499a4d26b_400.jpg

Αυτο με τα 72 χιλιοστα δεν θα μπορουσαν να το κανουν 70 η 80 χιλιοστα εαν ηταν για να σημαδευεις πραγματα για κρεμασμα; Σκεφτομαι μηπως τα αμερικανικα χερουλια στις πορτες εχουν αυτη την αποσταση, http://www.homedepot.com/catalog/productImages/400/fc/fc9f0ad2-49df-4115-9886-fcb499a4d26b_400.jpg

+1 Εχεις δίκιο,τώρα πού τό είπες μάλλον γιά κάτι τέτοιο η παρόμοιο που χρησιμοποιούν πρέπει νά είναι .

Παραξενο, το λινκ ειναι σωστο αλλα δεν σε οδηγει στο προιον, το ξαναπροσπαθησα!
Τελος παντων το αλφαδι ειναι αυτο BOSCH - QUIGO II Χωροστάτης Λέιζερ με Στήριγμα

04_hauptbuehne.jpg

Ήταν σωστό το quigo; Αγόρασα ένα πριν 2 χρόνια, και ήταν λοξός ο σταυρός. Το πήγα σερβις και μου έδωσαν άλλο, αφού τους το έδειξα (γιατί μόνοι τους δεν το έβρισκαν)...

Προφανως ο εσωτερικος μηχανισμος ισορροπισης (leveling mechanism) ειχε θεμα, ειτε κατασκευαστικο που ξεφυγε απο το quality control της bosch ειτε απο χτυπημα/πτωση.

Ναι, αυτο που παρελαβα ηταν ενταξει.

Μερικές φορές λειτουργούσε σωστά, μερικές όχι. Εγώ υποπτεύομαι κάποια κατασκευαστική αστοχία, αλλά ποτέ δεν έμαθα... :smile:

Kαλοδούλευτα παιδιά τα νέα σας εργαλεία
Σήμερα παρέλαβα ένα χάρακα-αλφάδι αλουμινίου,πάρα πολύ πρακτικό,γιά καλή ευθυγράμμιση αντικειμένων πού κρεμάμε σέ τοίχους,καί όχι μόνο.

alfadi10.jpg

alfadi11.jpg

alfadi12.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε Πάνο σήμερα πέρασα από τον Ντέτσικα καί τό είδα από κοντά,
Τό άνοιγμα απο το πλάι (από τήν μεριά πού δείχνης στήν φωτό ) γιά πρόσβαση στό φίλτρο είναι μπαγιονέτ ,το άνοιξα προσπάθησα νά κουνήσω τό άσπρο φίλτρο μέ τό χέρι αλλά ήταν μπετόν δέν κουνιόταν καθόλου,μήπως δέν τό έχεις κουμπώσει καλά το φίλτρο ? η μήπως έχει κάποιο πρόβλημα ?

εμαθα και πως λέγετε το κούμπωμα ευχαριστώ :) (έπρεπε να το σκεφτώ απο τις λάμπες )

οχι δεν εχει θέμα το δικό μου , απλά ήθελα να το βγάλω για να το δώ (οπως έβαλα και όλο το μαύρο ) .Μπαίνει και βγαίνει σφηνωτά και οντως δεν βγαίνει εύκολα
απλά παρατήρησα αυτό το φαινόμενο οταν υπάρχουν πολύ κραδασμοί και το εχω στον αέρα .Δεν γίνετε με το παραμικρό απλά υφίσταται και μπορεί να συμβεί (το είχα διαβάσει και σε ξένα site πριν την αγορά οτι φεύγει απο την θέση του )

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φίλε orck καί φίλε Ηλία από το praktiker το πήρα είναι 60 cm μήκος καί έχει 9,99 ευρώ,είχε και στά 90 cm σάν του orck στά 14,99 ευρώ.
Πολύ σωστά τά Dexter τά έχει το leroy-Merlin,ενώ τά Kreator (μού φαίνονται πιο καλύτερα από τα Dexter) το Praktiker.
Βέλγικη εταιρία φαίνεται ότι είναι η Kreator

http://www.kreator.be/

Μεταξύ Stanley και Kreator ,οι γνώστες ποιά πιστεύεται ειναι καλύτερη στα προιόντα της ?

