Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άγγελε αν έχει πετυχει "καρφι" σίδερο όντως δεν θα έβγαζε σκόνη αλλά ούτε και θα πήγαινε...Εγώ εννοούσα,ίσως δεν ειπώθηκε σωστά απο μενα,ότι το τρυπανι έπιασε σίδερο ξυστά και δεν άφηνε εύκολα να προχωρήσει...
Ναι παιδιά κι εγώ παραξενέφτηκα δεν το περίμενα αλλιώς θα είχα φέρει σπίτι το μεγάλο. Το δραπανάκι δεν φταίει δουλεύει κανονικά αλλά ούτε και σίδερο κτυπησα δεν μπορεί και σε τρεις τρύπες το ίδιο. Το τρυπάνι είναι με πρώτη ευκαιρία θα αγοράσω άλλο γιατί τώρα έχουμε και το πρόβλημα της κυκλοφορίας. Άλλωστε δεν έχω να κάνω τέτοια χρήση. Την καλημέρα μου...

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H xθεσινοβραδινη παραλαβη με το ταξι courrier :)

Eδω το πακετακι...
49769839773_d3af599141_b.jpg

Moλις το αντικρυσα ενιωσα ενα μιγμα ριγους απο συγκινηση και τρομο!!
Σκεφτομουν δηλαδη οτι ετσι και μου στειλαν κατα λαθος το 12βολτο σετακι με τις μπαταριες και φορτιστη της Milwaukee, δεν θα εχω πλεον δικαιολογια και θα πρεπει να αγαρσω τουλαχιστον 20 βασικα εργαλειακια Μilwaukee solo :)))

Oμως ευτυχως ο πειρασμος δεν συνεχιστηκε και παρελαβα το Ψαλιδακι της Milwaukee που ειχα παραγγειλει απο το https://toolpoint.gr/
49769839233_d60fec3639_b.jpg

Ψαλιδι με τα ολα του που νομιζω οτι δικαιολογει και το ονομα και την τιμη του. https://toolpoint.gr/product/milwaukee-48224044-psalidi-eytheias-kopis/
49770698776_02f708d440_h.jpg

Επειδη το ενα φερνει τ'αλλο, παρηγγειλα πριν καμμια βδομαδα και το αντιστοιχο ψαλιδι της Facom για να γινει μια ωραια και δικαιη συγκριση :)

Πολύ ωραία παραλαβή εν μέσω πανδημίας. σε κάνει να ξεχνιέσαι λίγο για τα τρομερά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο.
Το ψαλιδάκι φαίνεται ποιοτικό και πανέμορφο φυσικά. όλα τα εργαλεία εξ άλλου της Milwaukee ξεχωρίζουν.

Να τα χαίρεσαι Μάϊκ

Καλορίζικο το ψαλιδάκι της Milwaukee Μιχάλη...
Αναμένουμε τα τεσταρισματα σου...

Πες την αλήθεια...Κατά βάθος ήθελες να γίνει λάθος..!!!

Το δραπανάκι δεν φταίει δουλεύει κανονικά αλλά ούτε και σίδερο κτυπησα δεν μπορεί και σε τρεις τρύπες το ίδιο.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Και όμως μπορεί...αν έπεσες (τυχερέ, παίξε και Λοττο) σε τσέρκι κολώνας ή σε σίδερο από το σενάζι, και οι 3 οπές έγιναν στην ίδια ευθεία...

Εγώ σήμερα πήγα ταχυδρομείο.
Σε 5´ λεπτά τελείωσα, πρίν την καραντίνα ήθελα ένα δυωράκι στο νερό...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    216.3 KB · Views: 157
Ευχαριστω συναδελφοι!!

Κωστα δεν ειμαι σιγουρος πραγματικα τι ηθελα!!
Επειδη ειμαι πρωτα απ'ολα συλλεκτης και μετα ολα τ'αλλα, δεν υπηρχε περιπτωση να ειχα μπαταριες και φορτιστη στα χερια μου και να μην συμπληρωνα μια εικοσαδα milwaukee...για αρχη!
Και εχει απειρα 12βολτα η ατιμη αυτη μαρκα, τα διπλα περιπου απο οσα εχει η 12βολτη σειρα της Bosch. Μιλαμε για τεραστια ποικιλια και δεν παμε και Ρουμανια για χαρτζιλικι πλεον λογω ιου...

+++++

Μπαμπη καλοριζικα! Ειναι σφιγκτηρακια για τους διατρητους παγκους εργασιας?

Καλησπέρα. Και όμως μπορεί...αν έπεσες (τυχερέ, παίξε και Λοττο) σε τσέρκι κολώνας ή σε σίδερο από το σενάζι, και οι 3 οπές έγιναν στην ίδια ευθεία...

Έτσι είναι...Αυτό εννοούσα πριν..διαβολική σύμπτωση αλλά γίνεται...!!!

Μιχάλη η γκάμα της πράγματι ειναι πιο διευρυμένη...
Έχει πολλά περισσότερα στην 12ν σειρά...π.χ. Έχει μπουλονοκλειδο που άμα υπήρχε σε Bosch θα το χτύπαγα και αυτό...
Πολλά τα χρήματα πάντως...τόσο που αγγίζει σειρές 18ν άλλων premium εταιριών...

Εχει και 12βολτο κοφτη χαλκοσωληνα που κανει φανταζομαι και για σκληρους πλαστικους σωληνες. Σημερα το εβλεπα ψαχνοντας για κοφτες σωληνων :))

Τι εχει βγαλει αυτη η μαρκα!!

51chRDIJIUL._AC_SL1291_.jpg

Ο κόφτης είναι μόνο για χαλκό πάρα πολύ καλός αλλά η τιμή στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα αλμυρή.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιχάλη καί Μπάμπη καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας αποκτήματα

Σήμερα παρέλαβα μιά κεφαλή Stihl C 4-2 έτσι να υπάρχει γιά τό νεοαποκτηθέν χορτοκοπτικό μπαταρίας Stihl FSA 85.
Καί μερικά ακόμα καρούλια μεσινέζας Stihl 2 mm καί 1,6 mm

k110.jpg

k210.jpg

Όχι ρε Δημήτρη πες μας τι άλλο εκτός από stihl θα μπορούσες να πάρεις !! :flipout:
άντε καλορίζικα, καλές εργασίες, καλά κοψίματα.

Eλα μου ντέ !!! :grinning-smiley-043
Σέ ευχαριστώ Γιώργο

Καλόριζικα τα νέα σου εργαλεία Stilhworker... !!!

Υ.Γ.. με τοσα Stilh πρεπει να αλλαχθει το nickname του...:music-smiley-005:!!!