Με λίγο ψάξιμο στο internet η Kreator είναι σήμα κατατεθέν της Βελγικής VARO (http://www.varo.com/2756/0/home.aspx). Όπως είναι και η POWERPLUS (http://www.powerplus.net/).
Κυκλοφορούν Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εχω 3 εργαλεια της Powerplus!
2 πιστολετα και εναν αναδευτηρα χρωματων-κολλας.
Ειναι πολυ καλα εργαλεια και VFM.

Μήπως να τα βάλεις στο "Αναφορά VFM εργαλείων και εργαλειοειδων" για να παίρνουμε ιδέες; Με μια μικρή περιγραφή και κόστος.

View attachment 117172

Μετά από πολύ ταλαιπωρία και καθυστέρηση επιτέλους ήρθε Bosch GRO 10.8v

Καλοδούλευτο το εργαλείο με υγεία.
Προτείνω να αναφέρουμε από πού, ποσό (Λινκ) και μετά από δοκιμή ένα quick review, αξίζει - δεν αξίζει...

View attachment 117172

Μετά από πολύ ταλαιπωρία και καθυστέρηση επιτέλους ήρθε Bosch GRO 10.8v

Το κίτρινο πάντως σε τραβάει, έτσι;

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο το εργαλείο με υγεία.
Προτείνω να αναφέρουμε από πού, ποσό (Λινκ) και μετά από δοκιμή ένα quick review, αξίζει - δεν αξίζει...

Η αγορά έγινε από werkzeugalarm (το γνωστό μαγαζί που κάνουμε τα GroupBuy μέσω Amazon.de) αλλά επειδή το βιαζόμουν παράγγειλα μόνος μέσω eBay, δυστυχώς όμως έπεσα σε μια μίνι απεργία τον γερμανικών ταχυδρομείων και το δέμα ξεχάστηκε στις αποθήκες τους :( Τελικό κόστος 176 (160+16 μεταφορικά).

Στο L-Boxx εκτός του φορτιστή και της δεύτερης μπαταρίας υπάρχει ένα μικρό κουτάκι με τα απολύτως βασικά (είπαμε να είναι σπαρτιάτικη συσκευασία αλλά το παράκαναν). Η ποιότητα κατασκευής είναι στα γνωστά επίπεδα της Μπλε σειράς της Bosch (δεν το συγκρίνω με άλλη γνωστή μάρκα μιας και ο προκάτοχος ήταν Κινέζος οπότε άκυρη η σύγκριση). Ελαφρύ και εργονομικό με την ροδέλα του ροοστάτη κριμένη μέσα στο σώμα για να μην έχουμε κατά λάθος αλλαγές κατά την χρήση. Εντύπωση μου έκανε ο θόρυβος που είναι κατά τι χαμηλότερος από ότι άλλο έχω ακούσει στις αντίστοιχες στροφές. Για αρχή θα το συνοδεύσω με ένα πακέτο αναλώσιμα Parkside που έχω αλλά μετά πάμε για Dremel για να μπορέσω να το εκμεταλλευτώ πλήρως.

DSC_1224_mini.jpg

DSC_1228_mini.jpg

Εγώ έχω ένα δράπανο και ένα ρούτερ..
Δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος να σου πω την αλήθεια..
Το δράπανο ζορίζεται πολύ εύκολα και το ρούτερ έχει πλαστικά της πλάκας.. Για να καταλάβεις, το μοχλουδάκι που αλλάζεις το βάθος κοπής ήταν πλαστικό και κλώτσησε απο τη δεύτερη μέρα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με λίγο ψάξιμο στο internet η Kreator είναι σήμα κατατεθέν της Βελγικής VARO (http://www.varo.com/2756/0/home.aspx). Όπως είναι και η POWERPLUS (http://www.powerplus.net/).
Κυκλοφορούν Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

Δηλαδη θες να πεις οτι τα PowerPlus δεν ειναι βαπτισμενα κινεζικα; Υποψην οτι δεν εισαγουν μονο οι Ελληνες και βαπτιζουν εργαλεια, το κανουν παντου. Δημιουργουν ανυπαρκτες μαρκες. Εκτος απο Βελγιο και Λουξεμβουργο υπαρχουν καπου αλλου;

Bakalakooooooo ...μολις ανοιξουν οι τραπεζες..ξερεις εσυ ε...εκτος και αν θες αντικαταβολα για αμεση - τσακ πατ αγορα...:BDGBDGB53:

Θαναση καλοριζικο το bosch GRO. Ειναι απλα πανισχυρο.
Ειναι αληθεια οτι με τα οριτζιναλ ποιοτικα ανταλλακτικα δισκακια κοπης της dremel, εκμεταλλευεσαι στο επακρο αυτο το χρησιμοτατο και δυνατο εργαλειο.

Δεν ξερω αν ειναι VFM αλλα ειναι το καλυτερο 10βολτο τριγυρω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δηλαδη θες να πεις οτι τα PowerPlus δεν ειναι βαπτισμενα κινεζικα; Υποψην οτι δεν εισαγουν μονο οι Ελληνες και βαπτιζουν εργαλεια, το κανουν παντου. Δημιουργουν ανυπαρκτες μαρκες. Εκτος απο Βελγιο και Λουξεμβουργο υπαρχουν καπου αλλου;
Τι να σου πω. Σχεδόν όλα στήν κίνα φτιάχνονται. Ο Κυριάκος μπορεί να μας πει το made in τι γράφει στα εργαλεία του. Αλλα όλες η εταιρειες φτιάχνουν με τις δικές τους προδιαγραφές, αν δεν είναι βαπτισμένα. Παντως πιστεύω οτι δεν παιζει το made in αλλά η υποδομή και η υποστήριξη της καθε εταιρειας και η συγκεκριμένη δινει 2 χρόνια εγγύηση.

Bakalakooooooo ...μολις ανοιξουν οι τραπεζες..ξερεις εσυ ε...εκτος και αν θες αντικαταβολα για αμεση - τσακ πατ αγορα...:BDGBDGB53:
Σίφη μιλάμε από Δευτέρα εάν δεν σε βιάζει τόσο, μόλις έκανα και την επέκταση της εγγύησης οπότε είμαστε οκ.

Θαναση καλοριζικο το bosch GRO. Ειναι απλα πανισχυρο.
Ειναι αληθεια οτι με τα οριτζιναλ ποιοτικα ανταλλακτικα δισκακια κοπης της dremel, εκμεταλλευεσαι στο επακρο αυτο το χρησιμοτατο και δυνατο εργαλειο.

Δεν ξερω αν ειναι VFM αλλα ειναι το καλυτερο 10βολτο τριγυρω.

VFM δεν το λες με την καμία μιας και όσο κάνει το Solo έχει το μεγάλo Dremel μπαταρίας με μια σχετική προίκα. Πάντως μια πίκρα την πείρα όταν είδα το LBoxx σχεδόν άδειο, περίμενα έστω τα βασικά όχι μόνο 5 απλά δισκάκια που δεν φτάνουν πουθενά. Πάντως έχει ένα καλό, φωνάζει από μακριά βάλε με για δουλειά δεν κάνει για ντουλάπι τέλος.

Και κάτι ακόμα το αυτόματο τσοκακι δεν κάνει στο GRO έχει διαφορετικό πάσο η βίδα, το έβαλα στον κινέζο τι να κάνω μην πάει χαμένο, το αντίστοιχο τώρα για το GRO πως το ξεχωρίζω;

Last edited:
Σωστα Παναγιωτη.
Εχω στο εξοχικο το πνευματικο και τον αναδευτηρα και μολις παω θα το τσεκαρω.
Εγω παντως το δοκιμασα μετα απο συμβουλη του φιλου Γιαννη στο toolshouse και εμεινα τοσο ικανοποιημενος που αγορασα και δευτερο!